Allah aşkına düzeltin yeter atık gözlerim yamuldu forumdan soğudum abilerim gereğini yapın..........
Nuriye NUR' Alıntı:Ne geçti elinize Bayan Takımı bölümünü bir alta taşıyarak, gerekçesi nedir, bu konuda kaç üyenin görüşü alınmıştır?Birşeyleri değiştirmek için bir üyenin isteği yeterlimidir?Zaten heryerde en önde erkek branşlarını gelmiyormu, bir forumda bayan takım başlığının önde olmasına nedir bu tahammülsüzlük?Merak içindeyim.Ve de gerekçesi ne olursa olsun bu durumdan rahatsız olduğumu belirtmek isterim.
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Nuriye hanım bayan takımına jest olsun diye lig bitiminde bayan bölümünü yukarı taşımıştık fakat forumun normal sıralaması budur. Atılan mesajlara bakarsanız hangi bölümlerin daha çok ilgi çektiğini görebilirsiniz.
Cem Yılmaz kokusu alıyorumSerdar Aslan' Alıntı:Konuyu saptırmak amaçlı yeni tema ile ilgili birşey söyleyeyim. Bu tema ile tasarruf yapmış oluyoruz arkadaşlar bilmiyorum kaç saat takılıyorsunuz buraya ama. Kapalı tema, beyaz temaya göre daha az güç sarfedip da ha az elektrik yapar ve sizde tasarruf yapmış oluyorsunuz. Hele ki bu zamanda elektrikleri özellikle tasarruflu kullanmanızı öneriyorum bir çevreci olrak.
Heh! güzel bağladım
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Cevdet bey sitenin kalitesi her geçen gün düşseydi hitleri sürekil artmazdı. ayfanın en altındaki istatistik bölümüne bir göz atın isterseniz.
Nuriye hanım bayan takımına jest olsun diye lig bitiminde bayan bölümünü yukarı taşımıştık fakat forumun normal sıralaması budur. Atılan mesajlara bakarsanız hangi bölümlerin daha çok ilgi çektiğini görebilirsiniz.
Nuriye NUR' Alıntı:[quote="Önder Çiçekoğlu":2m8kudns]Cevdet bey sitenin kalitesi her geçen gün düşseydi hitleri sürekil artmazdı. ayfanın en altındaki istatistik bölümüne bir göz atın isterseniz.
Nuriye hanım bayan takımına jest olsun diye lig bitiminde bayan bölümünü yukarı taşımıştık fakat forumun normal sıralaması budur. Atılan mesajlara bakarsanız hangi bölümlerin daha çok ilgi çektiğini görebilirsiniz.