• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 4. Hafta | Galatasaray 80-63 Fenerbahçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
İçeri pankart sokamıyoruz. Jawaii geldiğinde arkadaşlarla Semti Hawai, Nathan Jawai yazmıştık almadılar. Bu maçtada Mc Collum'a destek pankartını sokamadık. Arkasına siyasi yazı yazabilirsiniz diyo polisler almıyorlar.

Siyasi yazı yazılsa ne olurmuş? Yasak mı? Misal o yazı Kılıçdaroğlu istifa olsa almayacaklar mı?

Siyasi yazı yazılsa ne olurmuş? Yasak mı? Misal o yazı Kılıçdaroğlu istifa olsa almayacaklar mı?

Polis Şefi geldi dedi ki burda bir problem yok ama kadınlar ruj ile pankartın arkasına Slogan vb yazıyor yasak dedi git siyah karton yapıştır dedi bende nerden bulucam şimdi siyah kartonu dedim o zaman girmeyecek dedi mecburen almadılar.

Polis Şefi geldi dedi ki burda bir problem yok ama kadınlar ruj ile pankartın arkasına Slogan vb yazıyor yasak dedi git siyah karton yapıştır dedi bende nerden bulucam şimdi siyah kartonu dedim o zaman girmeyecek dedi mecburen almadılar.
Siyasi yazı olsa ne olur?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Arkadaşlar aradım aradım bulamadım maçın tekrarını paylaşan olursa çok sevinirim. Yurttayız tv yok maalesef. Tekrarını izlesek bari. Herkese hayırlı günler

Allah razı olsun kardeşim.

Geri