TBL 27. Hafta | Galatasaray LH 73 - 70 Uşak Sportif

Sinan,ın yerine kendisinin yaptığı yapacağı savunma ve isabetli şut hücumunu yapabilecek alternatif yerli mutlaka varmıdır vardır elbet, ararlarsa bulurlar.Sadece enerjisi var oda önümüzdeki sezonlarda yetmeyeceğine göre boşuna kadro israfı yapılmayıp gönderilmeli diye düşünüyorum. Yabancılardan ise Domercant ve Bonsu fena göze çarpıyorlar,tabii bizim gördüğümüzü Ergin ATAMAN,da görüyordur ama Barcelona maçları serisinde, net gördüğümüz hatasından çok ciddi DERS çıkarmıştır umarız. O hata; ARROYO olmayınca takım dağılmak zorundamı bunu çok iyi sorgulaması lazım çünkü o hata çok net işarettir fırsat varken zamanı geçirmeden planını yapması şart.

Bulunabilir diyorsun ama kim bu yerli oyuncu

Ağanın; Ben bilmiyorum kim olduğunu veya olabileceğini ama onu bulup transfer edecek olan Ergin ATAMAN,dır,Benim dediğim Sinan artık büyük takım oyuncusu değil en azından GALATASARAY,ımızın oyuncusu değil bunu kendisi ispat etti hem ligte hem EuroLiG,te oynadığı maçlarda.Geldiğinde memnun olmuştum ama beklentilerin altında kaldı,seneyede yabancı sınırının kalkacağını düşündüğümüzde olmasada olur ...

TBL'de son hafta maçlarından önce play off'lara kalan 8 takımdan, 6'sının sırası belli oldu.
Bu takımlar şunlar:

1. Banvit, 2. Fenerbahçe Ülker, 3. Anadolu Efes, 4. Galatasaray Liv Hospital, 7. Uşak Sportif, 8. Tofaş.
Salı ve Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalardan sonra Beşiktaş Integral Forex ve Pınar Karşıyaka'dan hangisinin beşinci, hangisinin altıncı olacağı ortaya çıkacak.
PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ
(1) Banvit - (8) Tofaş

(2) Fenerbahçe Ülker - (7) Uşak Sportif

(3) Anadolu Efes - (6) Beşiktaş Integral Forex veya Pınar Karşıyaka

(4) Galatasaray Liv Hospital- (5) Beşiktaş Integral Forex veya Pınar Karşıyaka

Benim bi adayim var ama malesef sadece 1 dakika oynadi gene.Hem de Ender ve Arrayo nun bu kadar kötü oldugu bir günde.Engin gecen sene sakatlanana kadar benim cok begendigim, iyiki alinmis dedigim bir oyuncuydu.Su üc macta takima kazandirmamiz gereken oyunculardandi bana kalirsa ama dogru duzgun sure bile almadi. Yanliz bu macin ozelinde Sinanın performansini cok kötü bulmadim, cok daha kötüleri vardı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bi adayim var ama malesef sadece 1 dakika oynadi gene.Hem de Ender ve Arrayo nun bu kadar kötü oldugu bir günde.Engin gecen sene sakatlanana kadar benim cok begendigim, iyiki alinmis dedigim bir oyuncuydu.Su üc macta takima kazandirmamiz gereken oyunculardandi bana kalirsa ama dogru duzgun sure bile almadi. Yanliz bu macin ozelinde Sinanın performansini cok kötü bulmadim, cok daha kötüleri vardı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın Engin geçen seneki şampiyonlukta büyük pay şahiplerindendi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/

Engin için bir şey demem, zaten hakkında sizler olumlu ve olumsuz gerekeni yazmışsınız. Ama Sinan için sadece bu maç için değil, tüm sezonu göz önünde bulundurarak yorum yaptım normaldede öyle yorumlamak lazım kanaatindeyim.Önümüzdeki sezon yabancı sınırı kalkacağına göre kadroda olması gereken yerliler,mümkün olduğunca kaliteli ve seçkin olması lazımki yabancılara yeterli alternatif olabilsinler. benim hala aklımda UKDE olarak kalan bir husus var, ARROYO bir şekilde maçta olmadığında TAKIM ruhu yok oluyor genel anlamda ve dağılıyorlar.Barcelona maçları serisinde yaşanan bu sorunlar ve elendikten sonra Ergin ATAMAN, sadece belirli sebepleri ileri sürdü.Bizlerin asıl merak ettiğimiz bu önemli sorunu göz ardı ederde çaresine bakmazsa kariyerine bakmazsızın hocalığından şüphe ederim, çünkü bir koç,un bir oyuncusunu takımın lideri yapması kadar doğal bir şey olamaz bununla birlikte diğer oyuncular biz lidersiz oynamayız veya oynayamıyoruz hezeyanına kapılmaya devam ederse ileride daha çok sorunlar çıkacak demektir. Bence şu an takımdaki rotasyonlu kadro kalitesi eksiği olduğu kadar ve hatta dahada önemlisi ARROYO veya bir başka, takımın liderliğini üstlenecek oyuncu(lar) olmadığında hem takım hem taraftar olarak bizler dağılmak ve perişan olmak zorunda değiliz yanılıyormuyum ? Koç,un; umarız kangren olan bu sorun kendisi için bizlerden daha çok dikkatini çekmiştir ve gerekeni mutlaka yapar umudunu taşıyoruz ...

Zorda olsa kazanmak güzeldi.
Özellikle Zoran Marko ve Furkan ile maçı kazandık. Çok iyi karakter koydular gerçekten.
Arroyo başta olmak üzere takım olarak kötü yüzde ile oynayınca maçı zora soktuk malesef.
Bu takım inşAllah play off'larda gerçek yüzünü gösterecek buna eminim.
Yeter ki sakatlık olmasin...