TBL 7. Hafta | Galatasaray 100-94 Beşiktaş

lzMqNB.jpg

Murat Özyer : "Jamont Gordon ya da bir Avrupalı oyuncu ile bu akşam sözleşme noktasına geleceğiz. Takımımız daha iyi noktaya gelecektir. Uzunlar da zamanla daha iyi olacaktır, takım artık çıkışa geçiyor.''

Ben ya Jamont ya da Avrupalı oyuncu diye anlıyorum bu açıklamalardan. 2sinden 1i gelecek tanı.

Ahmet Kandemir: "Bu kadar fazla hakemler tarafından korunan Arroyo ile nasıl olacak bilemiyorum. Çok fazla konuşmak istemiyorum"

Arroyo'ya 2 teknik faul çalınmış ve oyundan atılmış, yetmemiş Ender'e hem sportmenlik dışı hem teknik faul çalınmış, yetmemiş küfür içermeyen bir slogan için anons yapılmış, o kadar farktan sonra Bjk'yi maça ortak etmeye çalıştılar ama Ahmet efendi konuşmak istemiyor.. Sanırım Ergin Ataman şansı yaver gitmediği için :)

Fark yavaş yavaş erirken, bizim mola alacağımız yerde Ahmet Kandemir'in mola almasını anlayan var mı? Büyük aptallık, molalarını olmadık yerde harcadı, en kritik anlarda mola alamadı :) tabi bizim işimize geldi o ayrı.. Hakemler için yorum yok, her zaman ki uyuzlukları.. Ahmet Kandemir'in yorumu ise tam komedi.. Galibiyet ise çok çok güzel :)

Ahmet Kandemir bence yatsın kalksın hakeme dua etsin.
Arroyo 2 faulle atılmış diyeko arroyo hakemler çok kıyak geçiyormuş.Ya buna varya karga bile güler ya.
Biz sanki maçı izlemesek inanıcaz yani..Ahmet hoca kendi takımına baksın beşiktaş iyi ve güzel basketbol oynuyor bunu geliştirmeleri lazım.Loftonla bu iş olmaz sadece. Brokof ve jonshon bugun hiç katkı vermedi bizde bi furkan var.Ne diyim artık.

twitter'dan alıntı : Beyler GS 2-3 oynayan bir ismi bu hafta içi bitiriyor. Adaylardan birini biliyorsunuz J.Gordon diğeri ise J.Carter(Uşak) 3. isim ise süpriz.

Ben de 2 işte çalışırsam şöyle bir bakarım, biri uzmanlık alanım, her ay garanti 10 lira maaş veriyor, diğeri hobi olarak çalıştığım yer, saatlik 1 lira maaş veriyor, ama garantisi yok, ek gelir işte. Ama problem şu, benim hobi olarak yaptığım iş patronumun ve arkadaşlarının da hobisi. Hobi olarak çalıştığım yerde istenmedik bir şey yaparsam, asıl "uzmanlık" alanımdaki yerden de kovulurum, ve "uzmanlık" alanımda iş bulamam. Dolayısıyla ne yaparım? Patronumun ve arkadaşlarının gönlünü hoş tutmak için eyyam yaparım! Ne yaparsam yapayım, patronumun gönlünü hoş tutarsam beni ölümüne korur!!! Epi topu 1-2 gün konuşurlar, sonra unuturlar! Ben de gül gibi hayatıma devam ederim! Yıllardır yaptığım şey bu, ve ben buna bağışıklık kazandım!!!

Sezon başında sıradan bir lig maçında hakemler bunu yaparsa playofflarda ne olur? 17 Haziran'dan sonra bir adım bile yol alınmadı.
Kazanıyoruz diye sıkıntı olmuyor galiba. Şu maçta tepkiyi bizim göstermemiz gerekirken Kandemir gösteriyor. Biz hakkımızı savunmazsak böyleleri türer, büyür ve ortalık AY lerden geçilmez.
Oyuncuların hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Maruz kaldıkları durum için de Micov ve Erceg'e karşı da mahcubum.

Cuma akşamı oynadığımız iki uzatmalı maçtan sonra, bu maçta da yüz sayı attık. Hakemler rezilliği ise aynen devam ediyor. Beni en çok sevindiren son topa kadar mottomuzun geri gelmiş olması. Ahmet Kandemir hoca ne içiyorsan içme hayal görüyorsun ;)

İki uzatmalı moral verici Kızılyıldız galibiyetinden sonra üstüne koyarak kazandığımız maç oldu. Kızılyıldız maçı gibi maçlar genelde takıma özgüven kazandırır ki bu maçta çok ciddi bir şekilde bunu gördük. Sinan, Erceg hatta Ender ve Kerem Gönlüm'de ki mücadeleden, sahada ki duruşlarından, hücum performanslarından bu anlaşılıyor. Hatta Aradori bile yavaş yavaş açılmaya başladı. Sakat oyuncularımızın form tutmasıyla ve yeni transferlerle kimyamız uyuşursa yüksek seviyelerde oynayan bir takım izlemek çok uzak değil.

Ve tabi hakemler... Rüştü Nuran denen hakemin zaten sabıkası ortada. Rahat 20+ bitecek maçta yalan fauller, teknik fauller, anonslarla maçı kafa kafaya getirmeye başardılar. Tabi ondan sonra da eyyam olsun diye bize de 1-2 faul çaldılar. Açıkçası yıllardır bu var ve benim midem kaldırmıyor. Yıllardır bıkmadan usanmadan aynı şeyleri yapmaktan da sıkılmıyorlar ve sıkılacak gibi de gözükmüyorlar.

Son söz Ahmet Kandemir'e... 2 yıldır geldiğin bu salonda taraftara dönüp her seferinde küfür ettin, her maç sonrası ağladın, hocamızı saçma cümlelerine alet ederek şans faktörüne dahil ettin ama bu senin kötü bir koç olduğun gerçeğini değiştirmiyor. 2 teknik faulle atılan Arroyo'ya hala kollanıyor diyecek kadar da pişkinsin ya, pes! şu hakemler sana maçı kazanman için küçük bir fırsat verdi ama sen çarçur ediyorsun hala da hakemlere ona buna konuşuyorsun. Bu hakemler olmasa maçın son 5-6 dakikası güle oynaya geçecekti. Artık hakkı sürekli yeniyormuş gibi tiyatro yapmaktan vazgeçsin.