Pleiss özellikle EL maçlarında göz önünde olacağı için daha da konsantre çıkacaktır maçlara tekrar NBA yapmak için. . Bu da bizim işimize gelir mi gelir....
Bu gözler Ercegi gördü Pleissin softlugu bize hard gelir ) hayırlı olsun şu zamanda çok güzel paraya çok güzel hamle oldu .
Erceg savunma yapmıyordu ki hocam laf olsun diye 5. kişiyi tamamladı yıllarca savunmada , Daye hakkında pek bir fikrim yok savunma konusunda ancak Pleiss en azından çok çok büyük sıkıntılar yaratmayacaktır savunma kısmında en azından erceg gibi saç baş yolduracağını düşünmüyorumHücumda önemli silahları var ama hem kısalarımız kötü savunmacıyken hem de Daye gibi savunma açıklarını kapatmamız gereken biri varken Pleiss gibi yumuşak ve ayakları yavaş bir uzun hamlesi hiç olmadı.Avrupa'da en son Barcelona döneminde gerçekten çok kötü durumdaydı.
Hayırlısı diyelim.
Yalnız Daye ve Pleiss'da Erceg ayarı savunmacılar.
Erceg savunma yapmıyordu ki hocam laf olsun diye 5. kişiyi tamamladı yıllarca savunmada , Daye hakkında pek bir fikrim yok savunma konusunda ancak Pleiss en azından çok çok büyük sıkıntılar yaratmayacaktır savunma kısmında en azından erceg gibi saç baş yolduracağını düşünmüyorum
İkisini aynı anda sahada tutmak mantıksız zaten hocam. Olursa da çok kısa sürelerde olur. Thompson-Pleiss, Daye-Tyus ikilileri uyumlu olacaktır.Ben ikisininde özellikle birlikte oynadıklarında savunmada büyük problemler yaratacağını düşünüyorum inşallah yanılırım.
Savovicli günlerden Nenad Krstic yerine Pleiss aldığımız günlere. .
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Savovic'li gunlerde Alan Anderson'u alabilirdik..O zamanlarin hocasi Efes'i batirdigi gibi, ufak tefek hesaplarla bizide batirdi. Zaten ortalarda yok kayboldu Ama bize bu vizyonu yaratan mimar kesinlikle Ergin hocamizdir. Baska hocalar olsa Savovic tarzi adamlarla Uleb'te oynuyorduk.
Allah Ergin hocamizi ayirmasin.
Ercegi şu forumda belki de en çok sevenlerden biriyimdir ama pleiss ve daye Ercegle kıyaslanmaz. Ribo ortalamaları bile bir veri.Hücumda önemli silahları var ama hem kısalarımız kötü savunmacıyken hem de Daye gibi savunma açıklarını kapatmamız gereken biri varken Pleiss gibi yumuşak ve ayakları yavaş bir uzun hamlesi hiç olmadı.Avrupa'da en son Barcelona döneminde gerçekten çok kötü durumdaydı.
Hayırlısı diyelim.
Yalnız Daye ve Pleiss'da Erceg ayarı savunmacılar.