Tebrikler Aslanlar...Artılarımız-Eksilerimiz

Sanırım bu takımı ve teknik heyeti ne kadar alkışlasak azdır(zaman zaman kızmama rağmen)öyle ki kesin küme düşer gözüyle bakılan bir takım düşünün bir galibiyet fazlası olsa play off'a kalacaktı(gelde İstanbulda Tofaş'a kaybettiğimiz maça ve son saniyede kaybettiğimiz Banvit maçına yanma)

Ligin zirvesindeki tüm takımları yenmesini bildik, hemde öyle bir yendik oyun içinde zaman zaman rakibi sirkülase ettik.

Cem Akdağ yıllardan beri savunduğum ve seyretmek istediğim oyun olan hızlı basketbola yönlendirdi takımı. 5 numarasızda basketbolda birşeylerin yapılabileceğini, iç dış dengesinin sağlanarak ne kadar yüzdeli dış şut atılabileceğini dosta düşmana gösterdi. Tabiki bu dönemde eksilerimizde vardı, en başta defansif anlamda oyun kurucu bölgesinden başlayan(Washington)savunma zaafiyeti, bench ile ilk 5 arasındaki kalite farkı.

İyisiyle kötüsüyle bir sezonu bitirdik, önümüzdekis ezon için umarım yönetim bu sezondan ciddi dersler çıkartmıştır. Bu kadro mutlak suretle korunmalı(bir sezon olsun ki bir yabancı oyuncu 2 sezon üst üste takımımızda oynasın, yanlış hatırlamıyorsam en son 95 seonunda Sharon Mills 2 sezon üst üste bizde oynamıştı)bu kadronun üstüne iyi bir 1 numara alır, Evren'i 2 numaraya kaydırabilirsek ve Karşıyakadan Furkan ile Birkan'ı bir şekilde transfer edebilir, Tufanıda eski Tufan olarak parkelere döndürebilirsek bu takım önümüzdeki sezon çok zor tutulur. Şayet Furkan transferi yapılamazsa Kaya, Ermal ya da Kerem Gönlüm üçlüsünden biri mutlaka transfer edilmeli. Önümüzdeki sezonun bütçesi bu tip transferler yapmaya yetecektir zira şu bir gerçek ki Ülker takımları arasında ligde en kötü durumda olan takım biz olmamıza rağmen maçları her hafta yayınlanan tek takım bizdik çünkü en çok rating'i Galatasaray yaptı. Bu da klüp yöneticileri tarafından Ülker grubuna iyi lanse edilmeli.
 
aynen katılıyorum.çok küçük nüanslarla play off'u kaçırdık.bunu da, dar rotasyon ve yorgunluğa bağlıyorum.yönetimde gereken takviyeyi yapmayınca, bu takım maksimum yapacağını yaptı.yüreklerine sağlık...
 

Üst