TBL 9. Hafta | Galatasaray MP 74 - 55 Bandırma Kırmızı

NBA'vari oldu biraz bu maç.Yani normalde perşembe-pazar ya da çarşamba-cumartesi kombosuyla oynardık maçlarımızı.Şimdi 1 gün arayla maça cıkacağız.Ama önemli değil.Lig sonuncusuyla oynuyoruz ve bizim için bunlar bahane olamaz kesinlikle...

Çarşamba günü maçımız olduğunu varsayarsak kabul edilebilir maçın tarihi. İlk bakışta bana da biraz gereksiz sıkışıklık gibi gelmişti

Sut antremani olacak gibi..Atabildigince sut atmamiz lazim..Bazi oyuncularin bileklerini pas tutmus resmen..Sutlar ozellikle dis atislar girmiyor..

Sut antremani olacak gibi..Atabildigince sut atmamiz lazim..Bazi oyuncularin bileklerini pas tutmus resmen..Sutlar ozellikle dis atislar girmiyor..

Hocam Siena maçından yaklaşık 1 saat 10 dakika önce Andric-Jaka ve Shumpert şut antrenmanlarına çıktılar. Shumpert iki köşeden çok sık 3 lük çalışması yaptı ve hemen hemen %85-90 oranında atışlarını soktu. Özellikle takip ettim.O an maçı kesin kazanacağımızı düşündüm. Ama maçta tam tersi oldu:) Şampi reyiz çok atış kaçırdı.

Galatasaray-Bandırma Kırmızı (Canlı)

Göksenin-Lucas-Shumpert-Songaila-Andric beşiyle başlıyoruz.

Lakovic ve Shipp sakatlıkları dolayısıyla kadroda yoklar.

Başarılar takımımıza.

Tarif edilemiyecek kadar acemi bir takımla oynadık.Airball serbest atışlar, 3. çeyreğin sonunda kaçan bomboş turnike, ikili sıkıştırmalarda topun sahibimişçesine pas vermeyen oyuncular vs.vs.

Bizim takımda dönem dönem laubali oynayınca ortaya böyle tuhaf bir basketbol maçı çıktı...