• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL 2010-2011 Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yunus Taylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın pili bitti gibi.. Umarım geri dönebilirler

3.periyotda vurdu geçti Fenerbahçe,14 oldu fark.

Skor ne durumda, ben Akatlar'ın oralarda olduğum için bakamıyorum da..

68-51 fener önde.

86-59 aldı fb.

Zorlar mı Bjk deniyordu farka bak... Neyse biz kendi işimize bakalım elalemden bize hayır yok

Kadın basketbol maçında;
İnönü'de Samiyen'de kral sensin bu alemde, diye tempo tutan bir rakibimiz var

Alperen Küçük' Alıntı:
Kadın basketbol maçında;
İnönü'de Samiyen'de kral sensin bu alemde, diye tempo tutan bir rakibimiz var
Önce zeka sonra rakip olmak diyorsun... :)

Botaş'ı bizim maç hariç hiç izlemedim ama içimden bir ses yarın Fener'e bir sürpriz yapacaklar diyor.

WNBA'de Atlanta Dream forması giyen Angel McCoughtry, Fenerbahçe ile anlaştı.

24 yaşındaki McCoughtry, 2009 yılında WNBA'de "yılın çaylağı" ödülünü aldıktan sonra Avrupa'da Kosice forması giymiş ve takımını çeyrek finale taşımıştı.

2010 Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan ABD Milli Takımı'nda Taurası'nin ardından en skorer isim olan McCoughtry, kadın basketbolunun en büyük yıldızlarından biri olarak tanınıyor.

Euroleague ilk turunda Macar Euroleasıng Sopron takımının formasını giyen 1.87'lik forvet, Fenerbahçe'ye karşı iki maçta oynamış ve Macaristan'da attığı 39 sayıyla dikkat çekmişti.

ntvspor

Botaş Feneri zorluyor
inşallah yenerler...
35-33

ilk yarı 42-41 botaş onde...yine klasik butun takımlarımızı yabancılar sırtlıyor..
p.taylor 16 s
matoviç 10 s
botaş nancy anderson 22 s ( yarısını kendi atmış)

aslında fb yenilmeyecek takım değil hele hele şu durumda iken..botaş için büyük fırsat...bu arada fb maclarında çok dikkat ediyorum hana ve anna vajda ikisinde yine hiçbir şey yok..aslında yabancı olarak bu sene cok sıkıntıları var bu iki oyuncuda onlar için tam bir fiyasko oldu..ama penny taylor yine tek basına yabancı olarak sırtlıyor onları....

Umarım yenebilirler ama maç sonuna doğru dirençleri kırılır gibime geliyor..

Boddie ve Joel Anderson maç sonuna kadar böyle götürebilirse şansı var Botaş'ın diğer oyunculardan hiç katkı gelmiyor çünkü.

Her topu içeri indirmeyi başarıyo fenerbahçe

matoviç ve taylor aldılar sırtlarına takımı götürüyorlar..iki oyuncu bile bu kadar etkiliyor işte..bayan basketbol bu.....

Hiç bir şey bilmiyorum da bu Mehmet Baturalp ne ağlıyor öyle ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri