Bu maç oldu ama TOP16 da Bayern deplasmanında kaybetmek affedilemez..
Maçtan önce oyuncularımızın zevkli oynayacağını yazanlar olmuştu.. Böyle iddiasız maçlar, ya da kafadan verdiğimiz maçlarda genelde fark yiyoruz, bu sene 3. oldu bu Malaga, Olym, Bayern deplasmanı.. Umarım TOP16 daki deplasmanlarda böyle saçmalık yaşatmazlar.. Galatasaray taraftarı olarak en azından duruş bekliyoruz.. Tamam Arroyo yok, Bonsu cezalı, Erceg'i riske sokmamışsın ama izden seviye olark düşük takımdan 20 yemek kabul edilemez..
Bugün gelen ve 40 dk oyunca susmayan seyirciye üzüldüm açıkçası.. Bir de güç manyağı Almanların maç sonunda " Super Bayern" tezahüratlarını dinlemek hoş olmadı..
BugünBryant Furkan'ı çok zorladı, umarım Bonsu ona posterlik smaçlar izlettirir..
Bence çok yanlış yorumlamışsın. Uzun rotasyonunda Furkan ve Macvan'dan başka adam yoktu. Doğukan bile süre aldı. Takımın yedeği yoktu. Son anda Arroyo ve Erceg de oynamadı. Beklenen oldu yani ki bunu da dedik. Nİtekim slaondaki taraftar da bunun farkında olduğundan sevgi gösterilerini eksik etmediler. Maça giden herkesin ayağına sağlık. Avrupadaki taraftarlarımız o anlamda süperler.
Top16'da oynayacağımız maçlar böyle olmayacaktır. Hocanın sırf bu maçı kazanacağım diyerek bazı oyuncularımızı riske atmaması da güzeldi bence.
Tek tek her cümleyi kontrol ettim, bir hata var mı diye, tamamen doğru yorumlar, deplasmanlarda iddiamız olmadığı maçlarda 20-30 yiyoruz rahat. 2 yıl evvelki Barcelona deplasmanında bizzat vardım, o maç da 29 ile bitti, kader bu ya o da gruplarda son maçtı.. Hayır bu sadece bizde değil tüm Türk takımlarında var.. Kaybetmeye kimsenin lafı yok, teslim olmak yakışmıyor..
2 yıl önceki Barcelona deplasmanı demişken, o maçtan sonra TOP16 da o sezon final oynayan Olympiakos ile CSKA'yı yenmiştik, umarım aynı şekilde döneriz..
Hee bir de en azında takımın Bayern deplasmanı galibiyeti borcu var TOP16'da oradaki Türklere..
Sezon başından beri sakatlıklardan bu kadar çekmiş bir takımın , 2 gün sonra maçı varken , 3 oyuncusu dinlendirilirken ne yapmasını bekliyordunuz ki ? Arroyo'yu filan geçtim takımdaki her oyuncuya ihtiyacımız var şu sıralarda önem farketmeksizin. Biri Göksenin'e saydırmış , biri taraftar gelmiş takım oynamıyor demiş. Oraya Galatasaray geldi ; eğlence sirki değil. Bütün takıma grup 2.liği için teşekkür ederim. Ayrıca gazozuna maçta haybeye gaza gelmeyen teknik heyetimize de çok teşekkür ederim. Ayrıca Almanya'daki taraftar mutlu olsun diye gazozuna maçta kastırıp sakat vermeyi ya da sıradaki maçı riske atmanın mantığını anlamama imkan yok. Bence sizin cuma gecesi evde oturmaktan canınız sıkılmış ve kendinize saracak birşey ararken takımı bulmuşsunuz bugün.
Edit 1 : Bu maçta takımı eleştirenler , içerdeki bayern maçının maç öncesi topicini bi okusunlar lütfen. Büyük çoğunluk , '' mağlubiyet bekliyorum '' diyordu.
Edit 2: Bi de biz bu Bayern'i top 16da çok rahat içerde dışarda bayıltırız.