Telekom'dan can güvenliği talebi(korkmuşlar)

Türk Telekom, Beko Basketbol Ligi Play-off çeyrek final serisinin 3. maçında deplasmanda Galatasaray Cafe Crown ile oynayacağı maç önçesinde can güvenliği istedi.
Galatasaray Cafe Crown ile Türk Telekom arasında Pazar akşamı oynanacak serinin 3. maçı öncesinde, iki takım arasındaki tansiyon düşmüyor. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türk Telekom'un Çarşamba akşamı kazandığı ve seride 2-0 öne geçtiği maçın ardından çıkan olaylar üzerine, İstanbul Emniyeti'nden can güvenliği istediği öğrenildi.

Türk Telekom'un, İstanbul Emniyeti'ne bir yazı yazdığı ve Galatasaray Cafe Crown karşısında özel güvenlik tedbirinin alınmasını istediği ifade edildi. Olası bir taraftar
saldırısından çekinen başkent temsilcisinin, havalimanından ayrılırken de eskort talebinde bulunduğu kaydedildi.
 
Telekom ayak oyunlarına başlamış.

Ama bu iyi oldu ekstra bir motivasyon ve 2-2'ye gelen bir seri 8)

Yaptıkları terbiyesizlik.....
 
telekomun bu talebi şunu gösteriyor;son maçın sonunda oyuncularının ne haltlar yediğini bildiklerini gösteriyor.ben son maçı salon izleyen biri olarak cüneyt erdeni kaptanımızı ilk kez bu kadar sinirli olarak gördüm.ve merak ettim acaba barış özcan ona ne dedi de bu kadar sinirlendi
istanbulda maça gidecek arkadaşlardan tek isteğim çirkef barış özcan ve oryantal gibi sürekli bir yerleri oynayan tutku açık'a tepki göstermelerini istiyorum bu seri 2-2 olacak ve son maç ankarada olacak,bu sefer o salon telekom için cimbomlu taraftarların yarattığı cehennem olacak ve orada yanacaklar
 
özellikle tutku ve barışa haddini bildirmenizi rica ederim. galatasaraya karşı yaptığı hareketin faturasını keselim UA
 
Galatasaray Ruhu karşısında ezilecekler.Sahaya yabancı madde atmadan yani federasyon'un eline koz vermeden en sert desteği yapmalıyız bu maçta.Zaten seyirciden korkacaklardır görün bakın oyun kurmakta bile zorlanacaklar yeterki trübünler bugüne kadarki en dolu gününü yaşasın 3.500 ultraslan herşeyin ilacıdır.
 
farkındalar terbiyesizliklerinin heleki barış denilşen şerefsizin haraketlerinin
geleceksizniz geleceksiniz başka çareniz yok

işi anakraya taşırsak bence tur bizimdir o morall ve motivasyonla
 
Şurada yazılanları okuyorumda.. Gerçekten yazık..

Telekom'un can güvenliği istemesi evet biraz komik olmuş ama yorumlar gerçekten çok ilginç ve enteresan..

Dövecez, Geliyoruz, Korkunun Ecele Faydası Yok, Görürsünüz Siz vb... Bakalım daha neler gelecek zamanla..

Basketbol seyircisi olduğunuzu unutmayın..
Basketbolda şiddet yoktur. Basketbolda holiganizm yoktur. Basketbolda küfür dahi yoktur..

O yüzden Galatasaraylılığımıza yakışır bir şekilde desteklemekten başka bir çaremiz yok..

Bağırarak değil ; HAYKIRARAK..
Coşarak değil ; ÇILDIRIRARAK..
Küfür ederek değil ; ATEŞLEYEREK..
Madde atarak değil ; SUSMAYARAK..
Sivil olarak değil ; SARI - KIRMIZIYLA..
Sahaya girerek değil; ISLIKLAYARAK !
 
Barış kardeş çok güzel özetlemişsin de senin dediklerinden pek anlayan yok maalesef.

Ne federasyonu,ne hakemi,ne de rakibi etkilemek pek mümkün değil güzel ülkemiz ve ligimizde..

Ama biz Galatasaray taraftarıyız..Daima herkes kendine ve kulübünün duruşuna yakışan şekilde hareket eder.

Zaten farkımız da bu değil mi?
 
Barış Çamur' Alıntı:
Şurada yazılanları okuyorumda.. Gerçekten yazık..

Telekom'un can güvenliği istemesi evet biraz komik olmuş ama yorumlar gerçekten çok ilginç ve enteresan..

Dövecez, Geliyoruz, Korkunun Ecele Faydası Yok, Görürsünüz Siz vb... Bakalım daha neler gelecek zamanla..

Basketbol seyircisi olduğunuzu unutmayın..
Basketbolda şiddet yoktur. Basketbolda holiganizm yoktur. Basketbolda küfür dahi yoktur..

O yüzden Galatasaraylılığımıza yakışır bir şekilde desteklemekten başka bir çaremiz yok..

Bağırarak değil ; HAYKIRARAK..
Coşarak değil ; ÇILDIRIRARAK..
Küfür ederek değil ; ATEŞLEYEREK..
Madde atarak değil ; SUSMAYARAK..
Sivil olarak değil ; SARI - KIRMIZIYLA..
Sahaya girerek değil; ISLIKLAYARAK !

bunlar yoktur ama kaptanımıza ana avrat küfür etmek her basktten sonra tribünlere donup çıldırmak her türlü tahrik ve pislik yapmak var ve bunlarda normal ve sağduyulu şekilde karşılamak var

ben beceremiyorum kızmayın.........................
 
Mert Uyguç: ?Maç Daha Yeni Başlıyor?


Galatasaray Cafe Crown Menajeri Mert Uyguç, 11 Mayıs Pazar günü oynanacak Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom maçı öncesinde, Türk Telekom yetkililerinin, İstanbul Emniyeti?ne bir yazı göndererek özel güvenlik tedbiri istemesiyle ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Mert Uyguç, Türk Telekom?un güvenlik talebinin tamamen Galatasaray taraftarını provoke etmek amacı taşıdığını belirterek, ?Bu, İstanbul?da oynayacağımız ikinci maçta seyirci avantajımızı ortadan kaldırmak için planlanmış bir stratejidir? dedi.

Fakat Galatasaray taraftarının çok sağduyulu bir taraftar kitlesi olduğunu ifade eden Mert Uyguç, ?Biz onlardan maçtan önce ve maç süresince rakibimiz tarafından yapılacak tüm ?tahrik edici davranışlar? karşısında soğukkanlılıklarını korumalarını ve Ayhan Şahenk Spor Salonu' ndaki iki maçta da takımla beraber başlayıp, takımla beraber bitirmelerini istiyoruz? diye konuştu.

Mert Uyguç, ?Her şeye rağmen 3.500 Galatasaraylı her şeyin ilacıdır. Maç daha yeni başladı? diyerek sözlerini noktaladı.
 
barış özcan ve tutku'yu hedef almamız lazım...tutku denilen kişiliğin gününü görmesi lazım tabi küfrederek değil ama küfürsüz güzel şeyler...mesela bir fb-gs maçında fb taraftarı 2-0 öne geçtikten sonra iyi ki doğdun fatih terim diye dakikalarca bağırmış ve takımdaki herkesin dikkati dağılmıştı o gün gerçekten hocanın doğum günüydü,gayet masum fakat aşırı derecede yıkıcı bir tezahurattı...tutku´ya öyle bişiy yapmalıyız ki hepsi dağılsın
 
Bazı arkadaşlara Canaydın'ın fair play ruhu iyi işlemiş.

Doğru Ankara'da bize her türlü pisliği yapan telekom'u burda çiçeklerle karşılıyalım,hatta iki takımı el ele tribuünlere çağıralım.Telekomun basketlerinide alkışlıyalım.Spor fair play'dir......

Ulan Beyrut'a mı geliyorsun ne koruma istemesi,bu ortamı germek,tahrik etmek değilmidir.Düne kadar fb şampiyon olunca GS'lılar alkışlasın diyenler nerde.Neden resmi sitelerinde bile GS'ımızın şampiyonluğunu bile kutlamayı zul görüyorlar.Herkeze hakettiği şekilde davranılır.Bana tokat atanlara aa ne güzel vurdun deyip öbür yanağımızı çeviremeyiz.
 
Türk Telekom-Galatasaray Cafe Crown play-off serisinde soyunma odasında yaşananlar ve yöneticilerin ettiği küfürler gözleri Ayhan Şahenk'e çevirdi. Yaşananlar gerçekten ilginç...

Ankara Atatürk Salonu'nda Telekom'un Galatasaray Cafe Crown'u 73-68 yenerek seride 2-0 öne geçtiği maçın ardından çıkan olaylar basketbolseverleri korkuttu.
Karşılaşma içinde Cenk Akyol ile Barış Özcan ile gelişen tartışmanın soyunma odasına taşınma perde arkasında büyük kavganın yaşandığını gözler önüne serdi. Cenk'in soyunma odasına giden tünelde Barış Özcan'a yumruk savurarak, "İstanbul'a gelmeyin" dediği öne sürüldü. Bu sırada birbirine giren ikilinin arasında kaptan Cüneyt Erden girerek kavganın büyümesini engelledi.
Ancak soyunma odasında olaylar önüne geçilemez bir hal aldı. Galatasaraylı bir yönetici, Telekom'un odasına giderek ağır sözler ve tehditler savurdu. Bunun üzerine şaşkınlık içine giren Başkent ekibi bir süre soyunma odasında bekledi. Tehditler havada uçuştuktan sonra güvenlik güçleri olayların büyümesini engelledi.
Bu durumun ardından İstanbul'da yapılacak maç büyük önem kazandı. Serinin 2-0 olması ve Galatasaray Cafe Crown'un yenilmesi halinde Telekom'un turu geçeceği düşünülürse olaylar çıkabilir.
Telekom bunun için bugün İstanbul Emniyeti'nden can güvenliği için talepte bulundu.

http://www.basketdergisi.com
 

Üst