TBL twitter hesabı ve KSK maçı tweeti

Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum. Kudurmuş köpekler milli takımın da hocalığını yapan Ataman'a ve diğer bölümlerde de Galatasaray'a edilmedik küfür bırakmadı. Hakemler kulaklarını tıkadı, hoca en sonunda isyan etti ama küfürler artarak devam etti. Ardından, TBL resmi twitter hesabının attığı tweet bu, maç biter bitmez.

Bu şerefsizlik arada kaynamasın çünkü bunun bilinçli yazıldığını düşünüyorum ben, art niyet arıyorum: https://twitter.com/trbasketbolligi/status/547849198297948164

Allah kitap aşkına şerefsizlerle çalışma hocam. Bırak lanet olsun milli takıma da federasyona da.

Karsiyaka, Fenerbahce, Kizilyildiz, bu üclü Ergin Ataman´i bitirme kampayasi baslatmislar, bütün sosyal forumlarda, haber sitelerin Ergin Ataman´in aleyhinde kitle halinde mesajlar atiyorlar. Tek istegim top 8´ de Efes veya Fenerbahce ile eslesmek , Obradavic , Ivkovic onlari kurtarabilecek mi?

Forum ahalisinden özür dileyerek yazıyorum, çüş ulan çüş. Seyircisi ile galibiyete koşmuş. Yani diyor ki o kadar muhteşem küfür ettiler ki biz de çok mutlu olduk, ceza vermeyeceğiz. Bu onun tweeti. Bizim salon da hemen anons isteyen tetikçilerin kşk salonun da düdükleri nerelerine girdi acaba ? Bu maçtan sonra kesin ve net olarak belli oldu, geçen sezon ki son maça çıkmama durumu fena koymuş fenerasyona. Bir de bu olaydan sonra Hocamızın ve takımın arkasın da durmayanların kşk edepsizlerinden farkı yok benim için. Yazıklar olsun hakikaten yazıklar olsun.

Bu tweet için TBF tarafından açıklama yapılmalı,bu adam senin ortağın-partnerin,milli takım hocasına yapılmış ağır saygısızlıktan sonra kınama da bulunmadığın gibi,özellikle seyirciye atıfta bulunuyorsan bu işin altında kesinlikle art niyet vardır.

ve anons yapılmadığı için verilmeyecek cezalar.

Maç boyu küfrü ne harika seyirci diye öven federasyon. içerdeki ilk maçta o hakemler bakalım en küçük hakarette anonsu sıkıyorsa yapsınlar.