TBL 8. Hafta | Türk Telekom 85-77 Galatasaray

Kisa oyuncularımız formda olursa kazanma şansımız yüksek.
5 numaradan katkı alamayacağımızı herkes biliyor zaten.
Hiç olmazsa 1 2 3 ve 4 numaradan yüksek katkı alırız inşallah.

Türk Telekom şutuyla oynayan bir takım.
Her maç en az 25 3'lük kullanan bir takım.
Son 2-3 maçtır 30 küsür 3 sayı kullanıyorlar.
Maçı onların 3lük yüzdesi belirleyecek.
Eğer günlerinde olurlarsa zorlanırız ama kötü yüzde ile oynarlarsa 15-20 civarı fark bekliyorum.

Yabancı kuralı değişmişken bu rotasyonla deplasmana çıkmak intihar oluyor.60-56'yken Aradori doğru tercihi yapabilse kötü bir takım olduklarından muhtemelen son çeyrekte böyle yanamayacaklardı.Fakat kalkıp da Aradori'nin tercihinde boğulamayız.Bilhassa Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin aldığı halde deplasman galibiyetinin her iki taraf için de ne kadar zorlaştığını düşünürsek şu anda yönetim Ergin Ataman ve takımın ayağına sıkıyor.

böyle beceriksiz, kabiliyetsiz yöneticiler güzelim takımı ne hale getirdiler. rakovic denen adam bütün maçlarda rezalet oynadı. bizim pota altımızdan dolayı adam kahraman oldu. yazıklar olsun katkısı olanlara.

Furkan olsaydı ne Valencia'ya ne de TT'ye kaybetmezdik. Bu kadar yabancı oyuncu, ayakta duracak hali kalmayacak duruma gelene dek mücadele ederken, Furkan'ın çekip gitmesini hala sindiremiyorum. Furkan'a da, beceriksiz yöneticilere de, tekrar tekrar yazıklar olsun.

Biz yazmaktan bıktık usandık ama şubedeki sorumsuzlar elini taşın altına koymamakta ısrarcı. Ve haliyle böyle zorluklar içinde mağlubiyet kaçınılmaz oluyor...

Şube yönetimi takımı sabote ediyor! Yeter artık.

Onur Uncu;n890567' Alıntı:
Yabancı kuralı değişmişken bu rotasyonla deplasmana çıkmak intihar oluyor.60-56'yken Aradori doğru tercihi yapabilse kötü bir takım olduklarından muhtemelen son çeyrekte böyle yanamayacaklardı.Fakat kalkıp da Aradori'nin tercihinde boğulamayız.Bilhassa Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin aldığı halde deplasman galibiyetinin her iki taraf için de ne kadar zorlaştığını düşünürsek şu anda yönetim Ergin Ataman ve takımın ayağına sıkıyor.

Amaç da bu zaten.
Sayın Topsakal ve Sayın Özyer Ataman'ı bu hâle getirmek istiyor.
1-Kendisinin dayanamayıp istifasını sağlamak
2-Top 16'ya kalmaması içinde transfer yapmayip takımın elenmesi ve görevden kovmak.