İnsan okul yurdunda kalınca NTV SPOR muş SKY TÜRK müş önemli olmuyor.Varsa yoksa Justin Tv 8)
Gazanfer Tosun 0 4 May 2009 #21 İnsan okul yurdunda kalınca NTV SPOR muş SKY TÜRK müş önemli olmuyor.Varsa yoksa Justin Tv 8)
A Ahmed Salih 0 16 May 2009 #22 Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak...
Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak...
A Alperen Kaplan 0 16 May 2009 #23 Ahmed Salih' Alıntı: Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak... Genişletmek için tıkla ... Sizinle ilgili bir problem yok ağabey, problem yönetmeliği takmayan insanlarda.
Ahmed Salih' Alıntı: Play-off'ta tüm maçların A grubu bir kanalda yayınlanacağını yazmıştım. Yanlış bir bilgi vermişim. Yalnızca final serisinin tamamı A grubu bir kanaldan yayınlanacak... Genişletmek için tıkla ... Sizinle ilgili bir problem yok ağabey, problem yönetmeliği takmayan insanlarda.