TKBL 4. Hafta | Homend Antakya BLD 61-68 Galatasaray Odeabank

Fenerbahçe'de bu sezon birşeyler eksik gibi. Konsantrasyonları düşük. Biz aklımızı başımıza toplayıp biraz kendimizi toparlarsak bu sene özlenen şampiyonluk gelir.

Fenerbahçe'de bu sezon birşeyler eksik gibi. Konsantrasyonları düşük. Biz aklımızı başımıza toplayıp biraz kendimizi toparlarsak bu sene özlenen şampiyonluk gelir.

Ligin bir işe yaramadığının farkındalardır. Sonuçta bizden iyi takımlar. Olası bir final eşleşmesinde biz 26-0 ile gelsek onlar 18-8 ile bile gelse 1 kez yendiler mi iş bitiyor. FB'den 5 maç üzerinden 3 maç alacak durumumuz yok. Bu sene de yok. Eksikleri yok fazlaları var diyelim. Aşırı güven. Kendileri yenemeseler de hakemler yeniyor.

O guard transferi olmuyor işte, yapmıyorlar! Dış şutlarda kötüyüz. Alba ile Ekrem Hoca uyuşmuyor sanki. Bir galibiyetle şampiyonluk söylemleri garip olmuş biraz. Play-off finaline kaldık diyelim. Maçı çevirecek kaç oyuncumuz var? Hiç dinlenmeden oynamak zorunda kalan Işıl'a yüklenecek yine millet. Wauters yok, Şaz yok, Whalen yok. Ancak bu kadronun üstüne onlar olsaydı ümitlenebilirdim. Ama zor, çok zor. Tabii inşallah başarırız yine de. Alba-Sancho ikilisi her maç şampiyonadaki gibi yıldızlaşacak. Zellous leblebi gibi üçlük sokacak. Bahar-Bone ribaundları toplayacak. Işıl dinlenmeye fırsat bulacak ve skora katkı da yapacak. Ekrem Hoca ve tüm takım şampiyonluğa inanacak. Hakemler de âdil olacak. İşte bunlar olursa şampiyon olabiliriz..

Alba yı nasıl kullanamıyoruz çözemedim gerçekten. İlk çeyrek 5 top kaybı ile oynadı . Hani ona uygun felsefeyle de oynuyoruz. Tempolu oynamaya çalışıyoruz. Acaba koçla aralarında taktik uyuşmazlığı mı var? Ekrem hoca farklı şeyler mi istiyor albadan.

Hakan Acer çok iyi bir takım yaratmış her zamanki gibi. Bu takımı deplasmanda yenmek kolay olmayacaktı. Ligde her halde sanırım bir tek biz 3 yabancı ile oynuyoruz zira Vanessa henüz süre almadı doğru düzgün. Sancho'nun eksikliğine rağmen şimdilik iyi gidiyoruz. Maşalllah.

O guard transferi olmuyor işte, yapmıyorlar! Dış şutlarda kötüyüz. Alba ile Ekrem Hoca uyuşmuyor sanki. Bir galibiyetle şampiyonluk söylemleri garip olmuş biraz. Play-off finaline kaldık diyelim. Maçı çevirecek kaç oyuncumuz var? Hiç dinlenmeden oynamak zorunda kalan Işıl'a yüklenecek yine millet. Wauters yok, Şaz yok, Whalen yok. Ancak bu kadronun üstüne onlar olsaydı ümitlenebilirdim. Ama zor, çok zor. Tabii inşallah başarırız yine de. Alba-Sancho ikilisi her maç şampiyonadaki gibi yıldızlaşacak. Zellous leblebi gibi üçlük sokacak. Bahar-Bone ribaundları toplayacak. Işıl dinlenmeye fırsat bulacak ve skora katkı da yapacak. Ekrem Hoca ve tüm takım şampiyonluğa inanacak. Hakemler de âdil olacak. İşte bunlar olursa şampiyon olabiliriz..

hocam şampiyonluk rüyalarında değilim ben de. sadece diyorum bu sene biraz çekidüzen verirsek kendimize olacak gibi.

Antakya deplasmanı zordur, eğer başında Hakan Acer varsa epey zordur.Geçen sene Antakya ile oynadığımız 3 maçta da tüm oyunumuzu bozmuş,Ekrem hocanın mutsuz maçlar geçirmesini sağlamıştı (Hoca bunu maç sonu basın toplantılarında kendi söyledi) Tüm oyuncularımızı ne yapacağını bilmesi ve ne yapamayacağını bilmesi bizim oyunumuzu bozan bir oyun planı kullanmaya itiyor onları.Bu zorlu deplasmandan galibiyetle çıkmak güzel iş.
Güzel noktalar Zellous saymaya başlamış :) Sezon boyunca onun vereceği katkı çok önemli.Maçın kader anlarında Işıl-Şebnem katkısı baya sevindirdi.
Çok istediğim lig liderliğine bir adım daha yaklaştık..