TBL 6. Hafta | Efes Pilsen 83 - 73 Galatasaray CC

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

yeni geldim..maça gelmeyenler utansın ne diyeyim ki...ultraslan nerde hani 1 kişisi mi vardı...taş çatlasın 100-150 kişi idik.....

rancik ,sen bir numarasın adamım senin üstüne tanımam kendi pozisyonunu kendi yaratıyor.

murat ve evrenin yaptığı inanılmaz top kayıpları farkın açılmasına neden oldu.caner etkisiz eleman.

yerlilerden tek can iyi oynadı.ne varsa yabancılarda var..darius hariç

jasaitisi ,gurovic gibi yok ediyoruz...mike'da iyi oynadı...

takımımızda bir tane ikili oyun oynanmadı sadece şut ve rancikin yeteneği vardı.
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Burak Barut' Alıntı:
Keşke Tufan'ın yerine Murat'ın forması giydirilseymiş.
En azından bu işinde hayırlı bir kısmı oldu derdik.
Ciddi şekilde Murat sayesinde kafamda saç kalmayacak.

:) buna çok güldüm haksız sayılmazsında. rakamları bilemiyorum ama çkda top kaybı yaptı delirtti beni.
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

iyi bir antrenör iyi bir 5numara ve 6da 0dan yeniden kalkabiliriz ayağa ( tüm maçlarımız hükmen olacakmış gibi içimde bir his var )
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Onur Karakuzu' Alıntı:
iyi bir antrenör iyi bir 5numara ve 6da 0dan yeniden kalkabiliriz ayağa ( tüm maçlarımız hükmen olacakmış gibi içimde bir his var )
bencede bütün maçları hükmen mağlup vetürkiye kupasından elencez gibi bi his var içimde.
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Yarın öğlen 12,00'da açıklanacakmış cezalarımız...
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Her hafta sonu can akını izlemek için sabırsızlanıyorum.Birde jasaitis perdelemeden çıkıp 3lükleri sokuyorya takımın 5 numara sorunu olduğunu herkez biliyor zaten...
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Bugün salona gelen 100-150 kişilik kötü günde takımını armasını formasını yalnız bırakmayıp yanlarında olan bütün herkese sonsuz tşkler.

Bu kadar morali bozuk olan ,zor günler geçiren oyuncularımızın vermiş olduğu saha içindeki mücadeleden sonra onları salonda ayakta alkışladık! onlar herşeyi hakediyor..Belki yeni geldiler ama o formayı nasıl terletip mücadele verdiklerini canlıgözlerle gördük..

Hepsine tekrar helal olsun..orda olan taraftar evine mutlu döndü..

İyi gün dostu asla olmadık!yeri geldi salonda 10 kişi olduk ama asla yalnız bırakmadık..
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

DSC_9357.jpg



Teşşekkürler Elinize Sağlık...
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Son olaylardan sonra anca bu kadar.Yine de fena mac olmadi.Tabi uzun sorunu yasandi.
Aslinda benim sezonda bekledigim en önemli maclardan biri.Her iki takimi da cok severim.

Yine de TV nin sesini kisip izlicekdim nerdeyse.Ya kos koca Türkiye de basketbol maclari anlatmasi Cetin Yilmaza mi kaldi.Yanindaki spiker hocam hocam dan baska birsey demiyor.Bayat sakalar basketbol dersi vermek ister gibi yorumlar vs.Umarim baska spikerler gelir yoksa maclari hep sesi kisik izlicez.Spormax de sanki cok buyuk suc izlemis gibi devamli Cemal Nalga gösterip durdu.Bir kere göster yeter ya.
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Bugun sahadaki butun oyunculara helal olsun. İlk periyodun son bes dakikası dısında kafakafa ya oynadılar. Pivot olmadan bu macta gene iyi savunma yaptılar savastılar ama ne yazıkki 17 hr verip mac kazanmak imkansız gibi bisey. Genede helal olsun hepsine.
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Bu mora ile 10 sayı fark ile yenilmek bile iyi. Oraya giden tum arkadaslarımızın ellerine, agızlarına saglık.

Vakti musait olup da gitmeyenlere de ne desek bos.
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

'G.Saray?da yaşanan sorun çok abartıldı'

Ergin Ataman, Galatasaray Cafe Crown'da, Cemal Nalga'nın usulsüz olarak bazı maçlarda oynatılmasıyla ortaya çıkan sorunlarla ilgili bir soruyu, ''Ben bu olayın çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Türkiye'de her şeyi abartmayı seviyoruz. Evet, ortada bir hata var, ama şu da bir gerçek ki Cemal Nalga, Türkiye'de düzenlenen bir hazırlık maçında ceza aldı. Türkiye'de düzenlenen bir hazırlık maçında ceza alan oyuncunun, benim bilgime göre Avrupa'da düzenlenen bir turnuvada cezalı bir konumda olmaması gerekiyor. Yani bugün Türkiye liginde cezalı olan bir oyuncu Avrupa kupalarında oynayabiliyor. Zaten hazırlık maçlarında ceza alan bir oyuncunun hazırlık maçlarında cezasını çekmesi çok mantıklı değil, çünkü bir gün içinde üç hazırlık maçı alırsınız, bu oyuncunun cezası biter. Ortada bir insan hatası var. Yani ortada çok büyük bir sahtekarlık, Avrupa'daki turnuvayı kandırmak yok. Bu olayın, bu kadar büyütülmesine hiç anlam veremiyorum. Galatasaray camiasına geçmiş olsun'' şeklinde cevaplandırdı.

ÖMEROĞLU: GALATASARAY, BUNLARI DA AŞACAKTIR
Galatasaray Cafe Crown'da takımın başında maça çıkan genç takım antrenörü Sinan Ömeroğlu, sarı-kımızılı kulübün yaşanan sıkıntıları aşacağını söyledi.

Galatasaray'ın çok büyük bir camia olduğunu dile getiren Ömeroğlu, ''Galatasaray bunları da aşacaktır. Bize bir görev verildi biz de elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Maça kötü başladık, oyuncularımızın konsantrasyon sorunu oldu. Toparlanmaya çalıştık, ama Efes Pilsen güçlü bir takım. Maça 24 saatlik süreçte hazırlandık. Buna rağmen iyi mücadele ettik'' diye konuştu.
 
Re: Efes Pilsen -GALATASARAY

Dünkü maçta ve bugüne kadarki gösterdiği performansla Radoslav Rancik için ayrı bir parantez açıyorum.. Geçen sene Graves'i kaybettik ama bu sefer bu oyuncu ile uzun süreli anlaşmalıyız.. 31 yaşında ama oynadığı mücadele ve taraftara olan saygısı inanılmaz gerçekten..

Dün iyice emin olmaya başladım Washington kendine oynuyor..Takım oyuncusu değil..Bizim takıma uymuyor bence..Her maça nişanlısı geliyor onun yüzünden mi anlamıyorum:)
 

Üst