TKBL 13. Hafta | Galatasaray 79-64 AGÜ

Helal olsun kızlar hepinize, en azından ligde istediğimizi alıyoruz ve sorunsuz devam ediyoruz. Ama bu demek değil ki takımın ihtiyaçları yok.

Ooff ne galibiyetti ya.. Hakemler (yani azizin yalakaları, köpek demek istemiyorum, o güzelim hayvanlara hakaret) çok uğraşsa da, Ekrem hocayı atsalar da işe yaramadı, hatta ellerinde patladı Ekrem hocayı ihraç etmek, çünkü takımı müthiş ateşlendirdi.. Aslında teşekkür de etmek lazım onlara.. Çok güzel kapak taktık, ellerinize, kollarınıza sağlık kızlar

Tebrikler tamımıza... AGÜ gibi bir takımı 12 sayıdan geri gelip 15 sayı farkla yenmek kolay değil. Hakemler ilk yarı rakip takım hocasına çaldıklart TF ile niyetlerini belli etmişti. Ekrem Hoca'nın sinirlerine hakim olası lazımdı. Ama kendisine kızamıyorum. Onun yerinde başkası olsa, heralde çoktan istifa etmişti. Hocamız diskalifiye olduktan sonra takım daha da hırslandı. Neticede farklı galibiyet elde ettik.

İnşallah yol kazası yaşamadan önce normal sezon liderliğine, sonra şampiyonluğa ulaşırız. :)

Ligi lider bitirmek için elinize gelen fırsatı geri çevirmedik.
Ilk yarıda zorlansakda, hakemler sorun çıkarsa da Nuria'nın önderliğinde kazanmasını bildik.
Tebrikler Sarayın Sultanlarına :)

İstanbul Üniversitesi, maçı kötü hücum ettiğimiz güne geldi ve sanırım 5'te 0 sonrasıydı. O maçı da alsak ligi şu an lider bitirmeyi garantilemiştik. Şimdi Fener, AGÜ, Üniversite deplasmanlarına gideceğiz, buradan 2 galibiyet çıkarmalıyız.

Bu arada hakkını yemeyelim bugüne kadar hataları olduysa bile Nuria bugün her türlü övgüyü haketti 40 dakika kesintisiz kolay iş değil sadece Işıl yapıyordu şimdi birde Nuria yaptı bunu :)

Taraftar ortalaması olarak yokları oynadığımız bu şubede direnişimiz takdire şayan. Yönetim zaten bahanesi arıyor falan ama taraftarın bu ilgisizliği harbiden üzücü.

Ekrem hoca bugüne kadar iyi bile dayandı bu hakemler için. Bizim kara listemizde olan Emin Moğulkoç , Murat Biricik , Engin Kennerman'ın yönettiği maçları ya kazanamıyoruz ya da olaylar oluyor. Dün de aynı şekil yine olay oldu ve koçumuzu diskalifiye ettiler. Ayhan Avcı'ya da selam olsun bu arada.

Ekrem hoca oyundan atıldıktan sonra adeta şaha kalktık. Takım yapılan haksızlığa isyan etti adeta. Helal olsun , yürek koyduk kafalarına vura vura kazandık. Bu galibiyet yenilmemizi bekleyen pusuculara gelsin. Daha çok beklersiniz.