TKBL 3. Hafta | Adana ASKİ 68-82 Galatasaray

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray Kadın Basketbol Takımı normal sezonun 3. haftasında Adana ASKİ'ye konuk oluyor.İlk iki haftayı galibiyetle geçen Sarayın Sultanları'nın normal sezon liderliği yolunda çizgisini sürdüreceğini umduğumuz karşılaşma 31 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da Menderes Spor Salonu'nda oynanacak.

İlk periyotta Kulichova 10,Dubljevic 9,Bahar 4 şeklinde ilginç bir skor dağılımı ve yenen 9 sayı vardı.İkinci periyotta savunma baya düşmüş.Rotasyon tamamlanana kadar galibiyeti merkeze yerleştirmek en doğrusu gibi gözüküyor.

3PlYA0.jpg

Kazandık kazanmasına da hep farklı kazandık da maç içinde gidip gelmeler çoktu
14-15 sayılardan 3 sayıya kadar düşürttürdük farkı bu diferansiyel çok fazla bunun sebebini çözmek lazım
ama farkın azaldığı anlarda da yine farkı açmasını biliyoruz bu da muazzam bir şey
tebrikler.

Kazandık kazanmasına da hep farklı kazandık da maç içinde gidip gelmeler çoktu
14-15 sayılardan 3 sayıya kadar düşürttürdük farkı bu diferansiyel çok fazla bunun sebebini çözmek lazım
ama farkın azaldığı anlarda da yine farkı açmasını biliyoruz bu da muazzam bir şey
tebrikler.

( ama farkın azaldığı anlarda da yine farkı açmasını biliyoruz )

Bu numara Avrupa maçlarında sökmüyor,Ligte idare eder bu durum ama EL'de karşımıza hep sorun olarak çıkacaktır maç içindeki istikrarsızlık,hem başa baş giden durumlarda hemde yenik durumdayken hücumda tıkandığımızda son EL GAK maçında olduğu gibi skor üretme sorunu mutlaka çözülmeli,EL maçlarında bu sıkıntıları çok yaşıyoruz ve bu sorunlar devam ettikçede yaşamaya devam ederiz ama aşacaklarını umuyoruz İNŞAALLAH.

Şahsen benim Avrupa liginde pek bir beklentim yok, gidebildiğimiz yere kadar gidilsin.. Avrupa şampiyonluğunun tekrarlanmasını elbette çok istiyorum ama yönetim bazında oldukça yalnız bırakıldılar, takım küçüldükçe küçülüyor, adam gibi takıma sahip çıkacak, para sorununu çözecek yönetici gelmedikçe de ikinci şampiyonluk zor gibi.. Ligi şampiyon bitirelim, sezon içerisinde takımda huzursuzluk olmasın yeter.

Salonda izlemek gerçekten çok keyifli ya, İstanbuldaki taraftarın çoğu bunun kıymetini bilmiyor, keşke Adana'nın 3-4 takımı daha olsaydı :) Müge ablaya Kizer neden oynamıyor diye soracaktım ama kendisini yakalayamadım :) Kizer çok çabuk benimsemiş takımı, Ekrem hoca ile birlikte bizim tribünde oturdu, sürekli kızları motive edici şeyler söyledi, taraftarı ilgiyle izledi, onları alkışladı falan, sempatik birisi :) Martinez ısınırken leblebi gibi üçlük atıyordu ama maça gelince o üçlüklerden eser yok :/ Geçen seneki Martinez'i özledim ben.

Aski şu ana kadar hayal kırıklığı oluşturdu bende, açıkçası böyle kötü performans beklemiyordum, bu maç için değil genel olarak, ligin henüz başı gerçi.. Umarım düzelirler de küme düşme hattından uzaklaşırlar

Kaybedebileceğimizi düşünüyordum Adana'da. Ekrem Memnun tribünde olmasına rağmen iyi reaksiyon verdi takım, iyi hazırlanmışız.

Maçta sevindirici noktalar; Loyd'un 26 sayısı, Işıl'ın 8 asisti ve Nevriye'nin parkeye adım atması.