TBL 24. Hafta | Bandırma Kırmızı 68 - 79 Galatasaray MP

Tarih: 24 Mart Cumartesi
Saat: 15:00
Salon: Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu
Yayın: LigTV3

Rakibimiz ligin bitimine 7 hafta kala küme düşme sınırının 3 galibiyet altında son sırada yer alıyor.

fikstüre bakılınca efesinde bjk ve fülker ile maçı var bizimde yani öyle liderlik çok uzak değil anlayacağınız arkadaşlar. Neredeyse zorluk dereceleri eşit 7 şer maçımız var onlardan daha fazla mağlubiyet almadığımız sürece (bence 1er yenilgi alabiiriz hem biz hem efes bu durumda kesin lider oluyoruz zaten)

bandırma gibi kasabadan hallice yerden nasıl iki takım var yok mu bu memlekette büyük şehir belediyesi falan habire bandırma deplasmanı bi defa gittim oraya birdaha da Allah nasip etmesin kazıkladı esnafı bizi :=) kazasız belasız o cünup salondan çıkalım başka sakatlık olmadan

Öncelikle forumda yazdığım ilk mesaj olduğu için bu forumda değerli görüşlerini paylaşan, gerektiği yerde yapıcı eleştirilerini gerektiği yerde de koşulsuz desteklerini sunan tüm büyüklerime ve küçüklerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum.. Altyapılarda gerek Efes Pilsen'de (eski adıyla) , gerek Fenerbahçe'de (o da eski adıyla) gerekse de küçüklükten beri aşığı oldum Galatasaray'da 8 seneye yakın forma giydiğim ve sakatlık sebebiyle basketbolu bıraktığım için elimden geldiğince bu gözle değerlendirmeler yapmaya, ayrıca da 2 senedir kombine sahibi bir seyirci olarak yaptığım bireysel katkıyı da sizlerle omuz omuza devam ettirmeye çalışacağım.. Bu maçın özeline gelirsek de, son maçta alınan yenilgiden sonra oyuncularımızın bu maçta tekrar ligin en iyi takımı oldukları mesajını herkese vereceklerini ve iyi bir oyunla galip geleceklerini düşünüyorum..Rakibimize F.Ülker maçında oyunu başa baş götürdükleri için hissettikleri "galip gelebiliriz" duygusunu yaşatmadan, ilk periyotta kuvvetli başlayarak rahat bir oyun sergilememizi diliyorum..

Unutmayalım ki bundan sonra tek hedef şampiyonluk, tek hedef euroleague..Son topa kadar, omuz omuza..

Özelden link verecek arkadaş varsa lütfen bekliyorum teşekkürler

Devreye 7:30 kala 28-18 öndeyiz.Ciddiyet anlamında maçın içinde olsak da fazla kasmıyoruz.Savunma ribaundları ve rakip kısaların penetreleri sıkıntı yaratıyor bir parça.

Komik hücum faul kararının ardından teknik faul aldı Oktay hoca.2:30 kala 35-28'e geldi skor.Oktay hocanın bir bildiği vardır diyorum. :)

Tanju Çiçek yine yeni yeniden Bandırma'da.
Üç hücum üst üste pota dövdükten sonra Lakovic'in üçlüğüyle devreyi 43-32 önde geçtik.

Göksenin'in dış şutu turnikelerinden daha net.Andric bu tarz maçlara pek takılmadığından pota altında Furkan'la oynuyoruz.Son çeyreğe 62-44 önde giriyoruz.

76-68'ken Yiğitcan Turna'nın kaçırdığı turnikeyle galibiyeti garantiledik.79-68 kazandık,tebrikler takıma.Beşiktaş maçından önce bu haftaiçini iyi değerlendirmek lazım.