TBL 27. Hafta | Galatasaray 76-91 Darüşşafaka Doğuş

Hakemler maçı katletti tamam,yanlış kararlar verdiler,ona da tamam. Fakat Ergin Ataman'ın maçın içinde maça küsüp,yönetimi yardımcı koça devretmesi nedir? Maç içinde maça mı küsülür?

ne istiyorsunuz ne bekliyorsunuz artık takımdan ya anlamıyorum sizi bu ratosyonda cok bile oynuyorlar helal olsun takıma helal olsun ergin hocam a çekemeyenler anten takar artık

Nikoluvun da hiç bir özelliği yok be arkadaş ver topu uzaklaş bu mu yani. kedini göstermen gereken maçta olmayacaksan ne zaman olacaksın.

Tam farkı 3'e indirmişken çeyreğe 0-12'lik seriyle başlayıp 15 sayı geriye düştük.

Eğer TBF Başkanı Harun Erdenay olursa şubeyi kapatalım...
Bu şaibeli ligde, bize bilenmiş hakemlerle oynamaya gerek yok...
Mademki bizi bitirmeye çalışıyorlar, biz ülkede basketbolu bitirelim...

Sezon bizim için bugün bitti. Emeği geçen Ünal Aysal ve yönetimini kutluyorum. İmzamda "Cimbom Başı Dik Yürür!" yazıyordu şimdi onu da değiştiriyorum boynumuz kırıldı boynumuz! Yazıklar olsun Ünal Aysal ve Aysal zihniyetine tapan kör renktaşlarımıza.

Teknik faulleri geçtim hakemlerin verdiği normal fauller de çok saçmaydı. Erceg dokundu diye faul veriyor kolunu açana hemen faul çalıyor. Sofoklis bizim ligde oynasa 3 dk'da 5 faul alıp çıkardı.
Kalan maçlar IBB ve Rönesans Ted Kolej. Playofflara kalırız büyük ihtimalle ama 5. olup Pınar Karşıyaka ile eşleşmek var 7. olup Efes ile eşleşmek var. Karşıyaka'ya ile başa baş oynayabilirdik belki ama 5. olamayız artık sezon bitti diyebiliriz.

Önceki maçta da bu maçta da hakemler açık açık doğradı bizi, iki maçıda salonda izledim. Ne zaman yakaladık hemen saçma sapan fauller teknik fauller çaldılar. Maçı salonda izleyenler ne demek istediğimi anlar. Adamların yüzünden belli ne yapmak istedikleri. Yazık hakikaten yazık... Yönetemeyen herkese selam olsun !

Bu sene playofflara iyi sıradan girsek bile hakemler katledecekmiş zaten. Bilseydik 28 maç oynamazdık boşu boşuna. Türkiye Kupası da malum. 5 numarasız maç çıkardık.

Galiba bizim Yarsuvat yönetimi TBF'ye baskı yapıyor hakemler aleyhimize çalışsın, takım playoff bile oynayamasın, avrupada olmayalım ki düşük bütçeyle idare edelim diye. Başka türlü Galatasaray'ın hakkı bir sezon boyunca bu kadar yenemez.

Resmen katledildik Tugay'ın uşakları tarafından. Hayatımda böyle artniyetli böyle emek hırsızı bir hakem üçlüsü daha görmedim.

Salonda tepki vermekten boğazım ve başım şişti. Allahınızdan bulun hırsız herifle, şeref yoksunları.