Arca kardeş,ksk lı bjk lı olinli playoff ortamını kastetmiştim.
İnşallah yanılan ben olurum.
Arca kardeş,ksk lı bjk lı olinli playoff ortamını kastetmiştim.
Abi, ben herhalde taraftara gaz vermeye çalışıyorlar diye düşündüm. Hani onlar gelen az olur diyince, taraftar inadına daha çok gider diye düşünüyorlar sanırım. Ya da çok mu iyi niyetli yaklaştım bilmiyorum.Bazı arkadaşları anlamak güç, yok 2 bin oluruz, yok az kişi oluruz vs... yazıyorlar, ben anlamıyorum bu yorumların amacı nedir?
Bu takımın taraftarı, takımına TBL şartlarında 10 numara sahip çıkıyor, o gün salonda bayada kalabalık olacağız bundan da eminim, ama gel görki şu forumda o tarz yazıları okusam salona gitmek istemezdim!
O gün salonda güzel bir kalabalık olur her zamanki gibi başka bir lafım yok!
Kendi kendine iltifat etmek maharet değilDoğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış
Kendi kendine iltifat etmek maharet değil
Maç saati kesin 13.00 mı?
Tutku ve Shumpert konusuna katılıyorum. Maça onlarla başlamayı bir denemek lazım.
Rancik bu sene biraz hayalkırıklığı olsa bile benim hala ona güvenim var. Özellikle play-off larda kendisini toparlar diye düşünüyorum.
Hocamızı çok seviyorum, öncelikle bunu söyleyeyim!
Fakat hoca sanki bazı şeylerde fazla ısrar ediyor, bu ısrarlarından biride maça hep aynı 5 ile başlaması, Tutku, Luksa ve Shumpert maça çok geç giriyor, hatta bazen 2. periyodun ortasında girdikleri oluyor, kaldıki bu takımın bir numaralı skor opsiyonu bu oyuncular.
Son 7 maçın 5 inde ilk yarılara kötü başladık, ya ilk yarıyı geride kapattık, yada zar zor toparladık, bunun nedeni bence ilk 5 te aranmalı.
Tutku, Shumpert ve Luksa ile başlayıp kendimizi maçın başında öne atmalıyız, rakibin kazanma umudunu en baştan kırmalıyız, sonra rotasyonla rakip biraz yaklaşsa bile önemli değil.
Biz maçlara kötü başlayarak rakibe güven aşılıyoruz, daha sonra mağlup etmek zorlaşıyor.