TBL 30. Hafta l Mersin BB: 88 - Galatasaray LH: 100

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun son haftasında küme düşmesi kesinleşen Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne konuk oluyor.Takımımız için bu mücadele formalite anlamı taşıyor zira normal sezonu 4. sırada bitireceğimiz kesinleşti.Euroleague'de çeyrek final gördükten sonra TBL'ye yoğunlaşan ve ligi 4. sırada bitirerek ilk turda saha avantajını elde etme hedefini gerçekleştiren takımımız artık TBL şampiyonu ünvanını korumak için mücadele verecek.Takımımızın ilk turdaki rakibi son hafta alınacak sonuçlara göre Beşiktaş İntegral Forex veya Pınar Karşıyaka olacak.
7 Mayıs Çarşamba günü Mersin Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 18:00'da başlayacak.Takımımıza başarılar diliyoruz.

Hoca maçtan sonra ben göreceğimi gördüm dedi. Sanırım Cenk ve Domercant süre bulmakta zorlanacaklar.

Domercant elinden geleni yapıyor ayakları ve vücudu el verdiğince. Ancak Cenk aynı değil sahada duruşuyla belli ediyor isteksiz. Sıkıntılı.

Arroyo sağlam. Bir sorun yok. Ergin Ataman bazı oyuncuların durumunu daha iyi görebilmek için farklı kadroyla çıktı maça. Maçtan sonra da "göreceğimi gördüm" dedi. Engin'in ve Ersin'in form tutması sevindirici. Domdom elinden geleni yapıyor fakat eskisi gibi olamıyor maalesef. Cenk ise artık fazla süre alamayacak gibi..