THY Euroleague | 10.Hafta | FC Bayern Munich 88-68 Galatasaray Liv Hospital

İlk yarı 43-32 Bayern üstünlüğü ile geçti. Cenk 9 sayı Ender 6 sayı Hairston 7 sayı ile oynuyor. Diğerlerini konuşmaya bile gerek yok. Biraz çabalasınlar. Hiç değilse bile orada avazı yettiği kadar bağıran taraftarımız için. Rakipte ise çift haneleri bulan yok ama dengeli bir sayı dağılımı var. Oyuna girenlerin hemen hepsi sayı bulmuş.

Goksenin ne kadar boş bi oyuncusun . Rakibe şok pres yapmak dısında bana tek olumlu özelligini söyleyecek birisini arıyorum .

88-68 kaybettik. Yenilgi değil, hezimet oldu.

Gruptan 2. olarak çıkmayı garantilemiş olmamız Münih'ten 20 sayı fark yememizin bahanesi olamaz. Eurolegue'de başarılı olmak istiyorsak bir standardımızın olması lazım.

Bu maç oldu ama TOP16 da Bayern deplasmanında kaybetmek affedilemez..

Maçtan önce oyuncularımızın zevkli oynayacağını yazanlar olmuştu.. Böyle iddiasız maçlar, ya da kafadan verdiğimiz maçlarda genelde fark yiyoruz, bu sene 3. oldu bu Malaga, Olym, Bayern deplasmanı.. Umarım TOP16 daki deplasmanlarda böyle saçmalık yaşatmazlar.. Galatasaray taraftarı olarak en azından duruş bekliyoruz.. Tamam Arroyo yok, Bonsu cezalı, Erceg'i riske sokmamışsın ama izden seviye olark düşük takımdan 20 yemek kabul edilemez..

Bugün gelen ve 40 dk oyunca susmayan seyirciye üzüldüm açıkçası.. Bir de güç manyağı Almanların maç sonunda " Super Bayern" tezahüratlarını dinlemek hoş olmadı..

BugünBryant Furkan'ı çok zorladı, umarım Bonsu ona posterlik smaçlar izlettirir..

Önce bir uslubunuza dikkat edin berkay bey . Mesele aldıgın topu kaldırıp potaya atmaksa bunu domercant'da gayet iyi yapabiliyor. Elle tutulur bir özelligi var mı soyleyebilecegin ?

Bu maç oldu ama TOP16 da Bayern deplasmanında kaybetmek affedilemez..

Maçtan önce oyuncularımızın zevkli oynayacağını yazanlar olmuştu.. Böyle iddiasız maçlar, ya da kafadan verdiğimiz maçlarda genelde fark yiyoruz, bu sene 3. oldu bu Malaga, Olym, Bayern deplasmanı.. Umarım TOP16 daki deplasmanlarda böyle saçmalık yaşatmazlar.. Galatasaray taraftarı olarak en azından duruş bekliyoruz.. Tamam Arroyo yok, Bonsu cezalı, Erceg'i riske sokmamışsın ama izden seviye olark düşük takımdan 20 yemek kabul edilemez..

Bugün gelen ve 40 dk oyunca susmayan seyirciye üzüldüm açıkçası.. Bir de güç manyağı Almanların maç sonunda " Super Bayern" tezahüratlarını dinlemek hoş olmadı..

BugünBryant Furkan'ı çok zorladı, umarım Bonsu ona posterlik smaçlar izlettirir..

Bence çok yanlış yorumlamışsın. Uzun rotasyonunda Furkan ve Macvan'dan başka adam yoktu. Doğukan bile süre aldı. Takımın yedeği yoktu. Son anda Arroyo ve Erceg de oynamadı. Beklenen oldu yani ki bunu da dedik. Nİtekim slaondaki taraftar da bunun farkında olduğundan sevgi gösterilerini eksik etmediler. Maça giden herkesin ayağına sağlık. Avrupadaki taraftarlarımız o anlamda süperler.

Top16'da oynayacağımız maçlar böyle olmayacaktır. Hocanın sırf bu maçı kazanacağım diyerek bazı oyuncularımızı riske atmaması da güzeldi bence.

Bence çok yanlış yorumlamışsın. Uzun rotasyonunda Furkan ve Macvan'dan başka adam yoktu. Doğukan bile süre aldı. Takımın yedeği yoktu. Son anda Arroyo ve Erceg de oynamadı. Beklenen oldu yani ki bunu da dedik. Nİtekim slaondaki taraftar da bunun farkında olduğundan sevgi gösterilerini eksik etmediler. Maça giden herkesin ayağına sağlık. Avrupadaki taraftarlarımız o anlamda süperler.

Top16'da oynayacağımız maçlar böyle olmayacaktır. Hocanın sırf bu maçı kazanacağım diyerek bazı oyuncularımızı riske atmaması da güzeldi bence.

Tek tek her cümleyi kontrol ettim, bir hata var mı diye, tamamen doğru yorumlar, deplasmanlarda iddiamız olmadığı maçlarda 20-30 yiyoruz rahat. 2 yıl evvelki Barcelona deplasmanında bizzat vardım, o maç da 29 ile bitti, kader bu ya o da gruplarda son maçtı.. Hayır bu sadece bizde değil tüm Türk takımlarında var.. Kaybetmeye kimsenin lafı yok, teslim olmak yakışmıyor..

2 yıl önceki Barcelona deplasmanı demişken, o maçtan sonra TOP16 da o sezon final oynayan Olympiakos ile CSKA'yı yenmiştik, umarım aynı şekilde döneriz..

Hee bir de en azında takımın Bayern deplasmanı galibiyeti borcu var TOP16'da oradaki Türklere..

Kim ne derse desin 20 sayı fark çok fazla rotasyon kısıtlı ancak biz bayern den 20 sayı fark yiyecek takım değiliz. Umarım bayern bu maçla gaza gelip top16 da ki maçlarda rehavete kapılır. çünkü bayern den 2 maçta da galibiyetle ayrılmamız çok ama çok önemli.

Bi üçlük atmayla bişey olmuyor inanın Göksenin bu takımın en boş oyuncusu Yasar Abi'nin dediği gibi boş boş pres yapmak dışında hiç bir şey yaptığı yok.Gerçi bu maçta da 1/3 üçlük attı bişey yapmadı.Pas verebiliyor mu , top sürebiliyor mu , şutu var mı , penetresi var mı ? Biri bana şu işi iyi yapıyor desin.Fundamentalı sıfır.Rakip oyuncuya pres yapıyorum ayağına yakın duruyor o kadar , ama bu iyi savunma yaptıgı anlamına gelmiyor.Bu savunmasının da fazla faydası olmuyor bi Doğuş gibi top çalma yeteneği yok.Sertaç bile daha değerli yerli oyuncu benim gözümde.Yaptığı savunmalarda bile perdelere çok kolay takılıp adam kaçırdığı çok oluyor.Bu kadar göz boyayan ama bu kadar az iş yapan oyuncu az gördüm.Sadece fikrimi söylüyorum tabi.

Bu forumda hep yazıyorum Göksenin'in oynamadığı her maç bizim lehimizedir diye.Bakın son maçlarda süre almadı takım çok daha iyi oynadı.El freni resmen.Öyle her maç bi oyuncuyu eleştiren biri değilim fakat Göksenin için görüşüm hep aynı.Kendisi bi mucize yapıp aşırı eksik olan 4-5 yönünü de geliştirirse en çok ben sevinirim ama bunun olma ihtimali %5-10 civarıdır heralde.

Mesela guardı iyi olan yabancı bi takımla oynuyoruz bazı arkadaşlar 'Göksenin ile X oyuncuyu savunmalıyız' diyor.Yahu Göksenin'in oynadığı her dakika zarar , bi de onu süper savunmacı olarak görenler var.

Tek tek her cümleyi kontrol ettim, bir hata var mı diye, tamamen doğru yorumlar, deplasmanlarda iddiamız olmadığı maçlarda 20-30 yiyoruz rahat. 2 yıl evvelki Barcelona deplasmanında bizzat vardım, o maç da 29 ile bitti, kader bu ya o da gruplarda son maçtı.. Hayır bu sadece bizde değil tüm Türk takımlarında var.. Kaybetmeye kimsenin lafı yok, teslim olmak yakışmıyor..

2 yıl önceki Barcelona deplasmanı demişken, o maçtan sonra TOP16 da o sezon final oynayan Olympiakos ile CSKA'yı yenmiştik, umarım aynı şekilde döneriz..

Hee bir de en azında takımın Bayern deplasmanı galibiyeti borcu var TOP16'da oradaki Türklere..

Dediğim gibi hala maçı yorumlayamamışsın. Yorum derken bu yorumunu değil maça kattığın yorumundan bahsediyorum.

Neyse Bence iyi yaptılar. 37 saat sonra lig maçına çıkacağız. Pazar maç oynamak çok önemli ya sağolsun TBF ona dikkat ediyor. Ama FB maçını pazartesi oynatabiliyorlar. Bu maçı kazanacağız diye kastırıp sakatlanma yaşamasak bile bunun etkisi 37 saat sonra ortaya çıkardı. O zaman da TS'u bile yenemiyorlar diye bağırırdık

Maçın başında Engin'in maç eksikliğinden kaynaklanan ,takımı tam olarak organize edememesinden fark açıldı. Sonrasında zaman zaman yakaladık ama malesef 2 uzunla oynamamız öne geçme adımını atmamıza büyük engel oldu. Furkan bir ara nefes almakta zorlanıyordu. Ama ne kadar farklı kaybetsekte ben bu maç için takıma kızamam çok zorlu bir süreçten yıpranarak ,başarılı bir şekilde çıktık. Ve ayrıca eksiklerde büyüktü. Arroyo,Bonsu ve ne kadar formsuzda olsa Erceg.
Göksenin ve Doğukan malesef bu seviyelerde mücadele edecek takımlarda 11 ve 12. Adam bile olabilecek seviyede değiller bu maç bir kez daha net bir şekilde bize gösterdi. Belkide 2 si ile de yolların ayrılması daha faydalı olabilir 2 sporcumuz için. Bir iki alt düzey takımda daha fazla sorumluluk alarak gelişimlerini artırabilirler ve ileride tekrar bu formayı terletebilirler.

Sezon başından beri sakatlıklardan bu kadar çekmiş bir takımın , 2 gün sonra maçı varken , 3 oyuncusu dinlendirilirken ne yapmasını bekliyordunuz ki ? Arroyo'yu filan geçtim takımdaki her oyuncuya ihtiyacımız var şu sıralarda önem farketmeksizin. Biri Göksenin'e saydırmış , biri taraftar gelmiş takım oynamıyor demiş. Oraya Galatasaray geldi ; eğlence sirki değil. Bütün takıma grup 2.liği için teşekkür ederim. Ayrıca gazozuna maçta haybeye gaza gelmeyen teknik heyetimize de çok teşekkür ederim. Ayrıca Almanya'daki taraftar mutlu olsun diye gazozuna maçta kastırıp sakat vermeyi ya da sıradaki maçı riske atmanın mantığını anlamama imkan yok. Bence sizin cuma gecesi evde oturmaktan canınız sıkılmış ve kendinize saracak birşey ararken takımı bulmuşsunuz bugün.
Edit 1 : Bu maçta takımı eleştirenler , içerdeki bayern maçının maç öncesi topicini bi okusunlar lütfen. Büyük çoğunluk , '' mağlubiyet bekliyorum '' diyordu.
Edit 2: Bi de biz bu Bayern'i top 16da çok rahat içerde dışarda bayıltırız.

Arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim, son kez bu maç topic i için yazıyorum. Tamam önemli oyuncuları dinlendirdiğimiz, oynamayan oyuncuları oynatmadığımız zaten ortada.. İki uzunla maçı yürütmeye çalıştığımız da ortada.. Mağlubiyete kimsenin lafı yok.. Öyle gaza gelip kazanalım diyen de yok, bakın tekrar okuyun yorumlarımı.. Sadece teslim olmak olmuyor.. Maçın yorumu buysa bu..

Benim dediğim başka konu; deplasmanlarda maçı kafadan bırakıp 20-30 yememiz.. İçeride olsa böyle bir maçı kaldırabilir misiniz Allah aşkına? Asla.. Yurtdışından gelen taraftarlar için düşünün, düşünün ama mutlaka, adam işini gücünü bırakıp başka şehirlerden gelmiş, çok öncesinden planlar yapmış, ciddi masrafa girmiş, ya da orada yaşıyor, arkadaşlarına Galatasaray ile övünüyor, sahada en azından duruşu olan takımı hak ediyor.. Benim söylemek istediğim bu sadece özellikle deplasman maçları özelinde.. Nokta...

Böyle teslim olmak yakışmadı takıma. Ezdi geçti Bayern ben tam tersini beklerken. Ribaundlar bizi bitiren nokta oldu en başta. Top 16'da karşılaştığımızda böyle olmayacağından eminim ama.
Göksenin aklındaki eleştirilere katılıyorum, yetersiz bizim için

Sezon başından beri sakatlıklardan bu kadar çekmiş bir takımın , 2 gün sonra maçı varken , 3 oyuncusu dinlendirilirken ne yapmasını bekliyordunuz ki ? Arroyo'yu filan geçtim takımdaki her oyuncuya ihtiyacımız var şu sıralarda önem farketmeksizin. Biri Göksenin'e saydırmış , biri taraftar gelmiş takım oynamıyor demiş. Oraya Galatasaray geldi ; eğlence sirki değil. Bütün takıma grup 2.liği için teşekkür ederim. Ayrıca gazozuna maçta haybeye gaza gelmeyen teknik heyetimize de çok teşekkür ederim. Ayrıca Almanya'daki taraftar mutlu olsun diye gazozuna maçta kastırıp sakat vermeyi ya da sıradaki maçı riske atmanın mantığını anlamama imkan yok. Bence sizin cuma gecesi evde oturmaktan canınız sıkılmış ve kendinize saracak birşey ararken takımı bulmuşsunuz bugün.
Edit 1 : Bu maçta takımı eleştirenler , içerdeki bayern maçının maç öncesi topicini bi okusunlar lütfen. Büyük çoğunluk , '' mağlubiyet bekliyorum '' diyordu.
Edit 2: Bi de biz bu Bayern'i top 16da çok rahat içerde dışarda bayıltırız.

Harfi harfine katılıyorum. Ne kadar eksikte olsak sahada bir duruş sergilenmeli ,bunun cuma günü evde oturup aksiyon istemeyle bir alakası yok. Biz Galatasarayımızın yense de yenilse de arkasındayız ancak tek istek ve arzu mücadele ve hırstır.