TBL´de Hakem Yönetimleri

Hakem ile ilgili tum goruslerimizi ve sorunlarimizi buradan tartisalim

1.) Bu kadar temasli oynayan bir fener takimi varken neden onlara faul calinmaz ?Neden bize cok faul calinir ? Adamlar cok temasli oynuyorlar calin be.

2.) Koskoca Turkiyede Engin Kenerman yada Recep Ankaralidan baska hakem yok mu ? Bu saibeli hakemlerden baska hakem mi yok ?

Eğer ki bilememek isteyerek yapıyorlarsa ki hiç kuşkum yok Allah belalarını versin

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu direk hakemlerle ilgili bir şey değil. Öncelikle TBF'nin başındaki Harun'un gönderilmesi lazım. Fenerbahçe'nin her kategorisinde 10 yıl formasını giymiş bir kişinin ülkenin basketbolunu yönetmesinden daha saçma bir şey olabilir mi? Hakemler baskıyla çıkıyor, zaten kötü niyetli ve yeteneksizler, bir de 2 yıl önce final serisinde sahadan çekilip Fenerbahçe'ye alıştığı türden bir şampiyonluk veren Galatasaray'ın, Harun'un sevdalısını elemesini akıllarına dahi getiremiyorlar. Bizim yapacağımız en öncelikli şey Engin Kennerma'ı bu parkelerden silmek, yazın da TBF'ye ağızlarına yakışır şekilde bir nispet vermektir.

Biz Galatasaray'ın büyüklüğünü gösteremezsek böyle olur. Sen kimsin Harun demekle olmuyor bu işler. Hakemler dr cidden ince ince doğradılar inanılmaz. Mccolum 3+1 inde keşke daha fazla itiraz edip teknik falan çaldırsa idik. Çok çok barizdi.

Ben artik hakemleri veya Aziz Yıldırımı değil kendi yonetimimizi suçluyorum.

Neticede güç-lobi işleri. Niye güçlüsün diye rakip takimi suçlamanın mantığı yok.

Kendi pasifligimize kızmak lazim.

Ben bu temasla savunma yapma işini taaaaaaa Kızılyıldız'la oynadıkları EL maçında söylemiştim.İşin garip yanı EL hakemleri de bunlara göz yumuyor.Oradaki başarılarında da bu temaslı savunmanın payı büyük.Adama resmen yapışarak savunma yapıyorlar ve teması hakemler görmüyor.Her temasta faul olmaz ama bunların ki rakibin dengesini bozacak türden temaslar oluyor.Akıl alır gibi değil Obradovic'ten dolayımıdır nedir bilmiyorum ama durum bu

Mccollum'un verilmeyen 3+1 basketi rezalet diyemiyorum kafasında zaten maçı bize vermemek olan birisinden normal bir davranış..2016-05-25 23.06.15.jpg

Hakemi konuşmaya gerek bile yok. Koçun ve oyuncun o kadar pisliğe rağmen hâlâ taraftara teşekkür ederim, sakatlandığımda alkışlayan taraftarlara teşekkür ederim, ben çiçek coçuğum lay lay havasında ise hak falan aranmaz. Bir kulüp başkanı saha kenarında fanatik bir taraftar gibi hareket ediyorsa -ki vaktinde Gaziantep Valiisini Gaziantep - Fenerbahçe maçında Gaziantep'in attığı gole sevindi diye fırçalamış adamdır - konuşacak bir şey yok.

Ünal Aysal'ı seversiniz sevmezsiniz, başarılı bulursunuz bulmazsanız o ayrı konu. Ancak bu durumun nedeni Ünal Aysal'ın final serisindeki duruşunu devam ettirmeyen sonraki yönetimlerdir. Adamın ne kadar haklı çıktığı birkez daha ortaya çıktı. Bu federasyon ve hakemler varken, Ülker Arena'da galibiyet rüyadan öteye gitmez...

[FONT=&quot]Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Engin Kennarman'ın yaş sınırlaması, Recep Ankaralı'nın ise kendi isteğiyle gelecek sezon hakemlik yapmayacağını duyurdu.
[FONT=&quot]TBF'den yapılan açıklamada, Merkez Hakem Kurulu tarafından gelecek sezon lig müsabakalarında görev yapacak klasman hakemlerinin belirlendiği ifade edildi.
Açıklamada, Engin Kennerman ve Recep Ankaralı'nın hakemliği bırakacağı bildirilerek, şöyle denildi: "A Klasmanı için bu sezon itibarıyla Engin Kennerman’ın yaş sınırlaması nedeniyle aktif hakemlik yaşantısının sona ermesi ve Recep Ankaralı’nın kendi istemiyle hakemlik kariyerini nokta koymasıyla A klasmanı hakem sayısında 2 azalma olmuştur. Kurul geçen sezondan edindiği tecrübelerle gelecek sezonda da A klasmanı hakem sayısının 32 olarak muhafaza edilmesini uygun bulmuştur."
TBF'nin yaptığı açıklamada, gelecek sezon A klasmanı hakemleri olarak görev alacak isimler şunlar:
Altuğ Köselerli, Aytuğ Ekti, Halil Baldemir, Kerem Baki, Mehmet Şahin (Ankara), Özlem Yalman (Antalya), Ayşe Nur Yazıcıoğlu (Çanakkale), Erşan Kartal (Isparta), Ahmet Tatlıcı, Can Mavisu, Emin Moğulkoç, Fatih Arslanoğlu, Halit Can Cihan, Kaan Büyükçil, Mehmet Karabilecen, Mehmet Keseratar, Murat Biricik, Ozan Çakar, Semih Vural, Serhat Büker, Serkan Emlek, Sinan İşgüder, Yener Yılmaz, Ziya Özorhon (İstanbul), Ersan Ergüler, Önder Yılmaz (İzmir), İbrahim Altıntaş (Kırklareli) Zafer Yılmaz (Manisa), İsmail Aydın, Serdar Ünal (Mersin), Ali Şakacı, Alper Özgök (Samsun).[/FONT]

[/FONT]

<ins class="adsbygoogle" data-ad-client="ca-pub-1721065624418867" data-ad-slot="5908976432" data-ad-format="auto" data-adsbygoogle-status="done" style="text-decoration: none; display: block; height: 60px;"><ins id="aswift_1_expand" style="text-decoration: none; display: inline-table; border: none; height: 60px; margin: 0px; padding: 0px; position: relative; visibility: visible; width: 625px; background-color: transparent;"></ins></ins>