Şahsen benim Avrupa liginde pek bir beklentim yok, gidebildiğimiz yere kadar gidilsin.. Avrupa şampiyonluğunun tekrarlanmasını elbette çok istiyorum ama yönetim bazında oldukça yalnız bırakıldılar, takım küçüldükçe küçülüyor, adam gibi takıma sahip çıkacak, para sorununu çözecek yönetici gelmedikçe de ikinci şampiyonluk zor gibi.. Ligi şampiyon bitirelim, sezon içerisinde takımda huzursuzluk olmasın yeter.
Salonda izlemek gerçekten çok keyifli ya, İstanbuldaki taraftarın çoğu bunun kıymetini bilmiyor, keşke Adana'nın 3-4 takımı daha olsaydı
Müge ablaya Kizer neden oynamıyor diye soracaktım ama kendisini yakalayamadım
Kizer çok çabuk benimsemiş takımı, Ekrem hoca ile birlikte bizim tribünde oturdu, sürekli kızları motive edici şeyler söyledi, taraftarı ilgiyle izledi, onları alkışladı falan, sempatik birisi
Martinez ısınırken leblebi gibi üçlük atıyordu ama maça gelince o üçlüklerden eser yok :/ Geçen seneki Martinez'i özledim ben.
Aski şu ana kadar hayal kırıklığı oluşturdu bende, açıkçası böyle kötü performans beklemiyordum, bu maç için değil genel olarak, ligin henüz başı gerçi.. Umarım düzelirler de küme düşme hattından uzaklaşırlar