TBL Finali | 2. Maç | Fenerbahçe Ülker: 74 - Galatasaray Liv Hospital: 73

Lami cimi yok.Maça iyi başlamamız şart. 6-8 fark yiyerek başlarsak o atmosferde maç zor döner.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dom Dom kesinlikle olmalı dalga geçer gibi resmen Malikin şutunu riske ediyorlar şu aralar ahım şahım bi savunması da yok o yüzden Dom Dom - Malik değişikliği olmadan bu maçta zor geçer . Arroyo olmadan her sıkıştığımızda üçlükle olacak iş değil ..

Herkes bir dış atış tutturmuş. Yahu şu topu neden pota altına indirmiyoruz? Neden ikili oyunları düşünmüyoruz? Neden Sinan'ın penetrelerini, Ersin'in orta mesafe şutlarını devreye sokmuyoruz? Biz nasıl dış atışa bağlı bir takıma dönüştük? Eee oyun her sıkıştığında üçlüğe başvuracaksak Uşak Sportif'den, Karşıyaka'dan ne farkımız kaldı o zaman? Gerçi son zamanlardaki formumuza bakarsak bu takımlar bile pota altını bizden daha efektif kullanmıştır..

ender harici sorun olabilecek bir sakatlık yok zaten. kaş açılması, diş kırılması ya da kaburganın olduğu yerin morarması falan engel değil.

Bayan basket ekaterinburg ve fener maçları,erkeklerde kuban cska maçları.Hepsinde dışarıdan sayılar bularak başlamış ve iyi devam ettirmiştik.Sadece dış şut değil olay tabii ama dışarıdan o şut girmeyince doğru basketboldan uzaklaşıyoruz iki takımımızda da.İçeriye topu indirmelere başlamak için dışarıdan tehdit oluşturmalıyız bence.İnşallah alıyoruz saha avantajını.

Bugün şampiyonun karakterini sahaya koyma zamanı.
Bugün kendin için değil arkadaşların için savaşma zamanı.
Bugün kazanma değil son maçınmış gibi oynama zamanı.
Bugün ruhunla imrendirme zamanı.
Bugün hayatta olduğunu haykırma zamanı.
Bugün sarı bugün kırmızı olma zamanı.
Bugün "1" olma zamanı.

Euroleague'in 5 seneliğine Digiturk'e geçmesiyle Ligtv 3 açtırmak şart oldu. Ama bugünkü maçı izlemek için ne yapmak lazım acaba?

bu sefer alırız demem ama kafa kafaya gidecek diye temenni ediyorum ayrıca 70 sayılarda tutarsak şansımız artar ama 80 i görürlerse kaybederiz ancak ne olursa olsun kopmamak lazım mesaj vermek lazım diğer maçlara ayrıca koçun bazı olaylardan sıyrılması lazım her hoca belli başlı oyunculara güvenir bunada saygı duyulması gerekir erceg konusunda mesela bende saygı duyuyorum hocaya ancak hairston ve bonsu sayı yada katkıyı geçtim takıma negatif enerji veriyorlar.Buda karşı tarafı gaza getirip bizi geriye itiyor bazı oyunculara şans vrildiğinde neler yaptığını playoflarda sinan ile cenk ile son maçta engin ile gördük bahsettğimiz eleştirdiğimiz nokta budur asla ve asla kimseyle karşılaştırmam ergin hoca bir tanedir ama biraz daha aklını kalbine göre değiştirmeli ben GALATASARAY taraftarı olarak 20 sayı fark yemek istemiyorum bu eziyeti yaşamak istemiyorum geçen sene her maçta sahada olan ve o azmi gördüğüm takımı 3 sene önce ergin hocanın bjk ye geldiği ilk maçta tribünde 1000 kiş(gs bjk çeyrek final maçı)i varken ısıran mücadele eden takımı o senenin sonunda 4 2 ile yenildiğimiz serideki gibi takımı istiyorum.

inş seri buraya 1.1 gelir ve cehenemmi abdi ipekçide yaşatırız haydi GALATASARAY MEŞALEYİ YAK ALEVİ BİZ HARLARIZ BİZ SÖNDÜRÜRÜZ.

Açık ve net olacağım.

Bu maçı alır seriyi eşitleriz Allah'ın izniyle.

Sonra evimizde ki 2 maçı alıp yine Allah'ın izniyle seriyi 3-1 e getirip öne geçeriz.

5.maçı Ülker alır seri 3-2 olur

Abdi Ipekci'de ki 6.maçı da alıp seriyi 4-2 ye getirip şampiyonluk kupasını seyircimızin önünde alırız.

Vurup geçelim !!

Bugün Arroyo 20 sayı 6 asist barajını aşacak ve seri 1 - 1 olacak !
Ama koç Furkan'ı yine az oynatırsa zoric gibi oyuncular 15 sayı bandına çıkar.Bo'yu iyi savunmak gerek