TBL 28. Hafta l Aykon Ted Ankara Kolejliler 78-83 Galatasaray Liv Hospital

Zor da olsa kazandık. TED oyuncuları son çeyrekteki atşlarda biraz daha becerikli olsaydı maçı kaybedebilirdik. Ender ve Furkan'a ayrı bir parantez açmak lazım.

Koç Dudley ve Bonsu'yu kazanacağım derken maçı veriyordu,Furkan ile Erceg'in girmesi ve Ender'in katkısıyla maçı kazanabildik.

Yalnız Sinan'ın en kritik yerde 2de0 atması da çok acayip,fark 3'tü orada,Furkan aldığı hücum ribaunduyla ipten aldı,eline sağlık.

Lig maçlarını yerimiz garantiymiş gibi oynuyoruz. Konsantrasyon yerlerde geziyor. Biraz sertleşince vurup geçtik ve kazandık. Şu takıma karşı 17 sayı geriye düşmek büyük ayıptı. Neyse ayağa sağlam şekilde kalkmayı başarmak önemli olan... Bu isteksizliği play-offlara yansıtırsak euroleague'e elveda deriz. Konsantrasyonu sağlamamız gerekiyor.

Playoffda işler değişicek arkadaşlar görün bakın. Şu anda benim bile umrumda değil lig maçları. EL'den sonra lig ilgimi çekmiyor. Ama playoff olsun o zaman görün bizim takımın konsantrasyonunu, kimse yan bakamaz bu kadar da emin konuşuyorum :)

Ender,Furkan ve Marko ile son çeyrekteki skor 29-10 lehimize oldu ve maçı kazandık.

Ted sadece 3luk atmak ile maçı kazanacağını düşündü ama son periyot o 3lükler girmeyince maçı biz kazandık.

Cenk'e bu sene ne oluyor ? Anlam vermiş değilim. Şampiyonluk için onun katkısına ihtiyacımiz var. Umarım diğer maçlarda görmek istediğimiz geçen sene ki Cenk'i izleyebiliriz.

Furkan çok değerli bir oyuncu. Umarım seneye de bu formayı giyer.

Zor oldu ama kazandik ya gerisi mühim değil.

Tebrikler...

Playoffda işler değişicek
arkadaşlar görün bakın. Şu anda benim bile umrumda değil lig maçları. EL'den sonra lig ilgimi çekmiyor. Ama playoff olsun o zaman görün bizim takımın konsantrasyonunu, kimse yan bakamaz bu kadar da emin konuşuyorum :)

Bu konuda size kesinlikle katılıyorum.

Playoff'lar çok daha farklı olacak bizim adımıza.

Bakınız,Ergin Hoca'nın takımlarının son 2 senede ki playoff maçlarına...

Berbat bi üçüncü çeyrekten sonra takım toparlandı ve galibiyete ulaştık. Vidaları sıkınca farkımız belli oluyor.

Yalnız Bonsu'nun savunma performansı çok kötü, Ersin de tam hazır değil. Playoffta Furkan'a büyük iş düşecek...

Ender-Sinan-Markoishvili-Erceg-Furkan beşi maçı getirdi.

Hepsinden önemlisi 4. çeyreğin başında Domercant'ın Clay Tucker karşısında dik durması, bütün rüzgarı arkamıza almamıza sebep oldu, çıkmadan aldırdığı hücum faule verdiği tepki, maçı ne kadar istediğini gösterdi.

Heyecanlı güzel maç oldu...Maç öncesi yazdığım gibi çok atan takımlara karşı zorlanıyoruz...Üst üste yüksek yüzdeyle skor yediğimiz zaman oyun disiplininden kopan bir yapımız var...Neyseki fark açılınca çok güçlü tepki verdi birkaç oyuncumuz ve bireysel gayretleriyle toparladılar takımı..Bu maçı kaybetsek önümüzdeki maçları çok tedirgin oynayacaktık...Artık daha rahatız...

Bonsu yerli olsa koç antremanlara almaz. Şu an o kadar vurdum duymaz oynuyor. Maça gelirsek rakip tipik anadolu takımı son çeyrek sendromuna yakalandı. Kim sayıyı atsın derken oluşan tercih hatalarına bir de Ender'in ekstra performansı gelince inanılmaz bir geri dönüş yaptık. 4.çeyrek direnci için tebrikler takıma ama şampiyonluk için yolumuz çok uzun ve zorlu olacak gib şu an ki durumumuzla.

Gördük ki Sinan gibi enerjik ama yeteneksiz eller her an maç kaybettirebilir.

Koç öyle bir zamanda Arroyo-Dom değişikliği yaptı ki maç kaybedilse kabahat buraya bulunacaktı. Nitekim Arroyo çıkmak zorunda kaldı.

Bonsu'yu ise bitmiş olarak görüyorum. Icerdeki play-off maçlarında gaz felan katkı verse o da yeter.

Bonsu'yu izlerken gözlerime inanamıyorum.Bu kadar kötü oynaması ve hocanın ısrarı...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sonra diyorlar ki Erkek Takımına olan bu sert tepki neden, play off serisi başlayınca takım düzelir vs.

Arkadaş bu takımın değil üvey evlat muamelesi görmesi, birkaç oyuncu haricinde, bu takım evlatlıktan reddedilse yeridir. Şimdiye kadar akıllar EL maçlarındaydı dedik, o defteri kapattık ama takım hala yerlerde sürünüyor. Son periyota kadar böyle oynasınlar, yenilmeleri umurumda değil diyebileceğim toplam 60 saniye oynamadılar.

Ergin Hoca kenarda unuttuğu Furkan´ı oyuna alınca takıma bir mücadele etme isteği geldi, Ender ve Marko´nun da canlanmasıyla 17 sayı farkı eritip kazanmasını bildik. Seneye Euroleague hedefleyen bir takımın böyle oynama hakkı yok. Bu anlayışla devam edersek geçmiş olsun, hem bu hemde önümüzdeki sezon için.

Maç için görüşüm genel itibariyle olumsuz ama benim için en önemlisi Arroyo olmadan geriden gelip maç kazanabildik,açıkçası buna ihtimal vermiyordum..ayrıca çok formsuz oyuncumuz var umarım yakın zamanda kendilerine gelirler,önümüze geleni ezip geçebileceğimiz bir ligde değiliz ..

Bu takım konsantre oldugunda herkezi yenebilecek gücte . Son ceyrege girilirken geri dönüş olacagını tahmin ettim . Ki ender'in önderliginde bunu basardik . Play off da cok farklı olur.

bonsu-cenk-ersin falan dün çok süre almasının nedeni play-off'a hazırlamak. neredeyse 4.lüğü garantiledik çünkü. ayrıca perşembe günkü olin maçına arroyo falan oynamaması lazım. engin-ender-sinan-göksenin-domercant-cenk-doğukan-ersin-bonsu rotasyonu kafidir.