Takımı bu hale düşürenlerin;
Allah yuvalarını bozsun.
Evlerini ateşler sarsin.
Birliklerini bozsun.
Allah yuvalarını bozsun.
Evlerini ateşler sarsin.
Birliklerini bozsun.
Abla o sen miydin? Ya keşke konuşsaydık, iyi oldu tanıştığımız ben nöbet çıkışı biraz yorgundum zaten geç gelmiştim maça...Tolga, Kelsey ve Fowles sorularını soran bendim, ben Müge abla ile konuşurken yanımızda biri vardı, demek o da senmişsin Elimizdeki oyuncuları kaçırmayalım yeter dedi resmen Müge abla, hepsinin suratlar asık, kızların bile, ben de Ekrem hocanın yanına gidemedim ilk önce, çok sıkıntılı olduğu yüzünden belliydi
Abla o sen miydin? Ya keşke konuşsaydık, iyi oldu tanıştığımız ben nöbet çıkışı biraz yorgundum zaten geç gelmiştim maça...
Valla abla Müge Hanım'ı öyle görünce inancımı kaybettim aslında. Kadının içi doluydu belli bayağı dudak büktü, biraz daha ısrar etsek yönetime giydirecekti o da.
Yalnız Sancho takım otobüsüne binmedi, ben onu bekledim ama yoktu. Gözümden mi kaçtı yoksa binmedi mi gerçekten biliyor musun?
Nevriye en son çıkan oyuncuydu, sen Nuria ile fotoğraf çekilirken geldi o da.Sima olarak tanımadığımız için birbirimizi kim olduğumuzu bilemedik tabi Sancho doping testindeydi, bir arkadaş birazdan çıkar bekle istersen demişti, takım ondan önce hareket etti ama kardeşim ve kuzenimi daha fazla bekletmek istemedim, zaten yeteri kadar beklettim diye
ben de Nevriye'yi göremedim