TBL 22. Hafta | Galatasaray CC 61 - 50 Türk Telekom

Galatasaray Cafe Crown - TÜRK Telekom
%41 Şut Yüzdesi %28
%71 Serbest Atış %60
%50 2 Sayı %33
%19 3 Sayı %23



Galatasaray Cafe Crown - TÜRK Telekom
38 Ribaund 42
11 Asist 9
9 Top çalma 3
14 Top Kaybı 17
 
Cuma günün verdiği moral bozukluğu olsa da, dün salona giderken içimde olan mutluluk, salona girdiğim anda birden gidiverdi. Nedeni elbette taraftar sayısının azlığı. Bu sene ligde sadece 4 mağlubiyet yaşayan, en önemli ekiplerin hepsine yenilgileri yaşatan, sahada mücadele duygusunu bir an olsun eksiltmeyen takımımıza ilginin bu kadar az olması içimi acıtıyor. Maç ile ilgili bir şeyler yazmak bile gelmiyor insanın içinden. En acı olan ise, cuma günü sahadan galibiyet ile ayrılsaydık salondaki sayının iki katı olacağını bilmemiz.

Bugün salona gelen herkese teşekkürler, ayaklarına sağlık herkesin.

Bu sezon bir kez bile hakemler ile ilgili bir şey yazmadım ama bugün üçü de art niyet dolu hareketleri ile hepimizin sabrını taşırdı, başta Engin Kennerman olmak üzere. Sürekli bu adam bizim maçlara veriliyor, bunun devamı gelecekse Basketbol Şubesine yazıklar olsun. Resmen üzerimize oyunlar oynanıyor, artık buna dur demenin vakti geldi de geçiyor. Bugün sahada olan hakem triosunun içinde en ufak bir art niyet duygusu varsa,- ki bugün çok barizdi - Allah hepsinin belasını versin.

Bu takım herkesi yenecek, gerekirse hakemleri de. Bugün de bunu gösterdi Aslanlar, her zaman yanınızdayız..
 
Cumartesi günkü otobüs şoförü,çoğu futbolcu ve Engin Kennermanla eş değer benim için.Çıkan sorunlardan sonra baktım olacak gibi değil,en iyisi eve dönüp ilk devreyi kaçırmayım dedim.Derbiye gitmeyen biri olarak ne yapıp edip salonda olmalıydım.
Futbolcular sadece en güzel duyguların katili olsa keşke.Takımın güzel karşılanacağı,resital sunacağı ortamda maç boyu buz gibiydi ortalık.İnsanların bağırmaya çalışıp bağıramadığını görünce çoğundan bir kez daha nefret ettim.Moral bozukluğuna,yorgunluğa rağmen salonda yerini alan her Galatasaraylıya teşekkürler.
Ucuz atlattık denebilir.Rakip iyi ki Telekom'du.İki haftadır kazanıyoruz ama sadece kazanıyoruz.Bandırma'da farklı bir çehreye bürünmek lazım.Euroleague ön eleme bileti var ucunda.
 

Üst