Tekerlekli Sandalye Takimimiz Kadar Bile Olamiyoruz...

Bu sonuclari artik icime sindiremiyorum, az bisi zoru gordumu dagilan takim, molada beti benzi atmis halde oyunculara bisiler anlatmaya calisan sanki heran kovulucakmis gibi bavulu hazir dolasan antrenor, paraya-basariya doymus hicbir seyi umursamayan en onemliside giydigi formanin agirliginin farkinda olmayan yabancilar, subeyi 2 sene once colde su bulmus gibi ulkerin kucagina birakan yoneticiler, her gecen gun kangren e donusen bu yaraya mudahale etmek yerine kisisel cekismelerinin esiri olan sozde subenin agabeyleri, vs vs vs...Nerden tutsan elinde kaliyo erkek subesini.

Ama obur tarafta bir tarih yazildi sessiz sedasiz. Sozde engelli olan, ancak yurekleri Galatasaray ve Basketbol sevgisiyle dolu Aslanlarimiz engelleri yikarak DUNYA SAMPiYONU oldular. Acaba diorum erkek subesindekiler onlari seyredip biraz UTANMIS larmidir?

Veya baska bir ornek: Bayan takimimizin aslan yurekli kizlarini hic seyredip, su kizlar kadar bile yurekli mucadele etmiyoruz demislermidir kendi kendilerine? Hani su birkac sezon once kume dusen, soyunma odasinda hickiriklara bogulan kizlar gecen birkaz sezonda muthis bir donuse imza attilar. Hakettikleri yere geri donme yolunda emin adimlar atiyolar.

Ya erkek subesi neler yapiyo? 2,5 senede harcanan en az 15 milyon dolar, hersene gelecek 2-3 senenin kadrosunu kurduk deyip yaz-boz tahtasina cevrilen bir takim.

Sormak istiyorum sevgili Koc umuza: Daha ne bekliyosunuz istifa etmek icin? Bu nasil bir Galatasarayliliktir ki zarar verdigini gore gore devam etmek?
Sormak istiyorum sevgili yoneticilerimize: Bu nasil bir yoneticilik anlayisidir ki bu ise bir dur demiyosunuz? Yoksa subenin basarisizligi bazilarinizi memnun mu ediyo?

Yureginde Galatasaray sevgisiyle en kotu gunlerde aylarca para almadan calisan, bu camiaya hizmet eden emekcileri bir tesekkuru bile cok gorerek kapanin onune koydunuz!! Ulkerin kapanmasiyla iSSiZ kalan butun staff i bize yamadiniz!! Hic utanmadiniz mi bunu yaparken!!

Bu tablo sizlerin elbirligiyle yarattigi bir tablo, simdi oturun izleyin ve gurur duyun!!

iSTiFA ETMEKTE BiR ERDEM VE HiZMETTiR!! BU TABLOYU YARATAN HERKESi iSTiFAYA DAVET EDiYORUM!!
 
İstemeden başlıkta bir hata yapmışşsın korkarım..

Tekerlekli sandalye takımımız KADAR BİLE olamıyoruz..Burda küçük görme anlamı çıkıyor bariz halde..
SAnırım erkek basket takımımıza olan kırgınlığından es geçtin ama düzeltirsen daha şık durur..
 
Şunu da unutmamak lazım;

Tekerlekli Sandalye Takımımız büyük bir başarıya imza attı ve onlar bizim gururumuz. Ama onlar kadar diyemeyiz böyle bir durumda çünkü Dünya'nın en iyi oyuncuları bizde oynuyor :)

Tucek, Matt, Eveson ve Haidari Dünya'da rahat bir şekilde ilk 20'de. Belki de ilk sıralardalar ;)
 
Dünyada Tekerlekli basketbolda dünya şampiyonu olduğumuza göre bizim takımımızdaki tüm oyuncu ilk 15-20 içerisinde.Erkek takımımızla dünyalar kadar fark var.Erkek takımımızın böyle bir duruma gelmesi oda çok çok düşük bir ihtimal kırk fırın ekmek yemesi lazım.
 
Hakli olabilirsin Turkcenin Guzelligi bu iste :p

Ama ben anlatmak istedigimi anlattigimi dusunuyorum, burda Tekerlekli Sandalye Takimimizin son 2 sezonda gosterdigi buyuk mucadele, yapilan yatirimin karsiligini nasil verdiklerini bunun Tersine Erkek basketbol takimininsa nasil bir fiyasko icinde oldugunu solemeye calistim. Onlarin mucadelesini biraz seyretseler belki UTANIR lar diorum ama artik ole UTANMA filan kaldigini dusunmuyorum bazi insanlarda ki hala bulunduklari yerlerde oturuyolar...
 

Üst