TKBL 3.Hafta | Galatasaray 77-60 Botaş

Martinez ve casas şuta tepki olarak dogmuş ... Nerede ısıl , zellous , alba , nerede martinez , casas ve barbara .. Bir takım ancak bu kadar sabote edilebilirdi .. Şu kötü dönemde kazanabildigimiz tüm macları kazanmalıyız. Şampiyonluk ev sahibi avantajından geçiyor ..

VyjGjP.jpg

Eleştirmek için değil ama oyuncuların performanslarına bakıp umut kesmek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Maçı izleyemedim ancak istatistiklere (ve BLMA maçındaki gözlemlerime) dayanarak, Casas ilgi çekici.

Kadroya gelirsek; yerin dibinde, rezil bir kadro değil. Bu kadar moral bozmak, haksızlık olur.

Ayşegül, Bahar ve Nevriye Türkiye; Nuria ve Sancho İspanya ve Jelena Karadağ Milli Takım oyuncusu.
Queralt ve Deniz ise performanslarıyla bu sene Milli Takım kampına çağırılıp sonradan vazgeçilen 2 isim.
Şebnem ve Kelsey'i anlatmama gerek yok sanırım.

İrem ve İnci genç oyuncularımız. Süre aldıklarında, tecrübe eksikliğinden ötürü hata yapacaklar. Mükkemmeliyete giden yol, hata yapmaktan geçer. Bu sene süre alırlarsa, özellikle taraftar, tolerans göstermeli.

Elit bir skorer almadığımız müddetçe bu kadromuzun Ekrem Hoca'ya rağmen başarılı olabileceğini düşünmüyorum.Nevriye'nin son senesiyken, geçen sene yaşadığımız başarılar ortadayken , yönetimin bu takım için fedakarlık yapması gerekirken, bütçe düşürülmesi belkide 2. bir EuroLig şampiyonluğundan etti bizi.Neyse çokça kez konuştuk zaten bunları.Kulüp olarak mükemmel takımlarımızı kusursuzlaştırmak yerine önüne engel koymayı çok iyi yapıyoruz...

Pota altın olmadan ray alleni getirsen faydasız. şutör eksikliğini sadece oyuncuya bağlayamayız. Pota altından dışarıya oyun dönmüyor. Oyuncu şut atarken kaçırsa da hücum ribaundını kovalayacak bir uzun olduğunu bilmesi bile şutunu etkiler. O yüzden nevriye ve sancho dahil olduktan sonra bir de bakmak lazım ne olup bitiyor