Öncelikle forumda yazdığım ilk mesaj olduğu için bu forumda değerli görüşlerini paylaşan, gerektiği yerde yapıcı eleştirilerini gerektiği yerde de koşulsuz desteklerini sunan tüm büyüklerime ve küçüklerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum.. Altyapılarda gerek Efes Pilsen'de (eski adıyla) , gerek Fenerbahçe'de (o da eski adıyla) gerekse de küçüklükten beri aşığı oldum Galatasaray'da 8 seneye yakın forma giydiğim ve sakatlık sebebiyle basketbolu bıraktığım için elimden geldiğince bu gözle değerlendirmeler yapmaya, ayrıca da 2 senedir kombine sahibi bir seyirci olarak yaptığım bireysel katkıyı da sizlerle omuz omuza devam ettirmeye çalışacağım.. Bu maçın özeline gelirsek de, son maçta alınan yenilgiden sonra oyuncularımızın bu maçta tekrar ligin en iyi takımı oldukları mesajını herkese vereceklerini ve iyi bir oyunla galip geleceklerini düşünüyorum..Rakibimize F.Ülker maçında oyunu başa baş götürdükleri için hissettikleri "galip gelebiliriz" duygusunu yaşatmadan, ilk periyotta kuvvetli başlayarak rahat bir oyun sergilememizi diliyorum..
Unutmayalım ki bundan sonra tek hedef şampiyonluk, tek hedef euroleague..Son topa kadar, omuz omuza..