TKBL 22. Hafta| Panküp Kayseri Şeker: 68 - Galatasaray MP: 77

Tarih:20.Mart.2011 Pazar
Saat: 15.30
Yer: Kadir Has Kongre Merkezi
Yayın: GS Tv

Şampiyonluk için çok kritik bir maç.. Kazanıp ligi 1. sırada bitirmek ve olası play-off finalinde saha avantajına sahip olmak istiyoruz.Türkiye Kupasını almış olmanın morali ile sahada olacağız.. Kader maçlarımızdan biri bu sene için.. Forumumuzun isteği ve talebi doğrultusunda GS Tv de maçı yayınlama kararı almıştı.
 
Tüm sezona bedel bir maç umarım maç gününe kadar iyi dinlenirler ve maçına önemine yakışan iyi bir oyunla galip döneriz bir kaza olmaması şart güvenim sonsuz kızlara..
 
Şampiyonluk yolu Kayseri' den geçiyor arkadaşlar. Sezonun şu ana kadar olan bölümünde en önemli maçlardan biri. İmkanı olan herkes salonda olmalı!
 
Orada olacağız. Kayseri Galatasaray için deplasman değildir bunu bir kez daha göstereceğiz ve kızlarımız bize güzel bir galibiyet hediye edecekler. Çok güzel bir gün olacak bir de Sylvia smaç yaparsa tadından yenmez o anı canlı canlı görmek istiyorum :D
 
Eee? Önder Çiçekoğlu kaldırmıyor mu Otobüs? Şöyle ailecek deplasman yapsak güzel olmazmıydı? Gerçi dün geliyorum dedi bir daha görünmedi ortada. Otobüs işi de ona benzerse telef oluruz:)
 
Herkes bu maçın ne denli önemli olduğunun farkında. Bana göre rakibin en önemli kozları hareketli uzunları. Nakia Sanford ve La Toya Pringle potaya çok hızlı hareketleniyorlar. Ribaunt üstünlüğümüzü kaptırmamamız lazım. Eski oyuncumuz Vickie Jonhson ve son maçlarda her ne kadar lig başındaki kadar formda olmasa da Bahar'a (Barbara) dikkat etmek gerekiyor. Ayhan Avcı böyle maçları sever, oldukça zor olacak. Kupa yorgunluğunu hemen atlatır ve konsantrasyonumuzu kaybetmezsek kazanıp döneriz.

Salonda olacağız inşallah..
 
Sezonun en önemli maçı belki de. Tüm bu emeklerimizin karşılığını alabilmek için mutlaka kazanmalıyız. Şampiyonluğa uzun seneler sonra daha da yaklaşabilmek için 1. olup saha avantajını alacağız inşallah. Başarılar kızlar...
 
Maç çok ama çok önemli. Son 11 sezonun 10'da normal sezonu lider bitiren takımlar şampiyon olmuş. Tek istisnayı, 2003 yılında Ceyhun Yıldızoğlu'nun Botaş'ı yapmış. Normal sezon lideri Fenerbahçe'yi yarı finalde, finalde de Erdermir'i yenip şampiyonluğa uzandı Adana ekibi. 2003 sezonunu dışarıda tutarsak; Fenerbahçe normal sezonu lider bitirdiği 7 sezonda şampiyon olurken, Botaş, Galatasaray ve Beşiktaş da 1'er kez normal sezonları lider tamamlayıp, aynı sezonların sonunda şampiyonluğa ulaştılar.
 
Sezonun en önemli maçı geldi çattı.

Bu maçı kazanmak demek; Fenerbahçe'yle final serisini kendi evimizde en az 6-7 bin kişi ortalamasıyla oynamamız ve bu maçları kazanmamız halinde şampiyon olmamız demek.

Kızlara güveniyorum.
 
Sezonun en önemli maçı geldi çattı.

Bu maçı kazanmak demek; Fenerbahçe'yle final serisini kendi evimizde en az 6-7 bin kişi ortalamasıyla oynamamız ve bu maçları kazanmamız halinde şampiyon olmamız demek.

Kızlara güveniyorum.

Evet bu maç çok önemli gerçekten Alırsak inşallah final serisinde kulüp ve taraftar iyi bir organizasyon yaparsa 7-8 bin ortalama iler oynarsak kendi evimizde fener bizi yenemez hatta süpriz yapıp rakip evidende de bir maç alacağımızı düşünüyorum. neyse ilk önce bu maç haydi kızlar..
 
Az önce Tolga Kaplan ile konuştum. O da üzüldü bu maça gitmeye kendimi çok konsantre etmiştim. Tüm hafta FB maçını değil bu maçı düşünmüştüm. Sağlık olsun. Rakip sezon başı FB'yi de yenmişti. Bu yüzden boş takım olarak görmemek lazım. Ama sezon başı üst üste yendiğimizi de hatırlamak lazım. Sonuçta şampiyon olacağını söylediğimiz dişi aslanlarımızın bu engeli kolay aşacağına inanıyorum. Onlar işlerini ciddiye aldılar mı engel tanımıyoruz. Sylvia'nın sakatlığı kalmadı Tamika takımın parçası oluyor artık iyice. En önemlisi GSTV'de yapılan söyleşide Işıl'ın Seimone'u Tii'ye alması Sylvia'nın şakaları (dans olayı) Takım olduğumuzu da gösteriyor. Yanlarında olamadık ama en azından kalbimiz onlarla. Adam gibi bir yönetimimiz olsaydı o arabayı onlar kaldırırdı. İstemememe rağmen "Abdürrahim Albayrak acaba yönetime mi girse" diye düşünmeme sebep olan bir durum bu bence.. :)

Neyse yenin gelin kızlar...
 
Eve şimdi geldim yolculuk için hazırlanmak için ama gidemiyomuşuz. Olsun kendimiz olmasa da kalplerimiz aslan yürekli kızlarımız yanında.
 
Ne diyorduk maçlarda, 'haklıyız kazanacağız'. Kalplerimiz sizler ile Sarayın Sultanları, sezonu lider tamamlayacağınıza dair inancımız tam. Alalım saha avantajını, gerisini bize bırakın.
 
Siz bu maçı alın, gerisini bize bırakın. Kalplerimiz sizlerle, kötü giden şu sezonda yüzümüz sizlerle gülüyor. Erkek takımından sonra sizde güldürün yüzümüzü. Haydi aslanlar..
 
Şampiyonluk maçı! Açık ve net, şu maçı bitirip saha avantajını eline alırsan, son iki maç üst üste yenip psikolojik üstünlüğü ele aldığın rakibin karşısında şampiyon olman yüksek ihtimal. Orada olmaya planlıyordum ama ne yazık ki gerçekleşmedi, sağlık olsun; kalbimiz sizinle!
 

Üst