TKBL 10. Hafta | Adana ASKİ 67-76 Galatasaray

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı normal sezonun 10. haftasında Adana ASKİ ile deplasmanda karşılaşıyor.Geride kalan 9 hafta sonunda 8 galibiyet-1 mağlubiyet elde eden ve ligdeki son maçında Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'yi 66-60 mağlup ederek liderliğe yükselen takımımız bir hafta önce Türkiye Kupası'nda karşılaşıp kaybettiği ASKİ'ye bu kez ligde konuk oluyor.3 Ocak Cumartesi günü Menderes Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 16:00'da başlayacak.
Avrupa'nın en iyi uzun rotasyonuna ve muhtemelen en dar kısa rotasyonuna sahip olan;basketbolun doğası gereği oyun kurulurken topa kısalar yön verdiği ve dolayısıyla uzunlardan alınan verim kısa performansına endeksli olduğundan adeta kambur yürümek zorunda bırakılan Euroleague şampiyonu takımımıza Adana deplasmanında başarılar diliyoruz.Kısa eksikliğinin sorumlularını da artık hamle yapmaya davet ediyoruz.

Kısa transferi icin bir kac mac daha kaybetmemiz gerektigini düsünüyorum . Liderlik ve avrupa iddamiz bitmeli .. Yoksa bu transferin bir anlamı kalmayacak .

Şu takıma Işıl ve Zellous gelse yine Euroleague şampiyonu oluruz Allah'in izniyle.

Uzun rotasyonumuz Real Madrid.
Kısa rotasyonumuz Balçovaspor.
Yazık günah !!

Duba Türkiye Kupası'nda oynamış olsa yine şampiyon olurduk.
Ama Ekrem Hoca Casas tercihi ile yönetime bir şeyler göstermeye çalıştı ama yine başarılı olamadi.
Hâlâ transfer yok.

Çok fazla zorlanmadığımız, bizim açımızdan keyifli bir maç oldu.. Adana Demirspor taraftarı da gelir diye çekiniyordum, malum 3 senedir sürtüşme yaşanıyor maçlarda ama onlar yoktu, fakat Hüseyin Sözlü doldurmuş yine de salonu.. Hatta kuzenimin söylediğine göre belediye çalışanlarının bazılarına maça gelinmesi için imza attırılmış, hatta ben kardeşim ve kuzenimi beklerken bir kısım taraftarı da içeriye biletsiz aldıklarını gördüm ki bu biletsiz grubun maçın 3. periyotun sonlarına doğru "Burası Adana burdan çıkış yok" "Çıkışta Allah'a emanetsiniz" "Adana Cimboma mezar olacak" diye kendi kendine havalara giren grup olduğunu düşünüyorum..

Maça gelirsek çok analiz yapmasını bilmem, zaten fotoğraf çekicem diye maçı doğru düzgün izleyemedim bile :p ama Kelsey iyiydi maşallah, Sancho attığından fazlasını kaçırdı diyebiliriz, Dubljevic çok süre almadı ama oynadığı zamanlarda iyi katkı verdi, Bahar fena değildi, Deniz maalesef yine bekleneni veremedi.. Maçın sonlarına doğru Casas'ı gördüm, o da gelmiş, tribünde oturuyordu.. Maçın sonunda ise foto çekmek için yukarıdan aşağıya inmiştim, maç sonu herkes ortada toplanacağı sırada Ekrem hoca Dubljevici bir fırçaladı, sonra da direkt soyunma odasına yolladı, nedenini anlamadım, kendisi de soyunma odasına giderken kızgındı..

Çok fazla zorlanmadığımız, bizim açımızdan keyifli bir maç oldu.. Adana Demirspor taraftarı da gelir diye çekiniyordum, malum 3 senedir sürtüşme yaşanıyor maçlarda ama onlar yoktu, fakat Hüseyin Sözlü doldurmuş yine de salonu.. Hatta kuzenimin söylediğine göre belediye çalışanlarının bazılarına maça gelinmesi için imza attırılmış, hatta ben kardeşim ve kuzenimi beklerken bir kısım taraftarı da içeriye biletsiz aldıklarını gördüm ki bu biletsiz grubun maçın 3. periyotun sonlarına doğru "Burası Adana burdan çıkış yok" "Çıkışta Allah'a emanetsiniz" "Adana Cimboma mezar olacak" diye kendi kendine havalara giren grup olduğunu düşünüyorum..

Maça gelirsek çok analiz yapmasını bilmem, zaten fotoğraf çekicem diye maçı doğru düzgün izleyemedim bile :p ama Kelsey iyiydi maşallah, Sancho attığından fazlasını kaçırdı diyebiliriz, Dubljevic çok süre almadı ama oynadığı zamanlarda iyi katkı verdi, Bahar fena değildi, Deniz maalesef yine bekleneni veremedi.. Maçın sonlarına doğru Casas'ı gördüm, o da gelmiş, tribünde oturuyordu.. Maçın sonunda ise foto çekmek için yukarıdan aşağıya inmiştim, maç sonu herkes ortada toplanacağı sırada Ekrem hoca Dubljevici bir fırçaladı, sonra da direkt soyunma odasına yolladı, nedenini anlamadım, kendisi de soyunma odasına giderken kızgındı..

Son durum dikkatimi çekti.
Umarım kötü bir şey yoktur.

Son durum dikkatimi çekti.
Umarım kötü bir şey yoktur.

Açıkçası ben de tedirgin oldum, maç sonunda hani takım ortada toplanır da Cimbom bom derler ya, millet tam toplanırken Dubljevic döndü gidiyordu, belki de dalgınlığına geldi bilemiyorum.. Acaba dedik hoca buna mı kızdı, neden hemen gidiyorsun gibisinden.. Yoksa başka bir şey yoktu ortada.. Umarım başka sorunlar yoktur, bünye artık dayanmıyor