TKBL 1. Hafta | Beşiktaş 68-75 Galatasaray

68-75 kazandık. Bahar'ın en kritik anda aldığı basket faul ve kaydettiği 3 sayı galibiyette önemli rol oynadı.

Bahar 18S 5R 1A
Dubljeviç 18S 5R 1A
Martinez 15S 2R 5A
Bone 8S 4R 3A
Ayşegül 7S 1R 3A
Bahar 6S 2R
Casas 3S 3R 3A

GSbasket twitter'a gelen oylarla maçın en iyi oyuncusu Bahar Öztürk seçilmiştir.

026L7Y.jpg

Maç başlamadan önce rakibi küçümsemiştim haklı olduğumu gerçekten yapmak istediğimizi sahaya yansıtınca gördüm.Bence bu takım tamamlandığında ve birbirine alıştığında çok daha iyi olacak :)

Ekrem Memnun : Geçen yılki takım artık yok sil baştan yapıyoruz. Yeni bir inşaat başlattık artık. Daha yolun başındayız. Bugün çok kötü oynadık ama bu geçiş döneminde galibiyet çok önemli. Sabırlı olmalıyız.
Geçen yılın takımını kurmak için 2 yıl emek verdik. Şimdi bu süreyi kısaltıp daha hızlı gelişmeliyiz. Çalışmaya devam edeceğiz.

Queralt Casas potansiyelli bir oyuncu ama mücadelesi ve penetreleri dısında şutu istikrarsız bir oyuncu .Kesinlikle ligde Shavonte'nin yerine skorer bir oyuncu almaliyiz .. Oyunun sıkıstıgı anlarda topu eline teslim ettiginde skor bulabilecek bir oyuncu şart.. Geçen sezon bu gorevi Shavonte-Alba ve Sancho layıkıyla yerine getirmişti .. Bu sene o konumda bir oyuncu goremiyorum .

Yönetim ne yapıp edip Maya Moore'u takıma kazandırmali.
Onun dışında hiç kimse yok boşta bize seviye atlatacak kapasitede.
Casas Shavonte olamaz, Bahar da Alba olamaz.

Yeni gelen geçici yönetimden hiç ama hiç umutlu değilim. Yastık gibi. Hehehe hohoo hihihi ile mayısı buldurup bize (her branşta) acı, ızdırap ve hüzün bırakıp Ünal gibi gidecekler......

BJK TV nin naklen yayınladığı bir maçı bile lütfedip yayınlamadılar.

Yanlış anladıysam özür dilerim ama yönetimin basketbolu kulakarkası ettiği gibi bir duyguya kapılıyorum.Ağızlarından basketbol lafını hiç duymuyorum vede bu beni çok sinirlendiriyor.