Re: TBL 26.Hafta GALATASARAY: 81 - Mersin BŞB: 75
Bench'in hemen arkasındaydım. Maç öncesi takım sahaya çıkmadan herkesin birbiriyle şakalaşması, mutlu ve güvenli olmaları dikkat çekiyordu.
Maç başladı, Mersin birçoğumuzun yazdığı gibi çok fark atılmayacak bir takım olduğunu, bizi zorlayacağını hemen gösterdi. Asım Pars, Nedim Yücel, Grier, İnanç Koç, James takımımızı çok zorladı. Ben Mersin'in düşeceğine inanmıyorum. James ve Grier tabir yerindeyse uçuyor.
Neyse çok ayrıntılara girmeyeyim, son 4 dakikada maçı çevirebildik. Darius'un katkısı inanılmazdı. murat Kaya birkaç haftadır basit oynuyor ve çok katkı sağlıyor. Savunmamızı güçlendiriyor, saçma atışlar yapmıyor. Mike her zamanki gibi, Simas özellikle savunmada iyiydi. Rancik özellikle eşleşme problemlerini iyi değerlendirdi.
Hakemlerin garipliği yüzünden maç hiç tahmin edemeyeceğimiz yerlere gidebilirdi. Dün hakemleri de yendik diyebiliriz.
Yani ne mutlu bizlere, böyle yürekten savunma yapıp çok akıllı hücumlar geliştiren bir takımımız var. Dün tribünler dolu değildi ama bilinçli ve kalabalık bir kitle vardı. Polat da yalnız bırakmadı takımı. Galatasaray medyası forumlarıyla, tv'si ve dergisiyle biraz daha maçlara dikkat çekmeli. Burada kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Grier'in smacı inanılmazdı onu da söylemeden geçemeyeceğim.