Bu çok doğru geçen sene hiç ummadık maçları kaybettik pınar karşıyaka, alpella, daçka vb... Eğer hedef final ise zaten bu tip ekstra maçlar kaybetmemeliyiz...
Cogunluguz Merak etme ultrAslan MerSin yıkacak o salonu 6. haftaArda Öztürk' Alıntı:6. hafta mersinden canlı yayın bilgisayırım yok ama kampuscell i bir arkadaşla iletişim kurup bu maçı sizlerle paylaşmanın sözünü veriyorum
mersin deplasmanı taraftarla baya sorun oluyor bu sefer rengimi belli etmeden gidecem yoksa o salondan çıkmak baya sorun
Burak Barut' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":c0446]6. hafta mersinden canlı yayın bilgisayırım yok ama kampuscell i bir arkadaşla iletişim kurup bu maçı sizlerle paylaşmanın sözünü veriyorum
mersin deplasmanı taraftarla baya sorun oluyor bu sefer rengimi belli etmeden gidecem yoksa o salondan çıkmak baya sorun
Aynen katılıyorum...Eğer o 5 yenilgiyi alırsak bizim hedefimiz final olmaz olamaz. Ligi toplamda 5 yenilgi ile bitirmek bile bir lig birincisi için yeterli olmayabilir...Burak Barut' Alıntı:Eğer o 5 maçı kaybedeceksek neden hedefimiz Final deniyor ki ?
Burak Barut' Alıntı:[quote="Burak Barut":06c1f][quote="Arda Öztürk":06c1f]6. hafta mersinden canlı yayın bilgisayırım yok ama kampuscell i bir arkadaşla iletişim kurup bu maçı sizlerle paylaşmanın sözünü veriyorum
Mustafa Marangoz' Alıntı:Arda Öztürk":6584e]6. hafta mersinden canlı yayın bilgisayırım yok ama kampuscell i bir arkadaşla iletişim kurup bu maçı sizlerle paylaşmanın sözünü veriyorum :) mersin deplasmanı taraftarla baya sorun oluyor bu sefer rengimi belli etmeden gidecem yoksa o salondan çıkmak baya sorun :)[/quote] Cogunluguz Merak etme :D ultrAslan MerSin yıkacak o salonu 6. hafta Ayrıca ben bu sene biraz banvitten cekiniorum onlara dikkat edersek bejekenin karşısına 7-0 cıkabiliriz.Birde efes telekom ülker macların mutlaka 1 tane kazanmalıyız artık !!![/quote:6584e] :) mustafa bilmem hatırlarmısın adanadan 8 kişi gelmiştik salondan nasıl çıktığımı hala hatırlamıyorum :) [url="http://www.resimupload.com/ds128379153_mersn_gar' Alıntı:http://www.resimupload.com/ds128379153_mersn_gar[/url]ı.html
buda maçtan sonra mersin garında oh be kurtulduk dedğimiz dakikalardan
bu arada tekrar tekrar ua mersinde hasan abiye mersin ve tarsusta gösterdiği yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum
ama bunu söylemek için erken beşiktaş transferini tamamladı ama bizim transferlerimiz daha bitmedi ben inanıyorumki gelecek 3 yabancıDA çok kaliteli olacak Zirve bu yıl bizim finalin adı EFES PİLSEN-GALATASARAY buna bütün kalbimle inanıyorum..Volkan Kiziltas' Alıntı:Valla suan ben bunu dusunuruyorum. Bunu uzulerek soyluyorum bjk ve ulker bizden ustunler gibi gozukuyo ilk yari bence bu maglubiyetleri alacaz gibime geliyo suanlik.Cunku bjk transferlerini yapti iyi bir takim kurdu biz hala yerimizde sayiyoruz ve hatta gecen sene takımımızın en önemli oyuncusu olan fitchi gönderdik ve onun yerini dolduracak bi transfer yaptıgımızı düsünmüyorum.Ve yapılacagınıda sanmıyorum. 2. yarıda belki bi banvit ve bjk maglubiyeti alcamızı sanmam.Belki biraz kötümser oldum ama bence bu maglubiyetleri aliriz die dusunuyorum.Eger bu maglubiyetleri almazsak(banvit haric)herkesden özür dilerim....
Bence Hedef Ligi Her Zaman 1.Sırada tamamlamaktır..Hedef Zirve olmalı ki hedeften uzaklaştığın zaman bile 3. veya 4.sıralarda olabilelim..Timur Saglam' Alıntı:Besiktasın final oynadıgı sezonlarda ligde 2 buyuk takım vardı.Telekom ile artık 3 oldu.Yine o zamanlarda 3 basaltı takım varken , simdi 6-7 takım var.
HEDEF ilk 5 de ligi tamamlamaktır.Boylece, efes-telekom-fulker ile yarı finalden once karsılasmazsın.