TBL 22. Hafta | Royal Halı Gaziantep 69-65 Galatasaray Liv Hospital

24 Mart 2014, Pazartesi günü 23. Hafta maçında Gaziantep deplasmanına çıkıyoruz.

Şu ana kadar ligde 22 maçın ardından 15 galibiyet 7 mağlubiyet alan takımımız, ligde dördüncü sırada bulunuyor.

Müsabaka 18:00'de başlayacak ve takımlar Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

zor maç olucağı aşikar,koç yine rotasyona başvurabilir,umarım yorgunluğun etkisini çok fazla hissetmeden,ligin 2.ci yarısının belkide en formda takımını yener istanbula moralli bir şekilde döneriz..

Bence de kesinlikle rotasyon yapacak koç. Çünkü hafta içi çok çok daha mühim bir maçımız var. Arroyo'yu oynatacağını sanmıyorum, Malik de dinlenebilir.

Zor maç antep'i özel olarak takip ediyorum Sırp hoca'dan sonra çok iyiler Özellikle Mikko ve Barış çok iyi yönetiyor takımı.
Fakat lig artık pek umrumumzda değil.Yinede umarım kazanırız.

lig umrumuzda değil diyoruzda sanki f4 e kalabilecez 4.çıksak bile barça gelip eleyecek bizi neyin kafası bu? euroleagueden elenince elimizde sadece lig kalınca görücez bakalım o zamanda lig umrumuzda değil diyebilecekmisiniz?

4.bitirmek oldukça mantıklı.böylece finale kadar FbÜlker'den kaçarız.Finalde kazansak da kazanmasak da euroleague'e gideriz.Bu yüzden bu kadar önemsemeyin bu maçları

Ben böyle bir rezillik görmedim. Madem canınız istemiyor oynamak genç takım çıksaydı o zaman sahaya! Reziller!

ilk yarıyı izleyebildim,maç ile ilgili yorum yapamayacağım ama gerginlik oldu sanırım maçta Koç'un teknik faul aldığını okudum,herneyse gecen seneye nazaran bu tarz maçları kaybetmeye devam ediyoruz ama ben hala takımla ilgili çok ümitliyim,euroleague grup maçlarının sonrasında,ersin'inde dönmesiyle yine ivme yakalayacağımızı düşünüyorum,sonuçta takım gecen senenin şampiyonu vites arttırınca finale kadar zorlansakda yolumuz açık kanaatimce..

Resmen rezillik. Bu kadar top kaybı yaptığımız maç yoktur herhalde. Bu arada kimse yaw hoca Furkan'ı neden oynatmıyo demesin. Ersin Dağlı gelmeden bizim maçları seyretmeyeceğim artık.

Ben maçın tamamını izlemedim ama Sertaç Şanlı oynadığı bölümde faydalı işler yaptı. Seneye tekrar rotasyona dahil edilebilir. Hoca Doğukan'ı hiç oynatmadığına göre seneye kadroda düşünmüyor. Sertaç en azından yedek bekleyebilir.

Rezil bir oyun oynadık Yine Aliağa maçındaki gibiydik. Top arroyoda iken duran ve izleyen 4 adam vardı.
Ender kendini kaybetmiş , Bonsu ise gücünü kaybetmiş Ribaund'a bile çıkamıyor.Ergin Hoca Benchten kimi alsa fayda etmiyor çünki fayda edecek adamlar değiller.
Malik Hairston Ne işe yarar ne Şutu var Ne savunması Deli dana gibi koşuyor.
Şampiyon bir takım anca bu kadar rezalet kurulurdu. TEBRİKLER.
Kimse şampiyonluk beklemesin Bu sene Zorlu Atmosferlerden Çıkacak bir takım değiliz biz.