TKBL 22. Hafta | Fenerbahçe 54-72 Galatasaray

Ben maçı açtığımda 20 sayı falan öndeydik, ben açınca cıvıttı bizimkiler, bende sorun var galiba :p şu gözler fenerin evinde bu farklı skoru da gördü ya, teehhh.. Aman nazar değmesin..

Sancho gibi karakterler her zaman basarili olur. Bize onun gibi oyuncular gerekli kazanma hirsi, her topa atlar. Umarim seneye de kalir.

Allaahhhııııımmmm.. Nasıl bir anda keyfim yerine geldi anlatamam.. Valla ne yalan söyleyeyim kazanacağımızı hem de kendi evlerinde böyle fark atacağımızı ummuyordum.. Helal size kızlar

Helal olsun koça da kızlarımıza da... :) En son ne zaman deplasmanda kazanmıştık, hatırlayan var mı? :)

Periyot skorları:
20-19
8-17
11-23
15-13

Galatasaray ile Fener arasındaki fark: Aziz küçülecez dedikçe takım dahada küçüldü,

GS yönetimi bizde küçülecez dedikçe Ekrem Hoca sen küçük dedikçe biz daha da büyücez dedi :)

Helal olsun Bu kızlar bu senede hem içeriden hem dışarıdan önlerine konan bütün engellere rağmen onur mücadelesini kazanıp ŞAMPİYON olacaklar inşaAllah. Ekrem Memnun biz MEMNUN...

Aziz yıldırım Avrupa liginin ilk maçında taraftara küfür etmeyin falan diye talimat veriyordu.. Yok muydu bugün maçta, toplu halde küfürler edildi yine de.. Demek Avrupa ligi için şovmuş, zaten hiç inandırıcı da gelmemişti o gün

Bu takım için ne desek az. Tabi bu galibiyeti çoğumuz Euroleague'de olsun isterdik fakat lig için ipler zaten bizim elimizdeydi artık tamamen bizim elimizde. Fenerbahçe'yi deplasmanda nefes alma imkanı bile vermeden eze eze yenmek her takımın harcı değildir. Bu galibiyetin baş mimarı olan Ekrem Memnun'a ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Galatasaray'ın en güzel takımı sizsiniz !

Başta Koç'umuz tüm takımın alnından öpmek gerek.
Yalnız,2 kişi yabancı fimlerdeki gibi special thanksi hak ediyor;
1-Ayşegül çok büyük oynadı bugün ve gelecek günlerin ışığını gösterdi aferim sana kızm
2- Bu gecenn en büyük alkışı hakkedeni ( bugüne kadar düşündüklerim için özür dilerim ) Deniz eline ,koluna, yüreğine sağlık sadece ilk yarının sonunda attığın 3lük bile gelecek yıl için kontrat sağamalı AslanYüreklim :

Maç öncesi, liderlik için bizim maçı ve diğer maçlarını kazanıp, bizim ise ekstra yenilgi almamızı hesaplayanlar, maç ortasında ve sonunda en önemsiz derbi diyorlar.. Yersen