TBL 3. Hafta | Galatasaray 78-63 Royal Halı Gaziantep

Takım iyi hoş ama Schilb olmamış,olmayacak daha ilk haftadan yazdım,Mc Collum joker oyuncu olur,bu yüzden takıma bir guard bir şutör guard gerek,Schilb giderse Collum 2 numara olur birtek guard alırız,McCollum'da 15-20 dakika sg 6-7 dakika guard oynar

Formül > Schilb'i gönder > Takımı yönetecek bir guard al > İzzet'e vereceğin süreleride Ege'ye ver

Rotasyonu kullanmamız sevindirici. İkinci yarıyı farkın çok fazla açılması sebebiyle fazla önemsemiyorum açıkçası.

Dar rotasyonumuz var dense de Şafak, Ege gibi oyuncuları beraber değil, asıl rotasyonun içinde kullanırsak var olan oyuncularımızla oldukça verimli bir rotasyonumuz olabilir.

Dorsey blok kovalamak uğruna adamını kaçırıyor bazen buna dikkat etmeli.

Üzerinde çok fazla değerlendirme yapılacak bir maç olarak görmüyorum ama Ergin Ataman, McCollum'u oyuna aldıktan 2 dakika sonra kenara alarak gerekli mesajı verdi.

Geçen sezon kazandığımız her maç sinir stres içinde geçiyordu. Bu tarz rahat galibiyetler almak, kazanırken de nispeten az süre bulan oyuncularımıza forma verebilmek çok önemli.

Tebrikler tüm takıma.

normal sezon sıralamasının ne kdar önemli olduğunu geçen sezon gördük saçma sapan kayıplar yapmadan devam etmek önemli

Shilbb'e eleştirlere hiç hemde hiç katılmıyorum. AEK ve Antep maçında maçın gizli yıldızıydı. Her topu çok olumlu kullandı. Kesinlikle çok faydalı oynuyor. Hem oynuyor hem oynatıyor, en önemlisi bencil değil... Bu arada Mccolumn'ın bugünkü performansını 30 sayı attığı iki maçada tercih ederim. Ege'yi yıldızlaştıran Mccolumn'dı...

Schilb bence gayet olumlu oynuyor 2 maçtır ve üzerine koyarak gidiyor. Bu maçın gizli kahramanlarından biriydi. Bir kere schilb micov ve sinan çok kritik oyuncular, başarılı olmak için bu üçünün de önemli katkı vermesi lazım. Schilbi göndermek bir tarafa hep yazıyoruz zaten bir tane pg alırız. Artık 7. yabancı kim olur o zaman konuşulur.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın tekrarını izledim

Schilb yararli oynuyor 2 maçtır ama bizim aradığımız oyuncu kesinlikle değil. Hawkins Gordon tarzi bir oyun bekliyordu benimle birlikte herkes sanırım. Zaten elimizde Micov gibi bir beyin varken Schilb bence fazla lüks oluyor gibi orada .

Zor anlarda topu alacak smac basacak kaldırıp üçlük atacak takımı ve taraftari ateşleyecek enerji verecek tarzda bir oyuncu bekliyorduk açıkçası ama schilb daha kontrollü oyunu tercih ediyor bu yuzden kesinlikle aradığımız oyuncu tarzı bu değil.

Aynı görüşteyim Mustafa Yalçin ile ,bize J.Gordon tarzı bir isim lazım Schilb yerine ya da j.carrol çok iyi olurdu ama şartlar el vermiyor

Maçı baştan sona canlı izledim. Takım çok iyiydi diyebilirim. Farkın çok açılmasından sonra oyuncularda gevşeme olması zaten normal. Schilb ile ilgili yapılan eleştirilere kesinlikle katılmıyorum. Her maç performansı artıp takımla olan uyumu da yükseliyor. Ege'yi çok beğendim çok çok daha iyi olacağını umuyorum. İzzet ise gerçekten çok kötü. Pek umudum yok açıkçası. Girer girmez çok anlamsız bir faul yaptı ki vücut dili de gelecekle ilgili pek olumlu sinyaller vermiyor.

Antep maçını izledikten sonra bir kez daha karar verdim ki şu takımda ersin dağlı ve sağlam kerem tunçeri veya tutku açık olsaydı şampiyonluğu oynardık. Gerçekten yabancılarımız çok kaliteli. Schilib de kendini buldukça daha iyi takım olacağız.