Teşekkürler Galatasaray NEF!

Bize bu güzel ve heyecanlı sezonu yaşatan başta Erden Timur olmak üzere, bu takımı kuran Ekrem Memnun'a, basketbol bilgisini yine gösteren Turgay Zeytingöz'e, sonradan gelip muazzam bir ivme yakalayan Andreas Pistiolis'e, tüm teknik ekibe ve yüreğiyle mücadele eden bütün oyuncularımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Şimdi daha yukarı gitme zamanı!
 
Bu oluşumda başından sonuna dek emeği geçen herkese,oyuncu veya koç ayırtmeksizin teşekkürler.

Takımla ilgili sezon genelinde tek üzüntüm Şampiyonlar Liginden erken elenmiş olmamız olabilir.

Öte yandan masada güçlü olan parkedede güçlü gösteriliyor.Bunuda biz biraz kıpırdanınca görmüş olduk.Önce Karşıyaka'nın sonrada bizim hakkımızı yediler.
 
Gökseninin sakatlanması savunmayı altüst etti.Micic ve Larkin rahat rahat at oynattı.Uzunlar da faul problemine girince sonuç kaçınılmaz oldu ama çok güzel bir sezonu geride bıraktık herkesin emeğine sağlık.
 
Uzun zamandır sandıkta beklettiğimiz heyecanların ve sevinçlerin gün yüzüne çıkmasına vesile oldukları için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Umarım bu başarı saman alevi gibi bu sezon özelinde kalmaz, uzun süreli olur ve katlanarak devam eder.
 
Son düzenleme:
Uzun zamandır sandıkta beklettiğimiz heyecanların ve sevinçlerin gün yüzüne çıkmasına vesile oldukları için, yüksek adrenalin ve mutluluktan ses kısılmasının nasıl bir şey olduğunu bizlere tekrar hatırlattıkları için, gönül verdiğimiz bu takımı niçin sevdiğimizi bir daha anımsattıkları için, Galatasaray isminin olduğu yerde umudun da her zaman var olduğunu cümle aleme gösterdikleri için, karakter ve yüreğin kutsak mücadelesini izlettikleri için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Umarım bu başarı saman alevi gibi bu sezon özelinde kalmaz, uzun süreli olur ve katlanarak devam eder.


Bu yüzden Dursun Özbek ve Erden Timur seçimi kazansın dimi 😀
 
Bu sezonki güzel mücadele için sonsuz teşekkürler. Göksenin haricinde tüm oyuncular ve de hoca yeni sezonda kalırsa, yani kadro korunursa gelecek sezon daha iyi günler bizi bekliyor olacak. Erden Timur'a kocaman teşekkürler büyük desteği için....
 

Üst