TKBL 22. Hafta| Panküp Kayseri Şeker: 68 - Galatasaray MP: 77

Bu takım şampiyonluğu sonuna kadar hakediyor bence de. Muazzam bir performans gösteriyorlar sene başından beri ve umarım bu performanslarının sonucu olarak şampiyonluk ipini göğüsleyecekler. Finalde onları yenerek şampiyon olsak keşke...
 
Maçı izleyemedim, ancak skor takibi yapabildim. Maçta bana göre en kritik anlardan biri Panküp´ün bulduğu üçlükle kendilerine güven geleceği sırada Gülşah´ın verdiği yanıttı. Gülşah´tan kritik anlarda takıma katkı vermeye devam etmesini bekliyoruz. Stresli geçen maçta oyuncularımızın varını yoğunu sahaya koyup kazandığını görmek çok güzel.

Sezon boyunca hiçbir hedefi olmayan futbol takımı için Aslantepe yollarına düşen taraftarı salonlarda görmek isteriz artık. Gerçi salondaki mücadeleyi gördükçe futbolculara olan öfkeleri katlanacak ama...

Geçen sene yaşanan üzücü olaylara rağmen salondaki yerini alıp kızlarımızı yalnız bırakmadıkları, ellerinden geldiğince takıma destek verdikleri için Kayserili taraftarlarımıza gönülden teşekkürler. Onlara daha çok ihtiyacımız olacak.
 
Öncelikle kızlarımıza bize bu güzel galibiyeti yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Onlar herşeyin en iyisini hakediyorlar, bugün bizde elimizden geldiğince onların yanında olmaya çalıştık.
Maçı aslında başından sonuna kadar rahat bir şekilde üstün götürdük. Son dakikalarda yaptığımız bir kaç ufak hata yüzünden 3 sayıya kadar indi maç ama Tamika ve Seimone olayı bitirdiler. Fowles'dan çok fazla skor katkısı alamadığımız bugünde Dooneka'nın katkısı önemliydi. Gülşah kritik anlarda skora katkıda bulundu, çok önemliydi.
Maçın benim için en komik anı da bizim bozuk İngilizce telaffuzumuzla Augustus diye bağırmamız ve Augustus'un bizi anlayamamasıydı. :D Daha sonra yanındakilerden birisi bizi gösterdi senin adını söylüyorlar diye oda şaşırdı ben mi diye. :D
 
Çok güzel bir takım olduk artık. Oyuncular biribirine güveniyor ve destekliyor. Yüzler gülüyor. Kayeri gibi zor bir deplasmandan, zaman zaman sıkıntı yaşasak bile hiç geri adım atmadan ve rakibe bizi yakalayabilecekleri hissini vermeden galibiyetle dönmek çok önemliydi. Bu maçın bizi nerelere götürebileceğini hepimiz biliyorduk. Açıkcası Türkiye Kupasından sonra bir rahatlama olabileceğine dair endişem vardı ama sağolsun kızlar bunu hiç göstermeyerek bu sene şampiyon olmayı ne kadar çok istediklerini gösterdiler. Onlar görevini fazlasıyla yapıyor, artık sıra bizde.

Kayseride takımımızı destekleyen herkese çok teşekkürler.

Saygılar.
 
Türlü alavere dalavereye girerek skoru takip edebildim.46-30'dan sonrası geçmek bilmedi bir türlü.Saha içini göremeyince kuruntuları katlanıyor insanın.Farkın azaldığı anlarda takıma güvensem de Sylvia'nın istatistiği acaba dedirtti.Tamika ve Augustus'un yanında Gülşah'ın katkısı önemliydi gibi geldi bana.:D
Maçı Taksim'de izlemeyi isterdim ama şartlar el vermedi.Mersin maçında elimden geldiğince telafi ederim.
 
ipekçideki fener maçından sonra, bu sezon şu ana dek oynadıgımız en kritik maçdı. açıkçası ben, türkiye kupası kazanıldıkdan sonra, biraz rehavet korkusu taşıyordum üzerimde bu maç öncesi. ancak korktugum başıma gelmedi, oyuncularımız maçın öneminin fazlasıyla bilincinde gözükdüler.
2.periyodun ortasına kadar, hucumda aksaklıklarımız oldu, ancak gecen haftaki fener maçından sonra bu maçdada ciddi hucum ribauntu üstünlüğümüz bizi maçda tuttu. daha sonrada belkide sezonun en iyi bikaç dakikasını oynayan hodgesin ekstra katkısıyla güzel bir farkla girdik soyunma odasına. maçın son 2 dakikasına kadarda rahat kazanıcaz havasında götürdük maçı. 1 dakika içinde rakibin 9-0 lık serisiyle birlikde tekrar sıkıntıyamı girdi diye maç diye düişünürken, neyseki hemen toparlandık ve cok istedgmiz liderlilkle beraber muhtemel final serisinde saha avantajını aldık.
 

Üst