Televizyon Dünyası

Gülse Birsel, yeni yılın ilk aylarında ekrana gelecek sitcom ile ilgili konuştu.

Birsel, şunları söylüyor.

"Yeni yılın ilk aylarında yayına girecek yeni sitcom'da, Avrupa Yakası'nın eski Oyuncu ekibinin çoğunun olacağı yanlış bir bilgi. Avrupa Yakası'yla bu dizinin birkaç ortak Oyuncusu olacak. Sarp Apak, Hasibe Eren, Gönül Ülkü yüksek ihtimalli isimlerden. Tıpatıp aynı ekiple yeni bir hikaye anlatmaya çalışmanın, her seyden önce hakikilik duygusunu zedeleyeceğini düşünüyorum. "

Atv'den Yeni Bir Yarışma Daha!

Sinema tutkusu olan tüm amatör yarismacilar, kendi ekiplerini kuruyor…

Hikâyelerini beyazperdeye taşımak isteyen, Oyunculuğuna, senaristliğine, yönetmenliğine güvenen amatör ruhlu herkes, ATV'de buluşuyor…

Yarışmacıların kendi imkânlarıyla yazıp, çektiği, süresi 5 dakikayı geçmeyecek filmler, ön jüri tarafından tek tek izlenecek, değerlendirilecek. Başarılı bulunan film, ekipleriyle birlikte finallere davet edilecek.

Türkiye'nin önemli isimlerinden oluşan jüri, her hafta finallere kalan ekiplerin çekeceği filmleri izleyecek, yorumlayacak ve puanlamalar sonunda üst tura çıkacak ekipleri belirleyecek.

Finallere kalan Yönetmen ve ekiplerine her hafta belirli bir bütçe ve bir tema verilecek. Yarışmacılar filmlerini bu doğrultuda yeniden çekecek.

Toplam 14 hafta sürecek bu büyük maceranın sonunda en başarılı "Kısa film"leri çekerek mutlu sona ulaşan ekip büyük ödülün sahibi olacak.

Ayrıca final haftalarında çekilen kısa filmlerde yer alan yönetmenler, senaristler, Oyuncular arasında küçük Oscar törenini andıran yarışma ile ödüllendirilecek.

Karı - Koca Sitcom Çekecekler

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, eşi Haluk Bilginer ile aynı dizi projesinde yer almaya hazırlanıyor. 2003 yılında 'Ömerçip' isimli sinema filminde ilk Oyunculuk deneyimini yaşayan Aşkın Nur Yengi, şimdilerde ise eşiyle birlikte sit-com dizide oynamaya hazırlanıyor. Kendisinin komik bir kadın olduğunun altını çizen Yengi, eşiyle kendilerine çok güzel bir hatıra kalacağını belirtti.

Ezel dizisinde kötü kalpli Kenan Birkan karakterini canlandıran Bilginer, dizinin sezon sonunda final yapmasının ardından bu kez komedi dizisiyle ekranda olacak.

Müslüm Baba Sitcomda Oynayacak!

Müslüm Gürses, Yunus Bülbül, Mustafa Topaloğlu, Safiye Soyman gibi müzik dünyasının yıllanmış çınarları bu kez bir sit-com için bir araya geldi. Saklambaç'ın haberine göre; yapımcılığını Nar Yapım adına Nurten Geroğlu'nun üstlendiği "Müziklerin Efendisi Arabesk" adlı dizinin müziklerinde ise Burhan Bayar'ın imzası var.

RAMİZ DAYI GİBİ

Dizi, binbir umutla plakçılar çarşısına gelip de hem paralarını kaptıran hem de şöhret olamadan "memleketine" dönen garibanların öyküsünü anlatıyor. Dizide Müslüm Gürses, çarşının en bilge Arabeskçisini canlandırıyor. Gürses, şirketine gelen herkese Ramiz Dayı kimliğinde davranıyor. Yaşlı müzisyenleri yanında barındırıyor. Emektar menajeri Ezik ise her zaman yanında.

Leyla'nın Evi Dizi Oluyor

Zülfü Livaneli'nin eseri olan ve bu sezon tiyatroya uyarlanan Leyla'nın Evi önümüzdeki sezon televizyonlarda ekrana gelecek. Yapımcılığını Nedim Saban'ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Nilgün Öneş yazacak.

Fahriye'nin Yeni Partneri Cansel

“İffet” dizisinde oynamak için anlaşma imzalayan ancak daha sonra senaryodaki bazı sahnelerden rahatsız olup projeden affını isteyen Fahriye Evcen'in yeni yayın döneminde rol alacağı dizi belli oldu. Evcen yine “İffet” dizisinin yapımcısı Gold Film'in sahibi Faruk Turgut'un yeni projesinde oynamak için el sıkıştı. İsmi henüz netleşmeyen dizide Evcen, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak daha sonra başka bir hayatı seçen çok güzel bir kadını canlandıracak. Hapse giren eski sevgilisi daha sonra Evcen'in hayatına gidip bütün düzenini alt üst edecek. Dizide Evcen, başrolü son olarak Tuba Büyüküstün ile “Gönülçelen” dizisinde oynayan Cansel Elçin ile paylaşacak. Dizinin Yönetmen koltuğuna “Gönülçelen”in yönetmeni Serkan İpekören oturacak.

Dizinin adı : 'Mazideki Kadın' olucakmış diye haberler var..

Fox TV'nin başarılı gündüz kuşağı dizisi Unutma Beni bu Cuma yayınlanacak 682.bölümüyle sezon finali yapacak. Özellikle bu sezon aldığı yüksek reytinglerle dikkat çeken dizi, ayrıca şimdiden Türk televizyon tarihinin en uzun dizileri arasına girmiş durumda...

Fox TV'nin bu sezon aldığı reytinglerle harikalar yaratan dizisi Deniz Yıldızı 24 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapacak... Dizi yeni yayın döneminde yine yerini alacak...

Mahkum Star'ın Sunucusu Belli Oldu !

Türkiye'nin dört bir yanındaki cezaevlerinde yatan mahkumlar arasından seçilecek 14 yarışmacının katılacağı 'Mahkum Star'ın sunucusu, manken ve şarkıcı Tuğba Özay oldu. Yapımcılığını Esin Tanrıverdi'nin üstlendiği programda, kader mahkumlarının yaşadığı pişmanlıklar ve özlemler de anlatılacak.

Hemen "evet" dedi

Suç işlemek için kurulan örgüte yardım etmek ve tehdide azmettirmek suçuyla 167 gün hapiste kalan ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, "Bu yarışmanın teklifini sekiz ay önce almıştım ve teklifi hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu. Hapishanede yatan mahkumların da toplumun bir parçası olduğuna dikkat çeken Özay, "Suç nedir, bu insanlar neden hata yapar, neden oraya düşer? Yarışmanın yanı sıra bu programda tüm bunlar da sorgunalacak" dedi.

Tanık oldum

'Mahkum Star'ın vicdani sorgulamanın yapılacağı bir program olduğunu belirten Özay, yarışmayı şöyle anlattı; "Sokaktaki insanın, bakış açısını değiştireceğine inandığım bir yapım. Kader mahkumu dediğimiz insanlar da yeniden hayata tutunmanın, toplum içinde olduklarının farkına yeniden varacaklar. Onların psikolojisini çok iyi biliyorum. Orada bulunduğum süre içinde nice hayatlara tanık oldum. Orası ayrı bir cumhuriyet...

ATV'den yeni bir dizi daha!

Bülent İnal ve Çetin Tekindor başrolde

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, "Bir Çocuk Sevdim" adlı dizi için Bülent İnal ve Çetin Tekindor ile el sıkışıldı. Cevdet Mercan'ın yöneteceği dizi için kadın başrol arayışları sürüyor.

Oh be.

Bu programı hiç sevmiyorum,bi kere izledim oda aile olarak izliyorduk 2 tane erkek (light) vardı :S hani hangi spor topsuzdur falan gibi bir soru sorulmuştu :D

Benim bu programda şahsen en sinir olduğum şey o son final sorusunu tamamiyle hissiyata göre sallatmak zorunda bırakıyorlar insana. En başlarda oraya kadar mükemmel gelip çok çuvallayan oldu şansları yardım etmediği için. Epeydir izlemedim, eğer değişiklikler olmadıysa pek fazla insana da para kazandıran bir yarışma değildi...

Zuhal Topal İzdivaç'ı Bırakıyor Mu?

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla buluşan Zuhal Topal, izdivaç programına devam edip etmemesi konusunda arkadaşlarının görüşlerini dinledi. Arnavutköy'de bir balıkçıda arkadaşlarıyla buluşan Zuhal Topal, izdivaç programına devam edip etmemesi konusunda arkadaşlarının görüşlerini dinledi. Zuhal Topal'ın Haziran ayında bitecek sözleşmesini yenilemeyi düşünmediği öğrenildi.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Özlem Tekin, Sanem Altan, Şafak Sezer ve Gani Müjde'nin sunuculuğunu üstleneceği Pişti, 7 Haziran Salı gecesi Star Tv'de baslıyor...