TDTK| Galatasaray Daikin 3 - 1 Fenerbahçe

Hepsinin eline saglik mukemmel oynadik :)

Haftasonu icin de cok onemliydi bu galibiyet kendimize olan guvenimizi arttiracaktir

Neriman Özsoy aslansın aslan, sakatlığına rağmen nasıl bir mücadeledir o. Savunmada, blokta, hücumda inanılmazdı, tabi ki iyi oynayan çoktu ama onu bir kenara ayırıyorum. Maç sonu 3'lü çektirdi çağırır çağırmaz :)

Mükemmel gündü mükemmel.Tribünden,sahadan,salondaki sevinçten ve maç sonrası muhabbetten aldığım tatmin duygusunu sözcüklere dökemiyorum.Hem mutluluk ilham vermez Türk yazınına. :)
Lo Bianco,Calderon,Barbolini ve kendisini şu zamana kadar üzen yerli oyuncularımız...Bugün bizimle aynı şeyleri hisseden bir takım vardı sahada.
O omuz Pazar'ı çıkarır mı bilemem ama iyi ki varsın Neriman,çok büyüksün.

Maçtan önce umudum yok kazanacağımıza dair demiştim ama helal olsun utandırdılar beni, böyle oynasınlar beni utandırmaya devam etsinler, Neriman'a da helal olsun, bizde bıraksın voleybolu, maç sonunda Lo Bianco'nun Her Zaman Her Yerde En Büyük Cimbom videosunu da açıp açıp izliyorum, hiç bıkmam sanırım

Neriman sadece cok onemli bir yerli oyuncu degil ayni zamanda cok buyuk bir kalbi varmis bunu gorduk

Ama sadece Neriman degil takimin hepsi karakterli oyunculardan olusuyor.Boyle bir takima sahip oldugumuz icin gurur duymaliyiz.

Orkun Darnel'in maç sonu konuşmasını dinledim az önce.
Doktorlar Neriman'a oynama demiş, Orkun Darnel de oynamaması konusunda tavsiyede bulunmuş ama o yine de oynamış.
Helal olsun, sakatlığına rağmen tartışmasız maçın da oyuncusuydu.
Nazar değmesin..

İnşallah bir an önce atlatır sakatlığını..

Neriman ayrıca takımın bayrak oyuncusu olmak için çok doğru bir aday.
İnşallah kariyerinin sonuna dek giyer formamızı...

Nereden bakılırsa bakılsın kupada elde edilmiş bir derbi galibiyeti üzerine çok fazla konuşmaya gerek yok bence! İşin teknik ve taktik kısmını bir kenara bırakırsak galibiyetin bana göre ilk belirtisi hoca farkıdır diyebilirim. Barbolini bana göre rakibini çok iyi analiz etmiş. Bunun yanı sıra Kamil söz kardeşimizin bazı uygulamalarındaki yanlışlıklarda ısrarı, bir derbi maçında yapılmaması gereken bazı değişiklikleri yapması ve Galatasaray’da bir kaç oyuncunun özveri ile mücadele etmesi bu galibiyeti getirdi. Rakibimizde sakat ve formsuz oyuncuların varlığı kadar Galatasaray’daki oyuncuların 3.set hariç oyundan hiç kopmamaları maçın özetiydi diyebilirim. Bu arada tribündeki bir kaç küfürlü söz dışında takıma verilen destek takdire değerdi. Her ne kadar henüz bir voleybol maçı nasıl izlenir tam beceremesek de takımın arkasında olduğunu göstermek ve son Sarıyer yenilgisi sonrası takıma kendilerine güvenildiğini hissettirilmesi açısından mesaj yerine ulaşmıştır sanırım.
Şimdi sırada Pazar günü oynanacak lig maçı var.