• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 23. Hafta | Galatasaray MP 82 - 92 Antalya BŞB

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Üst üste maç kazanma rekoru bir başka seriye kısmetmiş... Galibiyet serimiz üçüncü kez 11. maçta son buldu.

Takıma gücenmenin, gönül koymanın anlamı yok. Kaldı ki şu şartlarda takım gönül koyabilir salona gelen taraftar sayısına. Gidenlerin yüreğine sağlık...

tblstat.net'e göre 6. kez abi. :)

Saçma sapan bir mağlubiyet oldu, liderlik için elalemi tekrar umutlandırdık.

Maç kaybedersin ama bu şekilde değil. Küme düşmemeye oynayan bir takıma karşı bu kadar ciddiyetsiz, laubali oynamaya hakkımız yoktu.

Saçma sapan bir mağlubiyet oldu, liderlik için elalemi tekrar umutlandırdık.

Maç kaybedersin ama bu şekilde değil. Küme düşmemeye oynayan bir takıma karşı bu kadar ciddiyetsiz, laubali oynamaya hakkımız yoktu.

tamamı doğru ama bence taraftar da sınıfta kaldı bugün..banvit gibi zorlu bir maçın kazanılması,o maçta shipp'in sakatlanması ve takımın en önemli oyuncularından birinin yokluğu,liderliğimizi pekiştirme fırsatı..tüm bunlar bu maça gitmek için geçerli birer sebepken,gitme imkanı olan ben dahil birçok kişi maça gitmedi..euroleague'in en iyi atmosferini oluşturuyoruz belki ama yine de genel olarak taraftarlığımızı sorgulamamız lazım..

Tofaş ve Trabzon maçındaki savunmamız bizi biraz karamsar düşündürmeye başlamıştı ki Banvit maçındaki savunmayı görünce eski günlere döndük demiştik.Bugün ise tekrar o karamsarlığa itti bizi takımımız.Kendi sahamızda 92 sayı yememizi kimse açıklayamaz.Rakip müthiş attı , günlerindelerdi felan diyebiliriz ama bunlar kesinlikle bahane olamaz.Biz burda CSKA'yı 64 sayıda tutan bir takımız.Tabi ki kıyaslama yapmıyorum ama bugünkü ciddiyetsizliğimizi görünce moralim gerçekten çok bozuldu.

Bu maçı saat 13:00'a alanlarada selam olsun.Basketbol'u futbola göre ayarlarsan tabi ki bu ülkede basketbola gereken ilgi gösterilmez.Artık olarak biz hafta içi maç oynamamıza rağmen neden Cumartesi oynuyoruzda diğer takımlar Pazar oynuyor ? Cidden çok saçma bir fikstür olmuş.

tamamı doğru ama bence taraftar da sınıfta kaldı bugün..banvit gibi zorlu bir maçın kazanılması,o maçta shipp'in sakatlanması ve takımın en önemli oyuncularından birinin yokluğu,liderliğimizi pekiştirme fırsatı..tüm bunlar bu maça gitmek için geçerli birer sebepken,gitme imkanı olan ben dahil birçok kişi maça gitmedi..euroleague'in en iyi atmosferini oluşturuyoruz belki ama yine de genel olarak taraftarlığımızı sorgulamamız lazım..

O konudaki esas sıkıntı da bugünkü maçın günü.

Günler öncesinden beri Fenerbahçe maçı için öğlen Florya'da büyük bir taraftar organizasyonu olacağı belli ve Banvit ile çarşamba günü deplasmanda oynamış olmamıza rağmen cumartesi 13:00'te haftanın açılışını biz yapıyoruz. Bu da başka bir büyük saçmalık.

kaybetmek önemli değil olabilir ama 92 sayı yemek olmaz işte kendi sahamızda biz savunma takımıyız ne olursa olsun artık hedef maçlar beşiktaş ve fenerbahçeyi yenip ligi lider bitirmeliyiz başka yolu yok

bu takımın en degerli parçası kimmiş onu çok net görmüş olduk bu maçta...

bu takımın en degerli parçası kimmiş onu çok net görmüş olduk bu maçta...

bu takımın en değerli parçası bence yine de gordon'dur oyuncu bazında,ama o da kötüydü bugün..gerçi tutku'nun gelişiyle üzerindeki yük azalır.bu da ondan daha fazla verim almamızı sağlar..bana göre shipp ondan sonra gelen 2. isim.shipp olsaydı tabi ki farklı olabilirdi antalya maçı,ancak bu maçı takımın genel olarak kötü olmasından dolayı kaybettik..

ek olarak taraftarla ilgili şunları söyleyeyim..oktay hoca o full çeken salonlarda kazanılan maçlardan sonra taraftara bu takımın bir parçası demişti..sadece o maçları mı düşünerek söylemişti acaba bunu?her maç full çekmez zaten o salon ama böyle maçlarda sadece bin kişilik ortalama da iyi değil..bugünkü fenerbahçe maçını bundan ayrı tutuyorum.çünkü iki maç arasında kaç saatlik fark var..ona bakmak lazım.

Banvit maçında kazanmış ama kaybetmiştik. Bugün Antalya maçında kaybettik ama Tutku'yu kazandık. Maçı kaybetmemiz kötü oldu ama biraz mental biraz da fiziksel bir düşüşten kaynaklandı. Özellikle Gordon'un maçın son dakikalarında yaptığı hamleleri maçın tüm bölümüne yayması gerekiyordu. Ayrıca bugün adam adama savunma da özellikle Elegar'ı kimse tutmadı. Boyalı alan da ve birebir de çok kolay sayılar yedik. Bunlar düzeltilebilecek sorunlar. Odaklanma ve konsantrasyon eksiliği çok büyüktü. Koçumuz maçı çok güzel özetlemiş aslında.

'Maçı hafife aldığınız yönünde bir yorum yapılabilir mi?'' şeklindeki soruyu ise Mahmuti, ''Ben almadım. Bilemiyorum. Basketbol önce kafayla, sonra bacaklarla, sonra da ellerle oynanır. Bunu anlatmak bazen zor olabiliyor'' diyerek cevapladı.

Bunlardan ders çıkarmak çok daha önemli bizim için.

Umarım bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkarırız.

ligde erteleme maçıda olsa en geç maçı sen oyna ve en erken haftaya tekrar sen başla birde olabilecek en erken saatte..Federasyon haftaya maçımızı iki gün sonraya yani pazartesiye mümkünsede sabah saat 9:00 a al..başarabilirsin ben inanıyorum

92 sayı of off..

Bu galibiyet serisinden sonra yenildiğimiz maç hakkında karamsar yazıp bizi bozmaya çalışacak kamiller elbette olacak ama aldırmayalım ;) Erteleme maçımızı Banvitle oynayıp sanırım 3 gün geçtikten sonra 1 maç daha yaptık. Kim olsa yenilir ;)

bu kötü birşey mi bilemem ama derbi sebebiyle ben şahsen bu maçın ortamına hiç giremedim, camia olarakta giremedik gibi görünüyor...
yılda 1 defa bu tarz maçlar olur yapacak bişey yok...

bu tarz maçlar ders çıkarma değil unutma maçlarıdır...
bu maçı hiç yaşanmamış gibi yapıp önümüzdeki maçlara hazırlanmalıyız...

attığımız sayı aslında gerçekten ortalamanın üstünde gordonlar lakoviçin nerdeyse hiçbirşey yapmadığı shippin olmadığı bir maç açısından.ama savunmada çok kötüydük.5 ve 6 numaralı 2 yabancı oyuncusu nerdeyse 60 sayı attı.ki adamların attıkları şutların çoğunu risk ettik yani bir anlamda bıraktık son periyotta.adamlar kaçırmayıncada böyle sonuç kaçınılmaz oldu.adamlar durmuş durmuş bizim maçlarda patlamayı beklemişler herhalde.sırf shippin olmamasıyla açıklanamaz bu maçın sonucu.sonuç olarak avantajımızı yitirdik ama daha sahamızda çok önemli maçlar var onlara umarım toparlanarak çıkarız.bu aradan tutkunun gelmesi hemen hissettirdi kendini.kısa sürede 6 tane çok güzel asist yaptı.daha da iyileşince şutlarındaki yüzde de artacaktır.

Efes, Banvit gibi zorluk derecesi yüksek maçları kazandıktan sonra hiç kimsenin beklemediği tat kaçıran bir yenilgi. Kalite, takım düzeni ve istikrar parametrelerine baktığımızda mağlubiyette bence maçı ciddiye almamaktan daha önemli bir sebep olamaz. Umarım bu mağlubiyet soğuk duş etkisi yapar.

Sıkıntı yok sıkıntı yok.

Banvit deplasmanından gelen galibiyetin +1'ini bu maçta harcamış olduk, fazla sıkıntıya girmeye gerek yok. Olur sezon içinde bu tip 1-2 tane kaza. Yönetim de bu maçtan gerekli uyarıyı alıp transfer konusunda elini çabuk tutsa iyi olur, zira takımın en kilit 2 oyuncusundan biri olan Shipp'i artık kullanamayacağız..

Geri