TKBL 10. Hafta | Galatasaray Odeabank 68-48 Tarsus Belediye

Ligde yoluna kayıpsız devam eden Sarayın Sultanları Abdi İpekçi'de Tarsus Belediye'yi konuk ediyor.

Karşılaşmaya dair bilgiler:

Galatasaray Odeabank - Tarsus Belediye
7 Aralık Cumartesi 15:00
Abdi İpekçi SS

Kötü başladık, son anlarda toparladık.. Alba'ya skor anlamında birileri daha yardım etse iyi olacak, Nevriye nedense son günlerde çok tutuk.. Bir de Sancho ne zaman katılacak takıma bilen var mı? Umarım kötü dönmez sakatlıktan, ona çok ihtiyaç var.

Alba bu aralar takıma muhteşem bir katkı sağlıyor.Önümüzde iki tane zorlu KASKI ve Fenerbahçe maçları var.Bu maçlar öncesi hatta bu gece takıma Türk bir takviye yapılırsa tadından yenmez.O Türk isimi herkes biliyordur herhalde.Takımımıza bu maçlarda başarılar diliyorum.Alba bu maçta 25 sayı atmış,karşı taraf 48 sayı inanılmaz bir performans Albadan.Üstüne 4 rebound 3 asist yapmış.Nevriye de 10 sayı 10 rebound ile iyi bir performans sergilemiş ama önümüzde ki maçlar için takımın daha fazla işler yapması gerekiyor.

Tebrikler Sultanlar, ikinci yarı kendimize geldik ve farkı açtık.. Alba için yorum yok, nazar değdirmekten korkuyorum.. Şurada Şaziye + iyi bir guard bekliyoruz ama boşuna bekliyoruz.. Ben transfer beklemiyorum şahsen, o niyetleri yok

Maçın son saniyesinde, son hücumda rakip şut attığında potadan seken topa "haydi ribaunt" diye bağırabilecek kadar hırslı ve basketbolu seven bir hocanın takımı Sarayın Sultanları. Ekrem hocanın basketbol karakteri takımın içine işledikçe çok daha iyi olacağız inşallah.

Ordu maçından sonra 'Bizim hiçkimseyi hafife alma lüksümüz yok" demiştim.
Dünkü maçın ilk peroyodunda yine aynı sıkıntıyı yaşadık; konsantrasyon!
Oyuncularımızın işi gerçekten zor,3 günde bir maç ve her seferinde son topa kadar full konsantrasyon!
Ayrıca salonun boş olması da bir diğer dezavantaj; çok iyi savunma yaptığımız anlarda bile alkışla oyuncuların mücadelesini ödüllendirebilecek bir desteği göremiyoruz.
İnşallah Ekrem MEMNUN'un ve takımım şu mücadelesi hem yönetim hem taraftar kanadından gereken desteği görür.
Yönetimden beklentim Şaziye'yi şu takıma kazandırmaları; zira Fenerbahçe bu kadar kötü oynarken onlar da Şaziye hamlesi yapmak isteyebilirler.
Taraftardan beklentim de savunmaya ortak olmaları, bu mücadeleye alkış tutmaları.

Not: Sancho WNBA'de gerçekten ciddi ve iyileşme siürecinde dikkat edilmemesi halinde tekrar sakatlanmasına sebep olabilecek bir sakatlık yaşadı. Bu kapsamda tedavi sürecinde herkes dikkatli davranmaya çalışıyor. Birkaç hafta içerisinde oynayabilecek düzeye gelecek sanırım. Fenerbahçe maçında oynar mı? Ekrem Hocanın takdirine kalmış birhusus. Bu kadar yüksek tempoda oynamamıza rağmen çok şükür sakatlık yaşamıyoruz; o yüzden Sancho konusunda sağlık ekibi ve Ekrem Hoca en doğru kararı verecektir diye düşünüyorum.

Bu takıma şaziye ve ışılı rahatlacak avrupali bir guard cok farklı bir hava katacaktır . Sancho'nun da geldigini düşünürsek . Üç taze kan takıma level atlatır.

Teşekkürler Sami.. Eğer tamamen iyileşmedi ise bence hiç riske edilmesin Fener maçında.. İhtiyacımız olacaktır evet ama tamamen iyileşmeden riske edip oynatırsak ters bir hareketle tekrar nüksederse tamamen kaybederiz sonra

Takımla çalışmalara başlamış, Kaski maçında zormuş ama Litvanya'ya götürülecekmiş, büyük ihtimal o maçta oynaması bekleniyormuş, Litvanya'da oynarsa eğer Fener maçında da oynar diye düşünüyorum :)