TBL 24. Hafta l Royal Halı Gaziantep BB 76-64 Galatasaray

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 25. haftasında Gaziantep deplasmanına konuk oluyor.30 Mart Pazartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan mücadeleye Karataş Şahinbey Spor Salonu ev sahipliği yapacak.
Takımımızın mücadelesini sınırlı rotasyon çerçevesinde Panathinaikos maçında kaldığı yerden sürdüreceğini umuyoruz.

Çok kritik maç. 4. olup KSK'ya karşı saha avantajını almak gerekiyor. Küçük de olsa 3. de olma şansımız da var. Daçka'nın FB Ülker ve Efes maçları var daha. Bizle de oynayacaklar.

Kazanmamız lazım, Sinan düzelir umarım. Dün rahatça yürüyebiliyordu salonda, belki önlem amaçlı oynatılmamıştır.

Tempoyu düşürmeliyiz. Higgins iyi bir oyuncu o iyi oynarsa Antep çok daha iyi bir seviyede oynuyor. Higgins'e dikkat etmek gerek.

Takım tam ivme yakalıyor bir bakıyorsun ender arslan oyunda ve hucum süresi biterken atış kullanıyoruz,ya sen takımı sırtlayacağına sürekli geriye atıyorsun,süre bulmasa adım gibi biliyorum + 6-8 farkla giderdik soyunma odasına..

Siz bizle dalgamı geçiyorsunuz? Ne halt yediğinizi sanıyorsunuz? Sezonu kapattıysanız açık açık söyleyin hepinize sağlam bir sopa çekelim kendinize gelirsiniz. Giydiğiniz forma Galatasaray forması ayıptır be!!!!!!!!!!!!!
Böyle bir kepazelik rezillik olmaz!

Kenarda yağızer ulug olsa macı kazanabilirdik . Ergin hoca'nın son 2-3 aydır beden dili ve oyuncular ile olan iletişimi rezalet .. Bugunde somurtarak görevini yerine getirdi . Tebrikler hocam.

Ülker'in 13-14 kisilik rotasyon ile oynadigi bir ortamda 7.5 kişiyle lig ve avrupa'yı götürmek fiziksel ve mental olarak mümkün degil. İçerde ülker , dışarda Besiktas'ı yendikten sonra yine eksik rotasyon kurbani olarak üst üste ikinci maglubiyetimizi aldık ve derbide kazanilan maclarin hic bir espirisi kalmadi . '' bitsede gitsek ' modunda oynamaya devam .

Derdim üzüntüm yemin ederim maç filan kaybetmek değil kaybedeksin farkda yersinde orda 38 yaşındaki adam kıçını yırtarken senin guardın şutörün takımı satıyorsa işte buna çıldırıyorum,bu takım hiçbir oyuncuya kalmayacak kalmadıda,sene sonunda eğer hedeflerimiz aynı doğrultuda devam edecekse inşallah ender ve pocius ile yollar ayrılır..

Üzülüyorum artık takımın bu durumuna bir an önce bitsin artık şu sezon.. Bu maçta Kerem'i canı gönülden tebrik ediyorum..
Euroleague katılım şartı ligi 3.bitirebilseydik bir playoff da yarı finali görüp alırdık ama A lisanlıların altında bu maçtan dolayı bitiremiyoruz,Daçka kaptı artık 3.lüğü.(Yarı final yaparlarsa B lisansı alıyorlar,eğer final göremezsek) 6.olsak da zor.Efes'i eleyip finale kalmak sürpriz olur..

Biz Aradori'yi gönderdik. Tamam eyvallah.
Ama Allah aşkına biri söylesin.
Şu Pocius sene başından beri bize ne katkı sağladı ?
Hangi maçı kazandırdı ?

Ender bu sene gitsin artık.
Sağolsun emekleri için ama artık gerçekten çekilmiyor.

Bugüne kadar hep Ergin Hocanın arkasında durdum.
Ama gerçekten son 2-3 maçtır takımı sabote ediyor resmen.
O yüz şekli nedir Allah aşkına ?

Bir an önce bitsin şu sezon...