Re: TBL | 29. Hafta Galatasaray - Aliağa Petkim
gurovic türkiyeye döndümü bilen var mı
gurovic türkiyeye döndümü bilen var mı
Adamlar biliyorlar işlerini.İki birbirine denk takım.Heyecan kasırgası tabii.Aliağada'da ligin en önemli oyuncuları var.Bizde son iki transferle daha bir takım oyuncularından kurulu,sistem takımı olduk.Kısacası tam bir basketbol şöleni bizi bekliyor.Cihan Uzunçayır' Alıntı:Maç SKY Turk'ten verilecekmiş.
süper bi bahane bravo!!!Yiğit Çelebi' Alıntı:ya şu maçı skyturk vermesin.ne zaman maçımızı verse yeniliyoruz.
anti skyturk!!!
saçmalamanın sırası değil skytürk vermesinmiş kendinizi düşünmeyin bende spormax den izliyorum ama sky verince daha iyi oluyo herkes izleyebiliyo en azından..Yiğit Çelebi' Alıntı:napalım böle şeylere inanmaya başladım artık.bu sene galatasarayın tüm branşlarındaki sakatları toplasan ordu olurdu.üstümüzde bir uğursuzluk var.bu işte azizin parmağı vardır.bahanelerim nasıl???
Satılıyor tabi.Mehmet Yıldırım' Alıntı:Salon gişesinde maç günü bilet satılıyor mu ?
Ben gelirim Tugay, Msn'ye geliyorum birazdanTugay Aktepe' Alıntı:Eren bir organizasyon yapalım mı maça ?
Ben gelirim Tugay, Msn'ye geliyorum birazdan [/quote:3in269t3]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3in269t3]Eren bir organizasyon yapalım mı maça ?