TBL 25. Hafta | Galatasaray Liv Hospital 70-72 Pınar Karşıyaka

Maça kızılmaz haklısınız ama hedef maçları iyi seçmek lazım. Hedef CSKA değildi bence. Bu maç ile 7. Lik şansımız var, fb ile oynarsak yıllar sonra çeyrek finalde veda edebiliriz. EL önemseyen ligi kaybediyor. Fb lige dönünce yibe etkili olacaktır. Ligde suralama önemli eğer final oynayamazsak seneye EL unutun. EL derken eurochallnge yapmayalım. Partizan maçından sonra da Trabzon maçı, orada da iş zor. Arkasından büyük ihtimal ile barcelona serisi... Bu durumda ilk 4 zor. Açıkçası 4 olarak yarı finalde banvit ile oynamak daha avantajlı olur.

Bu maçın kazanılacağını düşünüyordum ama, ziyanı yok. CSKA deplasmanı sonrası ve Partizan maçı öncesi formalite düzeyinde bir maçtı.

Arkadaşlar bence oyuncularımız şu anda Euroleague ye konsantre olmuş durumdalar ligdeki kayıpların sebebi budur.

Arkadaşlar formalite dediğiniz maç bizi 5 yaptı. 5/5 yapmaz isek bu da tehlikeye girebilir. Özellikle beşiktaş toparlandı geliyor, bugün Efesin de canına okudu. Saha avantajı da olmaz ise işmiz zor. Eminin 2-3 hafta sonra barcelonaya elenince ligde de ilk 5 olmaz ise herkes eleştirmeye başlayacak. Başta Ataman olmak üzere herkese sallayacaklar. Seneye El olması için bu maçlar gelmek zorunda. İkinici devreki sıralamaya göre çok gerilerdeyiz. Takım ligden koptu. Umarım tıpralanır en kısa sürede

Faydasını playofflarda görebileceğimiz bir maçtı. KSK'yı 7.liğe itip FBÜ ile eşleştirebilseydik şampiyonluk yolu bile açılabilirdi. İşleri giderek zorlaştırmaya devam ediyoruz. Umarım playofflarda hepsinin üstesinden geliriz.

Bazı Arkadaşlar Bana ender'e olan eleştirilerimden dolayı kızdılar.Saygı ile karşılıyorum.Yerden yere vurmayacağım.Ama kafalar ligde değil ve bıkkınlık geldi Basketçilerimizide anlamak lazım.
Ufuk Sarıca bile Gs yorgun dedi.Dixon büyük oyuncu olmasada lofton gibi oynayışları bana zevk veriyor.Son top çok yanlış kullanıldı.12 saniye çok uzun süre.Neyse canları sağolsun son kayıp olsun.Lig daha bitmedi böyle kaybetmeye devam edersek 5 veya 6. oluruz.