TBL All-Star 2015 Oylaması

3 sayı yarışmasında finale 2 oyuncu kalıyor. Puan eşitliği durumunda renkli topu fazla sokan önde kabul ediliyor. Melih M. elenmişken federasyon yetkilileri el atıp Melih'i 3. kişi olarak finale itekliyor.

Bunlar normal, biz basketboldan keyif alamıyoruz öyle mi ?

......

Arkamıza yaslanıp şikeden keyif alalım. Nasıl olsa her branşta, her platformda boyun eğiyoruz.
 
Bu şov amaçlı, seyirlik bir organizasyon. Kimin kazandığının bir önemi yok. Ayrıca yıllardır bu organizasyonda Türk oyuncular biraz kayrılır. Onların ödül alıp, moral depolaması önemsenir. Bunu yanlış bulabilir eleştirebilirsiniz, anlarım. Ama şike muhabbeti yapmak nedir?
 
Ne amaçla olursa olsun yarış başladıktan sonra kural değişmez. Diğer oyuncuların suçu ne? Ne tesadüf ki böyle şeylerin altından da her zaman fb çıkar. Ben istediğim kelimeyi kullanırım, o yüzden tescilli şikecilerin gerçekleştirdiği şaibeli eylemlerin çoğuna "şike" diyorum. Beğenmeyen başka kelime kullanır. Ama kimseyi rencide etmediğim sürece hangi kelimeyi kullanacağıma ben karar veririm.
 
Bu olaylardan hiç haberi olmayan kişiler olsak bu müdahale şovun içerisinde sevgi dolu gelebilirdi.

Ama Turgay Demirel ve halefleri Harun Erdenay ekibinden bahsediyoruz. Sayelerinde, küçük yaş gruplarında lisanslı basketbol oynamış, 1998 senesinden beri aktif olarak basketbol seyirciliği yapan biri olarak, basketboldan gram keyif almıyorum. Şimdi Euroleague'e de el attılar. Vakit olacak da gece kalkıp Nba maçı izleyeceğiz... Elde kalan tek basketbol aksiyonumuz...
 
Dorsey'in smacından sonra ismail şenol un ismail kural olup saniyelerce ''ohohohohohoohhoohohohohoh'' yapmaya çalışması

Ergin Ataman'ın röportajda ''bizim dorsey maçlarda konsantre değil ama böyle şeyleri sever, eminim konsantre olmuştur'' diyerek tatlı sitemde bulunması

Selçuk Ernak'ın smaç için hazırlanan yemek masasındaki yiyceklerden atıştırması

Herkes gülerken, gülerek poz verirken Micov'un yüzünde tek bir molekülün oynamaması

Murat Kosova'nın Moermann için ''ya bu 'ciddi fransız' herşeyi bozuyor'' demesi

Güzel anılardandı.. . :D
 

Üst