TKBL 16. Hafta | Botaş 55-51 Galatasaray

Tolga, Kelsey ve Fowles sorularını soran bendim, ben Müge abla ile konuşurken yanımızda biri vardı, demek o da senmişsin :) Elimizdeki oyuncuları kaçırmayalım yeter dedi resmen Müge abla, hepsinin suratlar asık, kızların bile, ben de Ekrem hocanın yanına gidemedim ilk önce, çok sıkıntılı olduğu yüzünden belliydi :(
Abla o sen miydin? :D Ya keşke konuşsaydık, iyi oldu tanıştığımız ben nöbet çıkışı biraz yorgundum zaten geç gelmiştim maça...
Valla abla Müge Hanım'ı öyle görünce inancımı kaybettim aslında. Kadının içi doluydu belli bayağı dudak büktü, biraz daha ısrar etsek yönetime giydirecekti o da.
Yalnız Sancho takım otobüsüne binmedi, ben onu bekledim ama yoktu. Gözümden mi kaçtı yoksa binmedi mi gerçekten biliyor musun?

Abla o sen miydin? :D Ya keşke konuşsaydık, iyi oldu tanıştığımız ben nöbet çıkışı biraz yorgundum zaten geç gelmiştim maça...
Valla abla Müge Hanım'ı öyle görünce inancımı kaybettim aslında. Kadının içi doluydu belli bayağı dudak büktü, biraz daha ısrar etsek yönetime giydirecekti o da.
Yalnız Sancho takım otobüsüne binmedi, ben onu bekledim ama yoktu. Gözümden mi kaçtı yoksa binmedi mi gerçekten biliyor musun?

Sima olarak tanımadığımız için birbirimizi kim olduğumuzu bilemedik tabi :) Sancho doping muayenesindeydi, bir arkadaş birazdan çıkar bekle istersen demişti, takım ondan önce hareket etti ama kardeşim ve kuzenimi daha fazla bekletmek istemedim, zaten yeteri kadar beklettim diye :)

ben de Nevriye'yi göremedim

Sima olarak tanımadığımız için birbirimizi kim olduğumuzu bilemedik tabi :) Sancho doping testindeydi, bir arkadaş birazdan çıkar bekle istersen demişti, takım ondan önce hareket etti ama kardeşim ve kuzenimi daha fazla bekletmek istemedim, zaten yeteri kadar beklettim diye :)

ben de Nevriye'yi göremedim
Nevriye en son çıkan oyuncuydu, sen Nuria ile fotoğraf çekilirken geldi o da.

Sıralamadaki avantajı kaybetmemeliyiz .Sultanlarımıza güvenimiz tam ama bir yere kadar, bu kadar dar rotasyonla işimiz çok ama çok zor. Yönetimin bir an evvel bu krize el atması gerekiyor. Özellikle kelseyi geri getirmeliyiz yoksa durum iç açıcı değil. En önemlisi ise hafta içi oynanacak wisla maçında seyircimizin takımına olan inancı göstermesi.Bizim onlara vereceğimiz büyük destek müthiş moral kaynağı ve güven kaynağı olur...

Başta yabancılar olmak üzere tüm takım 6 aylık yönetimin ıstırabına ne kadar sövse haktır.Şu dakikadan sonra sonuçlardan yana beklentim yok,benim için Euroleague şampiyonluğu Galatasaray'ın zirvesiydi öyle de kalacak.2 yıldır formamızı giyen tüm oyuncuların canı sağ olsun,Galatasaraylılar ne görmek istiyorsa onu yapıyorlar her daim.

Bu arada az ama güzel bir taraftar vardı.. Ben biraz daha fazla taraftar bekliyordum açıkçası, Aski maçında daha çoktuk.. Maç başladığında "Özgecan ölmedi, kalbimizde yaşıyor" ve "Susma haykır, kadına şiddete hayır" tezahüratları yapıldı.. Seneden seneye maça gelen taraftarlarımızda kadın basketbolunu gerçekten takip eden kitlenin arttığını görüyorum.. Önceden genel olarak gelen kitle sadece marş söyleyip, hoplayıp, zıplayıp gidiyordu.. Maçın başından sonuna kadar kızlara ve Ekrem hocaya destek verdiler, yenilsek bile maç sonunda "paranız ödenir, hakkınız ödenmez" diyerek sahip çıktılar

Kızlara helal olsun,7,5 kişi oynuyorlar. Benchten sadece Ayşegül ve Duba katkı veriyor, Baharda 0,5 (Bu sene extra kötü oynuyor maalesef )
Yine de maçın son saniyesine kadar mücadeleyi bırakmadılar .
Yalnız Ekrem hocayı biraz moralsiz gördüm ben,yoksa 7 sayı öne geçilen Botaş maçını kaybetmezdi.Tabi Botaşın şansını da unutmamak lazım yedek pivotları Teresa kendisinin bile beklemediği kadar katkı verdi, olsun nazar boncuğu diyelim bu maça canları sağ olsun kızların (sanki akılları Euroleague maçındaydı biraz)