zaza ne demişti? merak ettim
Y Yavuz Çay 0 27 Kas 2011 #22 Atilla Özan' Alıntı: zaza ne demişti? merak ettim Genişletmek için tıkla ... Daha burdayım gitmiyorum bugunki maça hazirlaniyurim
Atilla Özan' Alıntı: zaza ne demişti? merak ettim Genişletmek için tıkla ... Daha burdayım gitmiyorum bugunki maça hazirlaniyurim
A Atilla Özan Misafir 27 Kas 2011 #23 11-7 bu polat kaya bizde sürünen adam değilmiydi ya nerde bizde patlayan adam varsa bize karşı basketbolcu oluyo hayret ya.... Pardon polat kocaoğlu ve murat kaya nın adı ve soyadını alınca geçmişteki 2 çok kötü oyuncumuzu hatırladım birden
11-7 bu polat kaya bizde sürünen adam değilmiydi ya nerde bizde patlayan adam varsa bize karşı basketbolcu oluyo hayret ya.... Pardon polat kocaoğlu ve murat kaya nın adı ve soyadını alınca geçmişteki 2 çok kötü oyuncumuzu hatırladım birden
Y Yavuz Çay 0 27 Kas 2011 #26 arkadaşlar malesef daha bulamadım link'i arıyorum bulunca atacam herkese
A Atilla Özan Misafir 27 Kas 2011 #29 Evet bende arıyorum bakalım ilk bulan paylaşsın genelde yasak yok çünki
A Atilla Özan Misafir 27 Kas 2011 #32 18-7 çok iyi başladık maça umarım böyle devam ederizde 50 sayı üzeri kazanırız müthiş olur bu unics maçı öncesi moral olarak...
18-7 çok iyi başladık maça umarım böyle devam ederizde 50 sayı üzeri kazanırız müthiş olur bu unics maçı öncesi moral olarak...
Y Yavuz Çay 0 27 Kas 2011 #33 unics maçı sezonun en önemli maçı ümitlyim takımdan eğer maçı 6 sayı fark ile alırsak muhteşem olacak içerdeki siena maçını dar edeceğiz o sienalılara
unics maçı sezonun en önemli maçı ümitlyim takımdan eğer maçı 6 sayı fark ile alırsak muhteşem olacak içerdeki siena maçını dar edeceğiz o sienalılara
S Sinan Aslan 0 27 Kas 2011 #34 Goksenini ilk kez izliyorum .. Bende aşırı derecede ömer onan stili uyandıdı ...
A Atilla Özan Misafir 27 Kas 2011 #36 22-9 böyle devam 50 sayının altında tutarsak trabzonu 100ü buluruz bence