TBL 22. Hafta l Beşiktaş 64-65 Galatasaray

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 22. haftasında Beşiktaş deplasmanına konuk oluyor.14 Mart Cumartesi günü saat 17:00'da başlayacak mücadeleye İntegral Arena ev sahipliği yapacak.
Ligdeki son karşılaşmasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker'i 6 kişilik rotasyonla 92-88 mağlup ederek modern basketbolun parametrelerini alt üst eden takımımız Perşembe akşamı ise genç oyuncuların da sıklıkla şans bulduğu,Sinan Güler'in dinlendirildiği maçta sahasında Kızılyıldız'a 91-68'lik skorla mağlup oldu.
Rotasyonumuzu öngörememenin ve bu sürprizlerle yüklü sezonun Galatasaray Yönetimi'nin eseri olduğunu hatırlatıyor ve takımımıza başarılar diliyoruz.

Bana göre almamız gereken kritik maçlardan bir tanesi.İnşallah dar rotasyonu en iyi şekilde kullanıp galibiyetle döneriz..Karşı taraf da Ksk'yı yendi en son,koç değişikliği yaptı.Rahat maç olmayacaktır.(Bundan sonra artık hangi maçımız rahat olacaksa.)

Önce Kerem Broekhoff'un dizine başını çarptı ve baygınlık geçirdi, sonra benzer pozisyonda Beşiktaşlı Doğan Şenli bayıldı. İki-üç dakika arayla neredeyse sahanın aynı kısmında oldu bu iki talihsiz olay.

Çok kötü bir görüntüydü, çok korktum vallahi. İkisine de geçmiş olsun.

İyi savunma yapıyoruz, 23-30 öndeyiz ilk yarı sonucu.

Bu galibiyet Ergin hocamiz kufur eden renksizlere gelsin...Once Club Brugge sonra biz, sonra lig falan Mayista 3'te 0 la alacaklar boylarinin olcusunu.. Ergin Ataman kapagi takti renksizlere.

Kerem'i ilk yarının sonunda takım için moral bozucu bir şekilde kaybettik,Young'ı ise neredeyse ikinci yarının tamamında kullanamadık.Pazartesi aldığımız galibiyetin yeri çok ayrı fakat takım neredeyse aynı seviyeye erişen bir performans gösterdi.
Erkek basketbol takımımız ve kadın basketbol takımımız desteği fazlasıyla hak ediyor.Erkeklerde Euroleague'e 1-2 galibiyet daha ekleyerek veda ederiz umarım.

Çooook değerli galibiyet oldu. Birincisi FB Ülker'den sonra bir derbi daha kazanmak takımın moralini iyiden iyiye yükseltecek. İkincisi 4.lük için iddaamız sürüyor, KSK'yı aşağımıza alacağımıza inanıyorum ben. Üçüncüsü savunmamız iki-üç haftadır çok iyi (ligde), bugün daha da sertleştirebildik savunmayı.

Micov maçın yıldızıydı, savunmasına hücum katkısını da ekledi ikinci yarıda.

Aslanlara tebrikler!

Çok önemli bir galibiyetti. Şimdi Trabzon maçını bekleyelim. Trabzon evinde Daçka'yı yenmek isteyecektir. Eğer yenerlerse Telekom'lara fark bir maça çıkacak. Bizim de Daçka ile aramızdaki fark azalacak. Don haftalar çok kritik eğer tüm maçları kazanırsak büyük ihtimalle 3. bitiririz. Bu da -eğer yanılmıyorsam yanılıyorsam düzeltin- Efes Fener finali olursa EL demek oluyor.

İlk yarıdaki oyunumuzu çok beğendim. Herkes mücadele etti ama sadece mücadeleyle bitmedi güzel de oyun oynadık. Akıcı hücumlar, akıllı paslar, potaya yüklenmeler. Önemli bölümünü 5 numarasız oynadığımız maçı kazanmayı bildik, büyük tebrik!

Bu takıma helal olsun, iç-dış engeller türlü şanssızlıklar, ve zorluklara rağmen yüzümüzü güldürüyorlar bizi gururlandırıyorlar. Gönül isterdi ki bu durum Avrupa maçlarında da öyle olsun ama bir yere kadar gidebiliyorsun elindekilerle. Biz de doğal olarak ligi hedef seçtik bu sene. İşimiz hiç kolay değil ama bizler Koç'a ve bu gururlu Aslanlara güveniyoruz.

Gördük ki bu takıma Arroyo takviyesi yapılırsa yine şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
8 kişi ile lig şampiyonluğu beklemek hayalcilik olur.