TKBL 12. Hafta | Galatasaray 85 TED Ankara Kolejliler 58

29 Aralık Cumartesi
15:00 Abdi İpekçi S.S.

2012'nin son maçında evimizde TED Ankara Kolejliler'i ağırlayacağız.

Oynadığı 11 maçtan 3 galibiyet çıkarabilen TED, 11. sırada yer alıyor ligde. Derya Özyer'in geride bıraktığımız sene çalıştırıcılığını yaptığı Ankara temsilcisi maddi yoksunluklar nedeniyle bu sene kadrolarında sadece 2 yabancı ve devşirme Makbule Amachree'yi bulunduruyorlar. Oynadığı 9 maçta da çift haneli skor üreten ve bunların 5'inde double-double yapan Marcedes Walker 21.4 sayı-9.1 ribaund ortalamalarına sahip. Amerikalı pota altı oyuncusu şu anda liginde en skorer oyuncusu konumunda. Bir diğer yabancı Ana Dabovic de 18.1 sayı-3.5 asist-3.9 ribaund ortalamalarıyla dikkat çeken isimlerden biri.

Türkiye Kupası öncesi ve bu yılki son maçlarında başarılar takımımıza.

Yarın Her Zaman olduğu gibi gene salonda olacağım
TED in 3 tane etkili yabancıları var Makbule Amachree,Marcedes Marie Walker, Ana Dabovic gibi Bide yerli Duygu Firat var iyi katkı veriyorlar takımlarına gecen hafta edremit karşısında 4.periyotta son 5 dk kala 16 sayı öndeler iken bu saydığım yabancılardan 2 si 5 faulle dışarıda kaldıktan sonra az daha maçı veriyolardı :) hızlı tempoda oynamayı seviyorlar belki ilk yarı sorun çıkartabilirler.... +60 sayı gene yeriz gibime geliyor :)

Her zaman olduğu gibi takımın yanında olacağız. Zaten maçlara gelmeyip Fener yenilgisi sonrası laf edenlerde salona gelmeyeceği için yine bu takıma inanan bir avuç insan salonda yerimizi alırız sorun değil.

Her zaman olduğu gibi takımın yanında olacağız. Zaten maçlara gelmeyip Fener yenilgisi sonrası laf edenlerde salona gelmeyeceği için yine bu takıma inanan bir avuç insan salonda yerimizi alırız sorun değil.

Maçların şifreli kanallarda yayınlanması taraftara takımı unutturuyor. Açık kanalda yayınlansa, takımı takip etme fırsatı bulan taraftarda, maçları salonda izleme isteği uyanır ve en azından rakip, maç günü ve saati konusunda bilgilendirilmiş olur.

Burada iş GSTV ye düşüyor. Turksat üzerinden maçları yayınlamaya başlasa hem izlenme oranı artar, hem taraftara hem de takıma daha çok hizmet eder.
Geçen yıl erkek basketbol takımına verilen destekte EL de oynamasından daha çok maçların NTV de yayınlanması daha etkili olmuştur diye düşünüyorum.

Maçı seyredemedim. Sarayın Sultanlarını tebrik ederim. Bu arada Işıl'ın ayağındaki sakatlığın durumunu bilen var mı? Türkiye kupası öncesi bir süpriz yaşatmasın bize. O olmazsa çok çok zorlanırız. Allah korusun.

Işıl sakatlanmadı, zaten sakatmış. FB maçına da iğneyle zorunluluktan çıkmış. Bugün bu yüzden hoca pek riske girmek istemedi. Her ne kadar Işıl oynamak için diretse de bence doğrusunu yaptı hoca. Tebrikler takıma. Antalya da daha farklı olacaklardır. Gülşah'ın şu takım rotasyonunda yer almasını çok istiyorum. Gerçekten seviyorum onu. Umarım onun isteği kadar fiziği de buna yanıt verir:)

Bilgilendirdiğiniz teşekkür ederim. Antalya'da kupayı müzemize götüreceğimize inanıyorum. Tabi ki fb maçında yapılan hataları tekrar yapmazsak. Bugünkü galibiyetle moral depoladılar.

Maçların şifreli kanallarda yayınlanması taraftara takımı unutturuyor. Açık kanalda yayınlansa, takımı takip etme fırsatı bulan taraftarda, maçları salonda izleme isteği uyanır ve en azından rakip, maç günü ve saati konusunda bilgilendirilmiş olur.

Burada iş GSTV ye düşüyor. Turksat üzerinden maçları yayınlamaya başlasa hem izlenme oranı artar, hem taraftara hem de takıma daha çok hizmet eder.
Geçen yıl erkek basketbol takımına verilen destekte EL de oynamasından daha çok maçların NTV de yayınlanması daha etkili olmuştur diye düşünüyorum.

Geçen sene bu takımın maçlarını GSTV yayınlıyordu, yine de seyircisi az ve eleştireni boldu. Biz "ellerine sağlık" değil de "bu yemek tuzlu olmuş" demeyi tercih ediyoruz. Sorun özetle bu.

Geçen sene bu takımın maçlarını GSTV yayınlıyordu, yine de seyircisi az ve eleştireni boldu. Biz "ellerine sağlık" değil de "bu yemek tuzlu olmuş" demeyi tercih ediyoruz. Sorun özetle bu.

Bu konuda haklısınız.

GSTV izleyebilmek için digiturk uydusuna bakan bir anten gerekiyor dolayısıyla geçen yıl da şifreli bir kanalda yayınlanıyordu maçlar.