TBL 25. Hafta | Bornova Belediye 49 - 79 Galatasaray CC

Pankartın hakkını bu maçta verdi takımımız :)

Savunmamız olağanüstüydü, antreman maçı gibi geçti. Oyak maçından sonra önümüzde çok zorlu bir fikstür var, o yüzden galibiyete rahat ulaşmak önemliydi. Tebrikler takımımıza.
 
Beklediğim gibi rahat bir galibiyet oldu,maçın tamamını izleyemedim,son periyot ile ilk periyotu izleyebildm.Bu maçın kazanılması bir üstte Arca belirtmiş zaten maçtan önceki yorumunda,takım savunmasıylakazandık yine.
Tebrikler Aslanlar,maça gidenlerin ayağına sağlık,keşke son dakikalarda gereksiz küfürler olmasaydı
 
Çok etkili savunma yaptık ve maçı aldık.Üçüncü periyotta Bornova neredeyse en az 4-5 pozisyonda potaya gidemedi.O anlarda top çalma rekoru kırdık.Shumpert bilmiyorumda 4-5 tane top çalmıştır.Bornova bir ara alan savunması denedi ama o anlarda Haluk,Jerry ve Shumpertla cezayı kestik.Zaten ikinci yarıda kısa sürede fark bir anda 15e geldi daha sonra koptu gitti.Yalnız Oktay Hoca inanılmaz sinirli bir insan.Jerrye,Rancike inanılmaz bağırdı kaç pozisyonda tribündeki tezehürata rağmen sesler duyuldu.:D
Shipp hem ribauntlarda hemde hücumda etkili oynadı.Sonuçta maçı kazandık hemde pek yıpranmadık.
Tebrikler aslanlar.
Birde umarım Bornova düşmezde önümüzdeki yıllardada maça gideriz.:D
Ama onlarında işi zor.Sean Marshall transferi federasyona takıldı.
 
Maçı izleyemedim ama beyni Soner Şentürk-Murat Kaya olan bir takımın bu maçı kazanması basketbola ihanet olurdu.İkisinin toplam 11 top kaybı var.
 
3. periyottan sonra zaten maç kafadan bitmişti. Bayağı iyi savunma yaptık, geçen haftaya rağmen savunmamız iyiydi ama Bornova'nın da 3. periyotla birlikte dağılmasıyla fark geldi. Bizim için güzel bir galibiyetti, tebrikler aslanlara.
 
Bir çok kişinin gözünden kaçmış olabilir, ama resmi sitede maç yazılarını hazırlayan Eray abi, 2 hafta önce açmış olduğumuz pankartı resmi sitede dile getirerek çok güzel bir harekette bulundu. Buradan da teşekkürlerimizi iletelim.

Maç yazısı ikinci paragrafın başı ;

Karşılaşmaya Jerry Johnson, Evren Büker, Josh Shipp, Preston Shumpert, Ermal Kurtoğlu beşiyle başlayan Galatasaray Cafe Crown, ilk dakikalarda rakibine “karşı koyamayacağı bir savunma” yaptı.
 
3. periyottaki öldürücü savunma maça noktayı koydu. Taraftar da üzerine düşeni yaptı.
Tugay a katılıyorum, inşallah düşmezler de seneye de aynen salondaki yerimizi alırız:)
 
Akşam maçtaydım bİze ayrılan yere sığmadık gerçekten. Salonun sadece tek yarısını açmak nasıl bir mantıkdır anlayamadım sanki tek pota maç oynanıyor. Rahat alırız düşüncesiyle gitmiştim maça yanılmadım. Savunmamız ve Rancik'in 3'lüsü mükemmeldi.
 

Üst